רגע נדיר של כנות

רגע נדיר של כנות

שלום, היום הייתה הפעם הראשונה שנכנסתי לפורום. קראתי (מעט) והבנתי שאולי אני לא כל כך לבד כמו שחשבתי. תמיד חייתי בתחושה שאני לבד בהכל, ולא משנה כמה אומרים לי שתומכים בי, תמיד הרגשתי שבשורה התחתונה זה אני מול כולם. ו"כולם" זה הרבה... לפעמים אפילו יותר מדי. אני מרגיש שכל אדם גאה, צריך להיות חזק יותר מעמיתו הסטרייט. אין אפשרות אחרת. כל הקושי והסבל שבחור גאה ממוצע בחייו, חייב לחשל אותו ולהפוך אותו למעין בלוקר של רגשות. אבל למה? למה זה חייב להיות כל כך קשה?? אני בן 23. ואני לבד. תמיד הייתי לבד. חיצונית אני לא פגום, אני די מצחיק ואפילו חברותי ( משמועות
) אבל אני לא מצליח להביא את עצמי למצב שאני בכלל חושב על לחפש בן זוג. ואני מפחד. מפחד מאוד. אין לי חברים הומואים (לא שאני יודע בכל אופן), והחברים שיש לי לא יודעים עליי כלום, ההורים יודעים מאז גיל 18 ולמדו לקבל אותי. אבל מאז גיל 18 לא עשיתי עם עצמי כלום... והכל בגלל הפחד הזה. עכשיו אני בצבא. תוהה האם אולי איחרתי. האם עליי להיות לבד בעולם? האם לא אמצא את החצי השני בגלל שאני מפחד לחפש? אולי זה גם בגלל שאני חושש ממה שאמצא... מה אם כל ההומואים הם נשיים שממש לא עושים לי את זה? האם יש בכלל הומואים גבריים? איך ואיפה אני מתחיל בכלל? מסיבות? ממש לא הקטע שלי... לצאת ולהתחיל אקראית עם גברים? אין לי משאלת מוות לזמן הקרוב. זה אני, ברגע נדיר ביותר של כנות. עצתכם/עזרתכם...

היי

תעבר אותי! אתה נשמע בחור נחמד מאוד. אני מאמין שאתה תמצא את האחד והיחיד שלך! תמיד יש תקווה וברגע שמאבדים תקווה אז אין מטרה לחיות. תחיה תמיד בידיעה שיום אחד אתה תמצא בחור שיתאים לך יותר מכל אחד אחר!שהוא יבין אותך וידע מה אתה רוצה. הוא יספק את כל הרצונות שלך ויהיה לך כייף להתעורר איתו ביחד (טוב עכשיו הכנסתי את עצמי לדיכאון). בשורה תחתונה. אתה בחור צעיר ולפי תאור שלך אתה סבבה אז...תעשה לי קומונה של ילדים סיניים...סתם צוחק...מה קצת שמחה לא תזיק! בכול מקרה. אל תלחץ ואל תכנס ללחץ וביום הכי סתמי אתה תמצא את אהבת חייך...אומר את זה לפי ניסיון אישי...כנראה...לא בטוח...אבל זה לפחות מה שמשכנע אותי
... ברוכים הבאים לפורום! ותהיה פעיל! בשביל התחלה תענה על שרשור סופ"ש שלי
... אויי אני כל כך חמוד משום מה שבא לי להקיא מעצמי... קיצר ברוכים הבאים...

