רגע רגע אני מבולבל

חרשני

New member
רגע רגע אני מבולבל

ממה שהבנתי לקרן הייתה מערכת יחסים עגומה עם "איתי"= איתי סגל. היא נפרדה ממנו ואז הכירה סקספוניסט שהיה לה איתו "רומן סוער" ועליו נכתב השיר נובמבר. השאלה היא מי הוא איתי? . איתי סגל/פרל/שור?

ברור שזה איתי סגל...חחח

מי זה איתי סגל שוב? גם הפירוש לנובמבר מעניין.. אפשר עוד פרטים? חחח

look away

New member
חח אולי תתני תשובה מסודרת ../images/Emo3.gif

על השם הזה של השיר זה כבר הפך לשאלה נפוצה חח

את מוזמנת לרשום תשובה מסודרת..

אני באמת לא יודעת מה לרשום.. מצב לא נעים כ"כ לרשום את כל הסיפור.. אולי קרן תרצה לרשום לנו... טוב, נראה...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמה ז'תומרת../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

השיר נכתב על איתי פרל מה מסובך בתשובה
(למרות שכן מעניין אותי לשמוע את הסיפור המלא
)

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאני אמרתי שזה הדג../images/Emo15.gif

רינת הוסיפה שהחתולה אתי אכלה את הדג (אנחנו חייבים להפסיק לנסות להיות יצירתיים
)

חרשני

New member
הפירוש לנובמבר

מצטער שזה באיחור אבל הנה הניתוח ההזוי שלי לנובמבר (תודה לשירונט!) זוכר את נובמבר? עננים עננים בעיני אלא לא היו חייך, ולא ממש חיי יום ועוד יום ועוד יום בלעדיך ובלעדי כבר לא היה לנו לא איך, ולא היה מתי. זוכר את את החדר? בלונים בלונים בתקרה כמעט והתפוצצנו מאהבה קרה תראה זה סוף הסרט, כבר לא זוכרת התחלה אני עוזבת אותך, אותך. בסוף ימים ארוכים בא הלילה כמו שהיינו אחד אז עכשיו זה בנפרד על המיטה מביטה, זה לא אתה. לא תבין לעולם למה הוצאתי אותך מחיי מלא במילותיך וריק משתיקותי אתה אומר היה מושלם וככה סתם ואיך זה שאת לא בוכה אני הולכת ממך אני הולכת ממך בסוף ימים ארוכים... *ניתוח השיר- הדוברת פונה למאהב שלה (הסקספוניסט, זה שהיא אמרה שהיה לה רומן ויחסים גופניים בלבד איתו) ואומרת לו זוכר את נובמבר? עננים עננים בעיניי. הדוברת מתארת מצב של סיפוק גופני, היא נמצאת בעננים או בשמים (או בים לא כמו כולם? סתםם זה שייך לסרט אחר). בכל אופן החיים שלה לא כל כך בשליטה וברור לה שמערכת היחסים הזו היא לא בדיוק מציאותית או משהו שגרתי- אלה לא היו חייך ולא ממש חיי. מצד שני קצת קשה לקרן להיות לבד- היא צריכה את האהבה הזו, אם אפשר לקרוא לה אהבה בכלל. ו"כבר לא היה לנו איך ולא היה מתי"- טוב שורה קצת קשה לניתוח, אולי הכוונה היא שהיא הבינה שכל ה"סקס בעיר הגדולה" כבד עליה מדיי. בית שני- זוכר את החדר ? בלונים בלונים בתקרה- על אותו המשקל של השורה של הבית הראשון. שוב, ערפול חושים, סחרור מרומן שאין בו יותר מדי אהבה נפשית- זוהי אהבה קרה. פזמון- בפזמון אני חושב שהדוברת עושה את המעבר מהפניה אל הסקספוניסט אל איתי(סגל/פרל/ווטאוור) ואומרת לו שפעם הם היו ביחד ועכשיו זה בנפרד. ועכשיו כשהיא "על המיטה מביטה"- זה לא אתה איתי (סגל/פרל/ווטאוור), אלא הסקספוניסט. טוב הבית האחרון מתאר את הפרידה מהסקספוניסט- הוא לא מבין "למה הוצאתי אותך מחיי". "אתה אומר שהיה מושלם... ואיך זה שאת לא בוכה"? . -סקפסוניסט יקר , קרן לא בוכה כשהיא נפרדה ממך כי היא לא באמת התאהבה בך. וחוזר הפזמון. מקווה שלא בלבלתי יותר מדיי תשכל, תגובות יתקבלו בשמחה. איציק ביציק

למעלה