רגע, מה עם הבוסים?

רגע, מה עם הבוסים?

לפני כמה שנים עבדתי בתחנת דלק נידחת ביותר באזור עכו, עבדתי בעיקר לילה. היו לילות שלא נכנסו בכלל לקוחות לתחנה לדלק. לאחר אחד מהלילות האלה התקשר אלי המנהל תחנה ושאל למה אף אחד לא תדלק ושאני צריך לתדלק יותר. שאלתי אותו את מי לתדלק אם לא נכנסים לקוחות והוא ענה לי שזאת בעיה שלי ושאני צריך למכור. יש עוד קצת, אבל נשאיר ליום אחר.
בוקר טוב. נ.ב. לפיקולו: ביום שישי פורסמה כתבה על אישה אתיופית שהותקפה ע"י נהג אגד שהעירה לו, גם לה זה מגיע?
 

JaneLame

New member
LOL

איזה טמבל. גם הראש חוליה שלי הוא חתיכת אידיוט שלא ברא אלוהים. הוא נראה לי הראשון במוקד שקודם והורידו אותו בדרגה פעמיים. ailag מתבקשת לגשת ולספר את הסיפור על המפקד שלה שהזמין בטעות במקום "תאורת חירום" 100 פצצות תאורה.
 
עזבו שניכם

בהזדמנות אני אספר קצת על הבוסית שהייתה לי במסעדה, ואז באמת תבינו מה זה בוס מהגיהנום. לקוחות באופן קבוע היו תופסים את המלצר התורן שחטף ממנה, ואמרו לו שבמקומו/במקומה הם היו מתפטרים.
 
למעלה