רגע לפני

tintong

New member
רגע לפני

חזרתי כרגע מסוכנות מטרו,
הלכתי לראות מקרוב את ה NMAX, XMAX, JMAX,
ה NMAX, נראה חמוד,קטן,לדברי המוכר זריז ומהיר, מעולה בתוך העיר, קצת צעצוע לעומת האחרים שחנו לידו בשורה. מחירו-20.858.
הXMAX חסר במלאי, יגיע עוד שבועיים מספר בודד של יחידות.
לא יוקצה קטנוע לנסיעת מבחן.
מחירו-26.758
להפתעתי על קטנוע הגויימקס i ראיתי כתוב ABS,
הוסבר לי שהגיעו דגמים בודדים שלא היו אמורים להגיע לארץ,
לידי נמכר אחד. לשאלתי לא יהיה ניתן להזמין עם ABS, מה שהגיע זה מה יש.
כמה הגיע? אין דיווח, ואי אפשר לדעת. רק ברגע הרכישה, אם יש במלאי זכית. לדברי המוכר הוא חסכוני מאוד,ושדרוג לגויירד.
מחירו, עם ABS או בלי, אותו מחיר-22.960
השאלות שלי: (מעבר לנסיעת מבחן, שתיתן לי רק הרגשה, ותו לא)
האם הגויימקס(כמובן שעם תוספת ה ABS)נחשב קטנוע טוב, להזדרז ולרכוש.
(נסיעת מבחן שבוע הבא)
או לא להתלהב, להמתין לנסיעת מבחן על הכלים,
או שבכלל כדאי להמתין לשנת 2016?
אין לדעת אלו שינויים או תוספות יהיו בקטנועים של 2016.
נכנסתי לדילמה.
תודה

ch561

New member
אני אכתוב את דעתי

אבל ההחלטה שלך צריכה להתבסס על הנתונים שלך\ התחברות שלך לכלי במהלך רכיבת המבחן וכו'. בעצם אין פה נכון או לא נכון וכל אחד עם חבילת השיקולים שלו.
לגבי הקטנועים. החיסרון הדי יחיד של ה NMAX הוא באמת הגודל שלו. לכן, אם אתה מתכוון להרכיב הרבה אז תבוא עם המורכב\ת לרכיבת מבחן לראות אם הוא בשבילך.
ה XMAX יקר מידי לטעמי. אין לו ABS. הוא ואמנם גדול ואיכותי, אבל הוא כבר עולה כמו קטנוע 250 סמ"ק. במחיר שלו כבר עדיף XEVO של פיאגו שיתן הרבה יותר, וכנראה יהיה זול יותר לתחזוקה.
הJM הוא עוף מוזר בעיני. טאווני שעולה כמו היפנים. אני לא הייתי קונה אותו, אלא אם יש איזו סוכריה שממתיקה את הקניה ו ABS זאת בהחלט סוכריה כזאת. אני לא מבין מה זאת אומרת , אם יוצא ABS אז אתה מרוויח. אתה קונה קטנוע והם לא מבטיחים לך ABS? אם לא, אז חבל על הכסף. לא איכותי כמו היפנים וכנראה לא יהיה אמין כמוהם.

כן, חד משמעית לא לוותר על רכיבת מבחן. הקטנועים לא יברחו.

אם שווה לחכות ל 2016? כעיקרון כן, אתה מרוויח שנה במחירון (כי די קשה לשכנע קונה דו"ג שיש תוספת על חודשי עליה לכביש, אפילו בטרייד אין לא מתיחסים לזה. השוק חלש מאוד). אבל זה תלוי בך, כי זאת אומרת שאתה תהייה 3 חודשים ללא קטנוע, אתה יכול לעמוד בזה?