yosef 30

New member
ברוך הבא לפורום |4ו|

שלום לך מחפש חצי 1 בהחלט נשמע שאתה מדבר ממקום כלכך כנה, נקי ואמיתי. איזה יופי לשמוע אדם מעומק ליבו. התחושה של הלבד נשמעת מאוד גדולה במילותייך, זוהי לא חוויה קלה כלל וכלל. להרגיש שאתה לבד ושאף אחד לא מכיר אותך באמת זה באמת מתסכל. יחד עם זאת כתבת שההורים שלך יודעים שאתה הומו ושהם מקבלים אותך ועדיין אתה מרגיש לבד. נשמע שהפחד שלך כלכך גדול שאתה לא רואה בתמיכה של הוריך מקום לנחמה קטנה. מדוע אתה לא מדבר עם החברים שלך? מה אתה חושב שתהיה תגובתם להיות הומו? האם התנסית בעבר במגע מיני עם גבר? אם כן איך הרגשת? אני לא חושב שפיספסת שום דבר, אני חושב שהקצב שאתה מכתיב לעצמך הוא הנכון ביותר. אין דבר כזה לפחות מבחינתי לפספס. אני חושב שעצם ההגעה שלך לכאן מסמלת עוד ערוץ חדש שאתה פותח לעצמך לתקשורת ולחשיפה לעולם שאולי עדיין אינך מכיר. אני יכול לומר לך שלפני שש או שבע שנים הייתי כותב בפורום על הזוגיות שלי שלא היה לי מושג בזוגיות חד מינית. לא היו לי חברים הומואים ומהפורום הכרתי אנשים נפלאים ומקסימים. את השותף הנוכחי שלי -שמי -שיחיה חיים ארוכים
את איותיוש שבטח עוד תכיר כאן. עודד , קסנאדו וכו'. הומו לא נועד להיות לבד, אני מאמין שזו בחירה של כל אחד איפה לשים את עצמו, האדם הוא לעולם לא לבד. יש מסביבנו הרבה אנשים. אני מציע שתקח לעצמך את הזמן, לאט לאט, בלי לחץ. תהיה איתנו עוד קצת. תכתוב כל מה שאתה חושב ואתה תראה שז יעזור לך להבין כל פעם משהו חדש. יש כאן אנשים מדהימים ומקסימים וחמים. אם יש הומואים גבריים? (לוקח נשימה עמוקה)
בוודאי שיש, אתה כנראה קצת מושפע ממה שיש בעיתונים ובטלוויזיה. יש הומואים גבריים ואפילו גבריים מאוד. אני חושב שעד כאן להפעם זה יהיה מספיק (מקווה שלא יותר מדיי). ושוב ברוך הבא לפורום שלנו בברכת שבוע נפלא יוסף הגברי

להיות לבד זה משהו שנורא מפחיד גם אותי

מרגע שיצאתי מהארון אמא שלי תמיד אמרה לי שהיא יודעת שאני אגמור את החיים שלי לבד. כמו כלב. בניסוח המלא. היום זה כבר לא ככה. גם כי היא למדה לקבל את הנטיה המינית של הבן שלה. וגם כי הבן שלה למד לקבל את עצמו בעיקר. תמיד פחדתי מחברים שנעלמים, קשרים שנגמרים, תמיד האמנתי שחברות זה לנצח. היום אני יודע שזה לא ככה. וזה בסדר גמור! כי כשמשהו נגמר כנראה שזה הזמן שלו ומייד אחר כך יתחיל משהו אחר. אבל זה אני. אני למדתי להתמודד עם הפחד שלי ולהוציא ממנו דברים טובים. על פי הכתוב אתה עדיין תקוע שם. לא נותן לעצמך לפרוץ, לחיות, להרגיש. לא אני לא חושב שזוגיות זאת מטרת על נשגבת שאם הגעת אליה אתה בעשירון העליון. ממש אבל ממש לא. כי לפני הזוגיות מגיע אתה, מי שאתה, מה שאתה, לאהוב את עצמך לפני שאחרים יאהבו אותך. ויפה לך על הכנות!

תודה לכולכם על התשובות

אני באמת מרגיש אני מתחיל לעשות איזשהו שינוי. אני אשמח להיות פעיל יותר בפורום ומצטער שלקח כל כך הרבה זמן לכתוב שוב (שבוע עמוס בצבא). באמת עושה לי טוב לדעת שאני לא לבד, ובתור רושם ראשוני, קיבלתי את ההרגשה שיש פה אחלה של אנשים. תודה, שוב.

למעלה