רגע לפני

z dead

New member
רגע לפני

שקבוצתכם האהודה עולה לגמר על חשבון ר"ג האומללה שאמורה היתה השנה בכלל לרדת ליגה ובוודאי שלא להשתתף בשלב כ"כ מתקדם של הגביע בשל היותה קבוצת ליגה לאומית שמתוקף היותה כזו אמורה היתה לקבל את מכבי או את נהריה או אפילו את מגדל ולעוף כבר בסיבוב הראשון או השני. רגע לפני שקבוצתכם האהודה מגיעה לגמר מול מכבי המפורקת והפתטית או מול בני השרון חסרת המסורת ובעלת רבע תקציב משל קבוצתכם האהודה... וכל זה בגלל שירושלים היתה "ראש בית" יחד עם מכבי,שיטה שלא נהוגה בשום מקום בעולם,וכמו מכבי מנצלת את הכח שלה באיגוד. איך אתם מרגישים עם העובדה שיש בקבוצתכם האהודה ובעלת הערכים...חמישה זרים וילד כאפות מכביסט ושחקן מלוכלך באופן כללי בשם גיא פניני? אותו שחקן שלפני כחודש פצע את לימונד בתבוסה המשפילה מול נהריה רק כי לא יכול היה להתמודד איתו בדבר הזה שנקרא "אשכרה לשחק כדורסל". אותו שחקן שבכתבה עליו ב"חמישיות" הוקרן קטע שלו מבצע עוד אחת מאוסף העבירות הדוחות שלו וגורם אפילו לשחקן סופר-מקצוען וסופר ספורטיבי כמו אנתוני פרקר להשתגע,פרקר אומנם שיחק במחלה הארורה שנים,אבל אין ויכוח על אישיותו אצל אף אוהד בשום קבוצה. ילד כאפות מכביסט אגב? לא מקרה...גיא פניני גם "במקרה" גדל במכבי ושם כנראה למד שהמטרה מקדשת את האמצעים,לא משנה כמה האמצעים דוחים. אז...חמישה זרים(שאחד מהם הואשם באונס של מפגרת בעונה הקודמת),גיא פניני אחד,גאיידמק אחד,אפס שחקני בית ברוטציה של הקבוצה,וניצול הכח באיגוד הכדורסל הרקוב כדי לזכות בתואר שספק אם היה מגיע לירושלים לו היתה נאלצת להתמודד עם מכבי או נהריה או בני השרון או אפילו עפולה בשלבים הקודמים של הגביע. שווה את זה אה? אחזור שניה לגיא פניני - מכביסט שלא בוחל באמצעים,שחקן שלא ממש אכפת לו איפה ישחק השאיפה שלו זה להיות כמו מכבי למרות שמסיבות שונות ומשונות לא נמצא במכבי,למרות שזו בסופו של דבר השאיפה האמיתית שלו. מזכיר אוהדים של קבוצה מסויימת? אם היה ספק אם מגדל זו מכבי 2,הבזיון הזה של חצאי הגמר רק מוכיח את זה סופית. אם יש צדק בעולם אפי ור"ג יגיעו לגמר ואפי יניף את הגביע בפעם השניה,כ"כ מגיע לו. אני לא אראה את המשחקים כי אהיה בעבודה,אבל לבי עם ר"ג ואוחנון ואפי וכץ ובנה"ש...למרות שאני יודע שמכבי 1 ומכבי 2 תעלנה לגמר.

bobas

New member
זהות.

אין ספק בכלל שהזהות של הפועל בעיקר בשנתיים האחרונות השתנתה מאד. אבל להעמיס עליה גם את עניין חצאי הגמר נדמה לי שזה לא מן העניין . שיטת ראשי הבתים לא התחילה אתמול וזו שיטה שנהוגה בישראל ולדעתי גם בארופה כבר כמה שנים טובות .אין לזה קשר לקבוצות .אתה לא אוהב את פניני ? לגטימי. אבל הוא בשום אופן לא שחקן מלוכלך. שחקן מלוכלך זה שחקן שבמתכוון מנסה לפגוע .. רוצה שחקנים מלוכלים הנה כמה דוגמאות : באסטון , באק ג'ונסון,דרעק שארפ. פניני לא שחקן שפוגע במתכוון. אגב,לדעתי פניני שודרג השנה משמעותית. ויכול להיות שדנשה עושה עליו עבודה טובה...,אולי זה קשור שאין להפועל סמול דומיננטי בטח לאחר הפציעה של מתנאור. ייתכן... לגבי זהות הקבוצה, עם חלקים ממה שכתבת אני מסכים מאד.איך אני מרגיש עם זה ? חרא! תאמת,אני הרבה יותר מוטרד מהפועל רגל וממה שקורה לקבוצתי האהובה מאשר מה יקרה בגביע הליגה בכדורז"ל. מהפכה!!!

