רגע רגע רגע...

רגע רגע רגע...

אם הבדיקות דם יצאו לי בסדר, למה אני כל הזמן עייפה? וזה לא שאני לא ישנה מספיק, היה לי שבוע חופש והלילה ישנתי 15 שעות!

קפה זה מה זה לא בריא

זה משחרר חומר מרדים וכנגד הגוף משחרר חומר מעיר שנמצא שם למצבי חירום כגון דיכאון. אז קפה גורם לבזבוז החומר ולאחר כמות זמן מסויימת אף גורם לעייפות. למישהו יש רעיון רציני?

punktx

New member
אבל זה ממש טעים../images/Emo23.gif

אולי יש לך בעיות פסיכולוגיות של עייםות כרונית לכי להיבדק לפני שהכל ישתבש:(

Black dog

New member
אממ אני יכול לנסות לעזור

קודם כל שתדעי שינה של 15 שעת מתישה ולא בריאה לגוף למרות שגם אני מתפתה (גררר...)לשינה ארוכה אבל יש סיכוי טוב מאוד שאת ישנה יותר מדיי ! דיי חשוב לשמור על שינה סדירה כלומר בן7-9 שעות בלילה כל לילה . גם כן יכול להיות שאת לא ישנה שנה עמוקה ויכול מאוד להיות שיש לך בעית שינה בנושא ז את צריכה לפנות לרופא שלך ולספר לו על עייפות יתר (כמובן שאז תתגונני מתקיפות הצמחונית אבל תיהיה תקיפה ). ולבסוף יכול להיות שאת לא פעילה מספיק גוף שלא עושה סורט מינימלי הוא יותר עייף !! יצא ממש לא מסודר אבל זה מה שקורה שכותבים במצב לא מאופס ! יום טוב

אממ

בשבוע האחרון באמת לא זזתי הרבה כי אני חולה. אמא שלי אומרת שאולי אני עייפה בגלל השפעת. אני גם לא אזוז הרבה בחודש הקרוב. למי שלא קרא... יש לי נקע! בכל מקרה, תודה אם זה ימשיך אני אבדק

אמממ

אני לא מומחית אבל- זה מאוד לא בריא להרגיל את הגוף לשינה ממושכת... כמו
15
שעות...! זה המון זמן וזה יותר מידי. אם מישהו מתרגל לישון הרבה לתקופה ממושכת, ואז צריך לחזור לשגרה- הוא פשוט הורס לעצמו את הגוף. צריך או להתמיד שלא לישון יותר מ-10\8 שעות. או בהדרגה לישון פחות ופחות עד שעות השינה הממוצעות.
או שזה פשוט איזה וירוס או מחלה שחטפת...

למעלה