רגע, רגע, רגע.....
דבר ראשון: איך כולם ראו כבר את העונה השישית? (זה בערוץ סטאר וורלד?) דבר שני: אם זה בסטאר וורלד אז איך שהקדמתם אותי??? אני רואה את כל הפרקים (אפילו הפרקים בביפ) ועדיין לא הגעתי למה שאמרתם...
דבר שלישי: ספייק קיבל את הנשמה שלו חזרה??? איזה כ י ף!!!! מגניב! אני מתהההה על ספייקי הערפד הכל יכול (חוץ מלהרוג את באפי...). איי לוב דיס!!!! ישששששששששששששששששששששששששששששש!!!! כל הזמן מאז הפרקים הקודמים שספייק הגיע היתאהבתי בו.... וחשבתי לעצמי:" עם משאירים אותו חיי כל כך הרבה זמן אז בטוח שבסופו של דבר הוא יהפוך לטוב" והינה זה קורה.... (כל זה קורה כמו שקרה פעם בזינה, שקליסטו מתה שוב ושוב ושוב... ועדיין נישארה בסידרה... זה היה בטוח שהיא תהפוך לבסוף טובה... זה היה רק למי שראה זינה ומי שלא, אז חבל... עכשיו כבר לא שווה מאוד לראות את זה, זה ממש מוגזם ומשעמם!) טוב, אז בנתיים שיהיה יום טוב ושבוע טוב, ותיזהרו בלילה להיתקל באיזה מישהו שדומה לערפד... בהצלחה!
דבר ראשון: איך כולם ראו כבר את העונה השישית? (זה בערוץ סטאר וורלד?) דבר שני: אם זה בסטאר וורלד אז איך שהקדמתם אותי??? אני רואה את כל הפרקים (אפילו הפרקים בביפ) ועדיין לא הגעתי למה שאמרתם...