רגע, רגע, רגע.....

Sheepe D

New member
רגע, רגע, רגע.....

דבר ראשון: איך כולם ראו כבר את העונה השישית? (זה בערוץ סטאר וורלד?) דבר שני: אם זה בסטאר וורלד אז איך שהקדמתם אותי??? אני רואה את כל הפרקים (אפילו הפרקים בביפ) ועדיין לא הגעתי למה שאמרתם...
דבר שלישי: ספייק קיבל את הנשמה שלו חזרה??? איזה כ י ף!!!! מגניב! אני מתהההה על ספייקי הערפד הכל יכול (חוץ מלהרוג את באפי...). איי לוב דיס!!!! ישששששששששששששששששששששששששששששש!!!! כל הזמן מאז הפרקים הקודמים שספייק הגיע היתאהבתי בו.... וחשבתי לעצמי:" עם משאירים אותו חיי כל כך הרבה זמן אז בטוח שבסופו של דבר הוא יהפוך לטוב" והינה זה קורה.... (כל זה קורה כמו שקרה פעם בזינה, שקליסטו מתה שוב ושוב ושוב... ועדיין נישארה בסידרה... זה היה בטוח שהיא תהפוך לבסוף טובה... זה היה רק למי שראה זינה ומי שלא, אז חבל... עכשיו כבר לא שווה מאוד לראות את זה, זה ממש מוגזם ומשעמם!) טוב, אז בנתיים שיהיה יום טוב ושבוע טוב, ותיזהרו בלילה להיתקל באיזה מישהו שדומה לערפד... בהצלחה!

talytal

New member
תשובה

קודם כל, לא כולם ראו את העונה השישית. מי שראה אותה עשה את זה בעזרת הורדה של פרקים באינטרנט. למזלם של מעריצי באפי זו אחת התוכניות בה כל פרק מגיע מהר מאוד אחרי השידור המקורי בארה"ב (ולפעמים אפילו לפניו) לאינטרנט. אני לא יכולה להסביר לך כאן בדיוק איפה להשיג את הפרקים כי זה אסור לפי התקנון, אבל מאוד פשוט למצוא אותם. הפרקים שמשודרים עכשיו בסטאר וורלד הם פרקי העונה החמישית, בעוד שבארה"ב נגמרה העונה השישית לפני שבוע. הפרק האחרון בעונה השישית הוא הפרק שבו ספייק מקבל את נשמתו, וגם אני לא יכולה לחכות לראות איך זה יימשך.

taz512

New member
בשתי ההודעות מעלי יש ספויילרים.

אנחנו מדבריםפ עךל העונה השישית כי הורדנו את הפרקים מהרשת. וכולנו רואים את הפרקים בביפ ובסטאר וורלד. מדובר כרגע בעונה השניה והחמישית. בקיצור יש המון למה לחכות. טאז השד שמחכה לעונה השביעית

resputin

New member
../images/Emo58.gif שנייה.. ../images/Emo58.gif

בסוף העונה השישית, כשווילו מקבלת את כל הכוחות החזקים מהספרים השחורים, היא ובאפי נלחמות, היא לא הורגת אותה בסוף..? כאילו, העונה השישית היא לא אמורה להיות האחרונה? או שיש עונה שביעית..? אני מבולבל לגמרי..

Angelus

New member
../images/Emo58.gif לא ../images/Emo58.gif

באפי לא הורגת את ווילו, היא בכלל לא הצליחה למרות שהיא ניסתה.. ווילו חזקה מדיי, ורק הקסמים שהיא לקחה מג´יילס הכניסו בה אנושייות. והעונה השביעית היא האחרונה .. אמרו שהיא תהיה עונה טובה מאוד! יותר מהחמישית.. ןלמה אתה בכלל רוצה להרוס לעצמך??

resputin

New member
IספויילרI התכוונתי ש...

..ווילו הורגת את באפי, ואם היא באמת הורגת אותה, זה אמור להות הסוף.. לא הבנתי בכלל למה ווילו החליטה להרוג את באפי? כיהיא רצתה להיות הקוטלת..? -זה קצת מעורפל.. ואם היא לא הרגה אותה אז מה קורה? כולם משפחה אחת גדולה ושמחה שוב..?! ואם אני רוצה להרוס לעצמי זה עינייני, הלא אתה חושב? נ.ב. >> איפה אמא שלך תרשה לך להיפגש בשביל הקלטות, או שתשלח פשוט דואר רשום עם הקלטות, ואני אשלח אותן בחזרה..?

Angelus

New member
למה לדבר ככה?.. ../images/Emo46.gif

בסך הכל אמרתי שלא כדאי לך להרוס לך ת´כיף של העונה הזאת ואתה מתנפל עליי?

resputin

New member
אוקיי, eZ.. להירגע..

לא תקפתי, זה לא היה בטון תוקפני, סתם אמרתי שזה די ענייני עם אני רוצה להרוס לי את המתח או לא, "מתח", יש לפחות עוד שנה - שנתיים~ מינימום עד שאני אראה את זה, תאמין לי אני אצליח לשכוח הכל כבר פעמיים עד אז.

cuttooth

New member
זה מאוד מרושע!

עכשיו אני נורא לחוצה! מה ז´תומרת ספייק מקבל נשמה??? ולמה טליטל מסכימה איתך??? בבקשה בבקשה בפעם הבאה שאתם כותבים ספויילר בקנה מידה כזה תכתבו ספויילר!!! ענקי... כי עכשיו נהרסה לי העונה... אני לא מאמינה שספייק מקבל נשמה! ובבקשה אל תכתבו מי זו אחות של באפי, כי הקטע הזה ממש מפחיד אותי... איך ספייק קיבל נשמה? הרי אין עליו כישוף! הוא לא יכול לקבל נשמה! וחסר להם שהם תוקעים אותו עם באפי, היא הדמות הכי פחות אהובה עליי. ומה, עכשיו הוא כבר לא יהיה רע? אז מה הקטע? את ממש ערערת אותי מבחינה נפשית! אני הולכת להדחיק כמה דברים... יום טוב

Lizz

New member
denial

רשימה להדחקה והכחשה שיטתית של דברים שקורים בתכניות האהובות עליכם

למעלה