רגע לפני....

רגע לפני....

חתימת ההסכם אצל העו"ד והבאתו לבית המשפט לענייני משפחה חשבתי שאנחנו חייבים לעצמנו אחרי 25 שנות נשואין הזדמנות נוספת ואחרונה (הרי תמיד אפשר להמשיך בהליכים ולהתגרש) מאחר שבן זוגי לא הסכים בכל זמן לגשת לייעוץ ביקשתי אותו למען שנינו שנעשה זאת לפני ואכן הוא הסכים ביקשתי להקפיא את ההסכם לתקופה של שישה חודשים ואנחנו מתחילים ביום רביעי הקרוב ייעוץ הגיעה לידי הקטע הנוכחי וכל כך רוצה שהוא זה שיוביל אותנו בהמשך (אם נצליח בייעוץ ונחליט להישאר יחד) מ ט ר ו ת י =========== לאוהבך בלי לאחוז להעריכך בלי לשפוט להיות אתך בלי לפלוש להזמינך בלי לדרוש לעזבך שלי אשמה לבקרך בלי גינוי ולעזור בלי להעליב אם אוכל לקבל זאת גם ממך אז נוכל באמת להפגש ולהעשיר זה את זה מתוך "ליצור מגע" וירג´יניה סמטיר (מקווה שזהו שמע... פשוט לא ברור)

טליה 42

New member
../images/Emo50.gif

אני שמחה כי החלטת לנסות להמשיךולא לפרק את מערכת הנישואים. צודקת כי תמיד אפשר לפרק. לבנות זה תמיד יותר קשה אך בטוח יותר משתלם. עם המון רצוןוסבלנות בטוח תצליחו. בהצלחה לשניכם.

yosi43210

New member
יש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני כל כך שמח בשבילך. פרידה/גירושים מבן/בת זוג איתו היית 25 שנה זה כמו מוות. ניסיתי לרמוז לך זאת כששאלת בשרשור אחר "למה הדמעות זולגות מעצמן". 25 שנה לא "הולכות ברגל". הוא חלק ממך. את חלק ממנו. גירושים צריך לשמור רק למקרים בהם הסבל ביחד הוא כל כך גדול עד כדי התגברות על סבל הפרידה. אני כל כך שמח בשבילך שאת מנסה את זה. זה אומר שאת מרגישה. וזה טוב. את אמורה להרגיש. את בן-אדם (בת-אדם יותר נכון
) את לא נוהה אחרי האשליה שפתאום בגיל 40+ תתחילי מחדש כאילו את בת 20. אני כל כך מקווה בשבילך (ובשבילו) שזה יצליח. זה כל כך טוב להזדקן ביחד עם האישה שאהבתי בתמימות בגיל 20
יוסי

כל הכבוד

אני מאחל לכם שתהליך הייעוץ, מתוך "רגע האמת" ובידיעה ברורה של האלטרנטיבה, יהיה תהליך של כנות ושל בדק בית אמיתי אצל כל אחד מכם. אהבתי את הקטע שציטטת.

תודה לכם... ../images/Emo140.gif

בשלב זה, אחרי שיחות איתו בשבוע האחרון, קצת קשה לי להאמין שזה יצליח, ביקשתי ממנו בשלב זה להפסיק את השיחות בנושאים המטרידים אותנו ולחכות ליום רביעי לפגישה עם היועץ, אנחנו טוחנים מים וכל הזמן חוזרים לוויכוחים הרגילים וסתם מתרגזים אחד על השניה. אני מקווה שהיועץ יצליח להעביר לנו כלים כדי להתפשר, להבין ולהגיע למה שאנחנו רוצים. שוב תודה לטליה, יוסי ואיש המערות

למעלה