רגע לפני 2007...

A t z a

New member
רגע לפני 2007...../images/Emo80.gif

למרות שבטח תייבשו קשות
... איך עברה השנה? הרגע המוצלח של השנה- הרגע השמח של השנה- הרגע העצוב של השנה- הרגע המיותר של השנה- הרגע המצחיק של השנה- סדרת השנה שלי- איך עבר היומולדת השנה?- המתנה הכי יפה שקיבלתי ליומולדת השנה- הדבר הכי יפה שאמרו לי השנה- הריב המעצבן של השנה- האיש המעצבן של השנה- איחולים לעצמנו לשנה הבאה-

ססילייה

New member
תרטיבו!!!!../images/Emo182.gif!

איך עברה השנה?סבבה. הרגע המוצלח של השנה- למרות המלחמה.יוני יולי, הם בעיקרון הרגע המוצלח של השנה.הכרתי אנשים טובים במרכז.ומיששתי רדיפות של שנה XD הרגע השמח של השנה-שאבא יצא מבית חולים. הרגע העצוב של השנה-שסבא נפטר. הרגע המיותר של השנה-ריבים מיותרים עם אנשים שאכפת לי מהם יותר מידי. הרגע המצחיק של השנה- הקיץ המקסים. סדרת השנה שלי- השיר שלנו
איך עבר היומולדת השנה?-חמדמד.כמה חבר'ה בפארק בקריות, אלכוהול, קטינים, משחקי NEVER ולמחרת בבוקר קעקוע ראשון.
המתנה הכי יפה שקיבלתי ליומולדת השנה- פח עם הדפסי פרונת מאחים שלי.
הדבר הכי יפה שאמרו לי השנה- ''את יפיפייה וחכמה מספיק בשביל שנינו.'' הריב המעצבן של השנה- על ספסל בחולון. האיש המעצבן של השנה-אנשים שהטרידו אותי ואת חברה שלי עם ווקי טוקי בלילה הזוי בחולון. איחולים לעצמנו לשנה הבאה- לדעת מה אני רוצה.הגשמת מטרות.וכיף.
ולכם, חמודיזים רק טוב!! :)

red butterfly

New member
שנה טובה ../images/Emo9.gif ../images/Emo204.gif

איך עברה השנה? זאת הייתה אחת השנים היותר משמעותיות בחיים שלי הרגע המוצלח של השנה- שחבר שלי נהייה חבר שלי
הרגע השמח של השנה- חבר שלי, היומולדת שלי, קיבלתי רישיון, הופעתי בקונצרט של הבצפר למוזיקה שאני לומדת בו (בקרוב שוב
), המסע לפולין, ואממ עוד הרבה רגעים שמחים
הרגע העצוב של השנה- הרבה סכינים שתקעו לי בגב.. וגם המסע לפולין. הרגע המיותר של השנה- החזרה לבצפר.. הרגע המצחיק של השנה- היו מלא! סדרת השנה שלי- האלופה
איך עבר היומולדת השנה?- מושלם!!! המתנה הכי יפה שקיבלתי ליומולדת השנה- גיטרה חשמלית בהפתעה גמורה מהחברים שלי
הדבר הכי יפה שאמרו לי השנה- לא יכולה להחליט על דבר אחד
הריב המעצבן של השנה- "חברות" כאלו טיפשות שרבו איתי על סתם האיש המעצבן של השנה- יש לפחות 10
איחולים לעצמנו לשנה הבאה- בשבילי, שהיא תהיה טובה לפחות כמו 2006
ולכולם, שתהיו תמיד מאושרים ואל תתנו לאף אחד לעמוד בדרך לחלומות שלכם!

RTur

New member
עונה:

איך עברה השנה? בסדר הרגע המוצלח של השנה- ששרתי עם הדורבנים
הרגע השמח של השנה- סיימתי בצפר הרגע העצוב של השנה- סיימתי בצפר הרגע המיותר של השנה- המלחמה הרגע המצחיק של השנה- רודוס!!!! נראה לי שזה היה ה-5 ימים שצחקתי בהם הכי הרבה בחיים שלי סדרת השנה שלי- האלופה איך עבר היומולדת השנה?- כיף.. בבאולינג
המתנה הכי יפה שקיבלתי ליומולדת השנה- כל המתנות יפות.. הדבר הכי יפה שאמרו לי השנה- מה שהדורבנים אמרו אחרי ששמעו את השיר.. הריב המעצבן של השנה- אולמרט ונסראללה האיש המעצבן של השנה- נסראללה
איחולים לעצמנו לשנה הבאה- שילך לי טוב בצבא..

למעלה