z dead

New member
פניני

שחקן מלוכלך. מצטער מאוד. אולי הוא לא מנסה לפצוע בכוונה,אבל להגיד שאכפת לו אם השחקן של היריבה יפצע קשה? ממש לא. אני יכול לומר אותו דבר על באסטון והאחרים. גיא פניני שחקן דוחה ופרוקבטור בשקל..לא פרוקטובור של טראש-טוק שזה לגיטימי,אלא שחקן שמעבר לעבירות מסוכנות גם יעשה עבירות מגעילות ומכוערות למרות שיכול להסתפק בעבירה רגילה באותם מצבים. אם מראים קטע בכתבה על פניני בו הוא מבצע עוד אחת מהעבירות הדוחות והמלוכלכות והמסוכנות שלו ובמקרה זה היה על פרקר,ופרקר הגיב בקטע הוידאו כמו שהגיב(עלה על פניני ועוד שניה דפק לו אגרוף)...זה אומר הכל. אפשר לומר הכל על אנתוני פרקר,שהוא זונה של כסף,שהוא לוזר שבחר בדרך הקלה במקום להלחם על מקום בNBA...וכו' וכו' להגיד שהוא חמום מח או אלים אף אוהד של שום קבוצה לא יכול להגיד. אם לפני חודש הוא פצע שחקן,ולא סתם שחקן אלא שחקן כמו לימונד שבנוי כמו סוס...זה גם אומר הרבה. אם אפילו קוז'י לא פעם ולא פעמיים כמעט דפק לאותו פניני אגרוף(כמעט קרה גם בתבוסה של מגדל בנהריה השנה)...זה אומר אפילו הרבה יותר משני המקרים האחרים,למרות ששני המקרים האחרים גם מלמדים הרבה על ילד הכאפות המכביסט. שיטת ראשי הבתים נהוגה רק בישראל. מתן נאור סמל של מגדל? תן לו הצעה מכל קבוצה אחרת בסכום דומה והעיקר שתהיה זו קבוצה במעמד של מגדל והוא עוזב בשניה,בדיוק כמו שעשה עם הפועל ת"א שגם בה נחשב ל"סמל". היה לי-ם סמל בשם קוז'יקרו,עליו הקבוצה בחרה לוותר. וגם קוז'י לא סמל ממש,ארז כץ אולי...וגם עליו הקבוצה העדיפה לוותר ולהביא את קנטור לפני שתי עונות.

bobas

New member
סמל?

איפה כתבתי שמתנאור סמל? סמלים אין יותר בארץ . למעט דרק שארפ שמזוהה מאד והוויתו מכביסטית . שמע,גם טפירו כמעט וגמר לפפי את הקריירה ,ואפ אחד לא טוען שטפירו מלוכלך ..אני לא מסכים איתך לגבי פניני. אפשר לחשוב ששיטת הבתים בגביע היא הבעיה של הכדורסל בארץ... זה עניין שולי .יש דברים הרבה יותר אקוטים מזה. יכול להיות שאפשר לחשוב על שיטה טובה יותר בגביע...:))

z dead

New member
טפירו

זה לא פניני. גם לטפירו לא חסר לכלוך,אבל להיות כמו פניני זה להיות חלאה בזויה. טפירו לא חלאה בזויה,הוא סתם שמוק לפעמים. קבלת מספיק דוגמאות לגבי פניני ועל היותו שחקן מלוכלך. לגרום לשני שחקנים סופר-ספורטיבים כמו קוז'י ופרקר להתפרץ כמו שהתפרצו ולא מטראש-טוק,ומדובר בשחקנים שלא זרים לפרוקבציות של יריבים ועבירות מלוכלכות... זה אומר הרבה על ילד הכאפות המכביסט הדוחה הזה. לגרום לשור כמו לימונד פציעה שמשביתה אותו לשבועיים גם אומר משו. העובדה שעד שהוא חתם במגדל... כמעט כל "אוהדי" הקבוצה בפורום צ'ה דברו עליו כשחקן דוחה וגם "תולעת מגעילה" גם אומרת משו..כמובן שברגע שהוא חתם,הוא "שחקן נשמה".

z dead

New member
תיקון טעות.

פורום צ'ה מייצג את אוהדי מגדל. ובתור פורום האוהדים הגדול ביותר שגם מקבל קישור באתר הרשמי של הקבוצה,אפשר להגיד שהוא מייצג את האוהדים. הפורום הזה מייצג את אוהדי הפועל ==> WWW.SHEDIM.COM

אה,

עכשיו הבנתי הכל. פניני פצע את לימונדה וזה בעצם חטאו הגדול שגרם לך להפוך אותו לפתע פתאום ביום בהיר ב - 4.2.07 לשחקן מלוכלך וגם הצליח לעורר בזכרונך מעשיות נשכחות על פארקר ה``אישיות`` לצורך העניין. מדהים.

z dead

New member
חזרת גאון?

