רגע רגע לא הבנתי.. אתה רוצה להגיד לי שכל חברי הפורום פה קנו את הקיובייס הזה שעולה 3900 שקל?
A AluMitUsH New member 22/6/05 #1 רגע רגע לא הבנתי.. אתה רוצה להגיד לי שכל חברי הפורום פה קנו את הקיובייס הזה שעולה 3900 שקל?
B bigm4 New member 22/6/05 #2 חחחחחחח........מי אמר לך? פשוט כאן אסור לדבר על קיוביס פרוץ או תוכנה לא חוקית.....
H HeavenlyB New member 22/6/05 #3 אני עוד לא קניתי, לא. אבל יש לי גישה לאולפן ובו יש את הקיובייס. לי עדיין יש את הקיובייס VST 5. וגם אם לא, אף אחד לא אמר לך לא לגנוב. את מה שאתה עושה שהוא בניגוד לחוק, תשמור לעצמך. אף אחד לא צריך לשמוע על זה פה.
אני עוד לא קניתי, לא. אבל יש לי גישה לאולפן ובו יש את הקיובייס. לי עדיין יש את הקיובייס VST 5. וגם אם לא, אף אחד לא אמר לך לא לגנוב. את מה שאתה עושה שהוא בניגוד לחוק, תשמור לעצמך. אף אחד לא צריך לשמוע על זה פה.
A AluMitUsH New member 23/6/05 #5 ../images/Emo13.gif טוב אני יקנה את התוכנה .. אני יקנה את התוכנה..אני ממש בקטע של ליצור מוזיקה..ואני רואה שאתם ממש רצינים בקטע של קיו בייס..אבל אם אני קונה זה בתנאי שמישו פה עוזר לי נכון ??ואיפה כדאי לי לקנות וכמה זה עולה?(שלא יעבדו עליי חח)..
../images/Emo13.gif טוב אני יקנה את התוכנה .. אני יקנה את התוכנה..אני ממש בקטע של ליצור מוזיקה..ואני רואה שאתם ממש רצינים בקטע של קיו בייס..אבל אם אני קונה זה בתנאי שמישו פה עוזר לי נכון ??ואיפה כדאי לי לקנות וכמה זה עולה?(שלא יעבדו עליי חח)..
P pcp1 New member 23/6/05 #6 לך לחלילית תבוא עם 800$ מזומן ויש לך תתוכה החדשה של קיובייס או ש ??????? המבין יבין
K kundara New member 24/6/05 #8 או שאתה נחסם? אני לא מבין, למה פתחת את הדיון הזה (AluM...) ? לא קראת את כללי הפורום? אתה רוצה להיחסם?
או שאתה נחסם? אני לא מבין, למה פתחת את הדיון הזה (AluM...) ? לא קראת את כללי הפורום? אתה רוצה להיחסם?