tintong

New member
סוכריה

בהחלט. בעת הרכישה אפשר לדעת אם נשאר במלאי,
נשאר, קיבלת,הרווחת. (אין במלאי, לא עושה הזמנה)
אגב למראות בדגם זה אין את הבעיה המוכרת?
ה XEVO כמו שהבנתי מוזן עם קורברטור, פחות חסכוני מה JM, ופחות חזק.
ממש מבאס שה NMAX ויזואלית פשוט בצורה מוקצנת (מראות של אופניים)
מגן רוח לא יעיל, לא מוסיף ולא מגן. עם זאת הכל ויזואלי.
אין לי בעיה עם מחיר,ויש לו תג מחיר. אני רק מעוניין בתמורה.
ה PCX של הונדה נראה יותר מרשים לידו.
XMAX זה ליגה אחרת,עם חתיכת מחיר! (בלי אפשרות לנסיעת מבחן) יש מצב שהישיבה הגבוהה שלו תהווה חיסרון בשבילי.
קצת מייאש שאין לי יכולת לקבל החלטה.
2016, לא ממש רחוקה. אם הייתי יודע על דגמים חדשים שיגיעו עם טכנולוגיה חדשה, כמו ABS... הייתי ממתין.
תודה.

ch561

New member
כנראה אנחנו לא מדברים על אותו ה XEVO

כי לקטנוע שאני התכוונתי אליו יש מערכת הזרקה :[URL]http://www.oferavnir.co.il/Product.aspx?productId=11[/URL]

כפי שכתבתי, המחיר גבוה מידי לטעמי בשביל קטנוע 125 סמ"ק, למרות האיכות והמראה (ישנם אפילו קטנועי 250 סמ"ק יותר זולים ממנו).
אבל שוב, זאת בחירה שלך, לשאלה האם הוא שווה לך את המחיר רק אתה יכול לענות.

לגבי מערכת ABS, בחו"ל מ 2016 כל הדו"ג מעל ל 125 סמ"ק יגיעו עם ABS, אבל רק מעל 125 סמ"ק.
יכול להיות שתהייה השפעה גם על קטנועי ה 125 סמ"ק, אבל אתה יודע למי נתנה הנבואה...

מה לגבי טריסיטי של ימאהה? אומנם אין ABS אבל יש עוד גלגל...
אם אתה לא רוכב הרבה בכבישים מהירים זאת אופציה טובה, הוא עולה כמו ה NMAX.

לגבי ההחלטה, סה"כ אתה בכיוון הנכון, כל הקטנועים שכתבת טובים ובאמת אתה לא תיפול בכל בחירה שלא תעשה. זה הכל יסתכם בקטנוע שיותר תתחבר אליו.

פרארי1

New member

tintong

New member
מדברים על 125

שלחת קישור של 250, אכן עם הזרקה.
לא כך של 125, כפי שמצוין בקישור http://www.oferavnir.co.il/Product2.aspx?productId=9
ה טריסיטי נחמד, פחות זריז...,אך יותר יציב.
אעדיף את הNMAX עליו.
ההתלבטות היתה ונשארה,PCX /NMAX או לעוף על XMAX
ה JMAX שכלל לא חשבתי עליו הפתיע אותי עם המראה שלו,ותוספת ה ABS בפרט.
אם אכן ה XEVO מגיע עם הזרקה, מה שלא מצוין במפרט שלו. (הזנת דלק: קרבורטור)
אולי שווה בדיקה.
מעודד שהכיוון הנכון,
תודה
&nbsp

ch561

New member
כנראה שלא הבנת אותי

אני בכוונה נתתי את הדוגמה של XEVO 250 סמ"ק, כדי להראות לך שמחיר ה XMAX גבוה ברמה כזאת שתוכל לקנות קטנוע 250 סמ"ק איכותי במחיר שלו. (לי לפחות זאת הסיבה לזה שהוא מתומחר יקר מידי).
גרסת ה 125 סמ"ק של ה XEVO איננה נמכרת בישראל משנת 2013, לכן הוא לא רלוונטי בשבילך.
עכשו לגבי ההתלבטויות שלך, יש לזה פיתרון
רכיבת מבחן
רכיבת מבחן על כל אחד מהמתמודדים תתן לך תשובה. אתה תראה איך פתאום יש לך תשובה האם ה XMAX שווה את הכסף שלו, האם ה NAMX קטן, אולי בכלל שווה לקנות את ה PCX או את ה JM.
אבל באמת שאין לך מה להלחץ, כי כולם קטנועים ראויים וטובים והבחירה הנכונה היא לפי העדפה אישית.
מה שלא תבחר אתה לא תטעה.
תתחדש

למעלה