כן,רק על לימונד,וקוז'י,ופרקר התולעת הבזויה בצע עבירות בלתי ספורטיביות,בדיוק. פתאום ביום בהיר החלטתי?...אתה אשכרה אדם מבריק עוד לפני ששיחק משחק אחד בבית"ר מכבי מגדל י-ם אמרתי את אותם הדברים על התולעת הבזויה וכתבתי אותם פה לא פעם ולא פעמיים. מתי אמרתי משו על פרקר בנוגע לאישיתו שסותר את מה שאמרתי עכשיו מר גרסה משודרגת של אלברט אינשטיין? מעשיות נשכחות מר ניוטון? כשפירוש אמרתי שבכתבה על התולעת הבזויה ב"חמישיות" (ואתה מוזמן לצפות בשידור החוזר אם למדת איך לתפעל שלט) הוקרן קטע בו הוא מבצע עוד אחת מהעבירות הדוחות שלו,והפעם על פרקר שהגיב בצורה לא אופיינית לו. לא רק שאתה מבריק באופן כללי גם הבנת הנקרא שלך משו משו. בעזרת השם - אפי,מכבי לא תקח גביע שלישי.

eari

New member
לא יפה...

זה נשמע כמו התנצלות על כך שנהריה עפה מהגביע בשלב מוקדם יותר.. קורה, לא צריך להתנצל, :) פניני שחקן מאד חשוב לכל קבוצה שבה משחק, לא היית מדבר עליו כך אילו שיחק בנהריה.. ותקון קטן, כמו שאתה ודאי יודע, ירושלים תפגוש בגמר את בני השרון ולא את מכבי, שיהיה בהצלחה להפועל.. נ.ב. אני בטוח שאיפשהו בתוכך אתה דיי מרוצה מכך שלירושלים יש סיכוי לגביע.. ;-)

z dead

New member
התנצלות?

הרי לו מגדל היתה פוגשת את מכבי לשני מפגשים היא גם היתה עפה,מובסת פעמיים ועפה. אבל מגדל זו מכבי 2 וכמוה נהנתה מהכח שיש לה באיגוד וזכתה להתמודד עם אריות כמו ראשל"צ ור"ג. מצדי שפניני יהיה MVP בכל משחק. מדובר בשחקן מלוכלך ומגעיל,מכביסט בכל רמ"ח איבריו...רק שהוא משחק בהפועל. מזכיר קצת את הקבוצה שבה הוא משחק,קוראים לה הפועל אבל מדובר במכבי. בעזרת השם או מה שלא יהיה שם...ובנה"ש תנצח בגמר,אם אפשר...תביס. בכל מקרה כולם יזכרו מי העיפה את מכבי ולא מי הניפה את הגביע.

eari

New member
לא בדיוק..

כשבעוד 9 שנים יגידו שמכבי זוכה בגביע השמיני מזה 9 שנים, יזכירו שבפעם התשיעית היתה זו ירושלים שזכתה,(בתקוה שאכן זו תיהיה היא..) פחות יזכרו מה היה בחצי הגמר..

z dead

New member
באמת?

ואני חשבתי שכשמדברים על הזכיה של הגליל באליפות המדינה כל הזמן מזכירים את העובדה שהם העיפו את מכבי. תשאל 99 אחוזים מהאנשים והם יגידו לך בלי לחשוב פעמיים שהגליל נצחו את מכבי בגמר ולא שלקחה אליפות על חשבון הפועל ת"א בגמר. יהיה רשום שמגדל לקחה,כולם יזכרו איך - בדרך די מסכנה של ניצול השיטה לטובתה והסתמכות על קבוצה אחרת שתעשה עבורה את העבודה כשבגמר היא משחקת עם 6000-7000 אוהדים מאחוריה כשהיריבה מנגד הביאה פחות מאלף אם לא יותר ממאתיים אוהדים. בעזרת אללה,ה',בודהה,קרישנה,שיווה,זאוס,וכו'...והתרחיש שאתה כ"כ מקווה שיתרחש לא יתקיים ואפי המלך יניף את גביע המדינה יחד עם ארז כץ ביום חמישי ה8/2/07 ההסטורי.

חחחח..

הספקתי כבר לשכוח ממך ומהשגעונות שלך. רק מדהים ה``כשרון`` האדיר שלך לקחת זבוב ולהפוך אותו לפיל. משום מקום הפך פניני לשחקן המלוכלך ביותר בארץ, וגם נהריה היתה ונשארה הקבוצה הטובה בארץ, למרות שבסוף העונה היא תגמור במקום 4 או 5 עדיין נזכה לקרוא כאן מגילות שונות המתארות את הכשרון העצום של שחקני נהריה, ו``הסיבות`` השונות ומשונות למעידות של קוז`י והלימון (המוכשר) במשחקי חוץ. התרגלנו כבר איתן.

z dead

New member
איש מבריק

את הכסף סופרים במדרגות מתוקי. בנתיים אכלתם 35 בראש מקבוצה עם שניים וחצי זרים ופחות מרבע תקציב,נכון? אני במקומך הייתי יושב קצת בשקט. פניני היה שני רק לבאסטון,עכשיו שבאסטון לא משחק בארץ,הוא אכן השחקן המלוכלך בארץ. משום מקום? איך אמרתי כבר לא פעם? אתה באמת אידיוט.

למעלה