רגע,רגע,מה אמרתן?! מקווה שתענו!!
ד דיימונדז בעצמות New member 17/9/06 #2 ../images/Emo67.gif סיון: "הוא מצלם?! שניההה" עם שלם: "צ'יזזזז" לימור: "הילה, בואי נעשה פרצוף רציני" הלוי: "טוב, אבל לא רציני מידי.."
../images/Emo67.gif סיון: "הוא מצלם?! שניההה" עם שלם: "צ'יזזזז" לימור: "הילה, בואי נעשה פרצוף רציני" הלוי: "טוב, אבל לא רציני מידי.."
H hila halevi girl New member 17/9/06 #3 ../images/Emo60.gif הצלם:הלוי ולימור אתם תהיו בצד ימין ועם שלם וסיון תהיו בצד שמאל הלוי:אבל אני לא רוצה להיות עם לימור לימור:גם אני לא רוצה להיות עם הלוי! נהההההה עם שלם:רק לי יצא אחלה להיות עם סיוןXD רגע, זה לא אמור להיות עם הבלונדיניות בצד והברונטיות בצד? סיון:תנומו. לא מצחיק שה
../images/Emo60.gif הצלם:הלוי ולימור אתם תהיו בצד ימין ועם שלם וסיון תהיו בצד שמאל הלוי:אבל אני לא רוצה להיות עם לימור לימור:גם אני לא רוצה להיות עם הלוי! נהההההה עם שלם:רק לי יצא אחלה להיות עם סיוןXD רגע, זה לא אמור להיות עם הבלונדיניות בצד והברונטיות בצד? סיון:תנומו. לא מצחיק שה
M MC MoRaNa New member 17/9/06 #5 אמ../images/Emo220.gif הלוי: "אני סקסית, אני לא עונה..סופר סקסית.." סחייק: "מה זה זה ?! השיער שלי נראה כאילו אני גבר ושמתי ג'ל!!" עםשלם: "סיווה חיבוק סיווה חיבוק" סיון: "מה חיבוק? תראי מה יש שם !!! אנשים עושים את זה בפומבי!!" אחד הלא מצחיקים שישXD
אמ../images/Emo220.gif הלוי: "אני סקסית, אני לא עונה..סופר סקסית.." סחייק: "מה זה זה ?! השיער שלי נראה כאילו אני גבר ושמתי ג'ל!!" עםשלם: "סיווה חיבוק סיווה חיבוק" סיון: "מה חיבוק? תראי מה יש שם !!! אנשים עושים את זה בפומבי!!" אחד הלא מצחיקים שישXD