רגע מרגש בחיים

• פותח הנושא fox28
  • פורסם בתאריך

fox28

New member
רגע מרגש בחיים

רציתי לשתף אתכם ברגע מרגש שעברתי היום אחי המקסים והמוכשר קיבל דרגת רב סרן מאלוף חיל האויר! היה ממש מרגש -אני ואבא בכינו . אבא בד"כ לא בוכה. ממש לא כשאחי קיבל דרגה עלינו ושמנו לו את הדרגה יחד עם האלוף וצילמנו הרבה בארוע זה נכחו גם חברתו של אחי ולא תאמינו- בת זוגו של אבי. לדעתי אחי לא היה צריך להזמינה אבל זה עניין שלו. אני לא התערבתי האלוף שאל את אחי אם זו אמא מצלמת ואחי אמר שאמי ז"ל נפטרה. היא היתה ממש גאה באחי! היא כל כך חסרה לי! מיכל

קטע מרגש../images/Emo7.gif

הרגעים האלה הם קשים מאוד, חבקי אותו (את אחיך) חזק ותמשיכי להיות גאה.

נשמע מרגש מאוד!../images/Emo24.gif

רגעים מאוד מרגשים...שאמא חסרה בהם....ואחן לה תחליף אפעם! טוב לראותך!

ymz

New member
רגע מרגש ויפה

מזל טוב לאחיך. בעיניי דווקא יפה שאחיך הזמין את בת זוגו של אביך, נראה כאילו הוא מתקדם ומתגבר עוד קצת. אבל אני לא יכולה לדעת בדיוק, כידוע קל להגיד כשלא נמצאים בסיטואציה ממש. ומה שלומך?

אכן...

מרגש עבורכם כמשפחה וכמובן לאחיך. ובענין בת זוגו של אביך, חושבת שיפה שאחיך מצא לנכון להזמינה, כי היא הרי חלק מחייו של אביך כרגע, ולכן גם חלק כלשהו מחייכם... ושמחה לשמוע שנתת לו את האפשרות לבחור ולהחליט. יופי ששיתפת ויופי "לראותך" כאן מדי פעם.

vered51

New member
היי חמודה

יש לי דמעות בעיניים, זה רגע מרגש ואני בטוחה שאמא שלך רואה הכל מלמעלה(בדיוק התעטשתי על אמת...) שיהיה במזל טוב לאחיך על הדרגה החדשה ואני מקווה שעוד יהיו הרבה רגעים מרגשים חיבוק גדול ורד

חור בלב

New member
ממש מרגש עד דמעות!!!

סך הכל לגבי הבת זוג של אביך אני חושבת שאחיך רצה לכבד את אבא שלך,וחוץ מזה כל הכבוד שהיא עמדה לצידכם ברגע מרגש שכזה. אני גאה בך שנתת לו את זכות הבחירה תמשיכי להיות חזקה. אוהבתותך ו...חג שמח.

fox28

New member
תודה לכן על התגובות

אני מחכה כבר שגם לי יקרה משהו מרגש

למעלה