רגע לפני שקיעה...

• פותח הנושא maof
  • פורסם בתאריך

maof

New member
רגע לפני שקיעה...

אנחנו למעשה תוצר של הנסיבות, החיים והחוויות שעברנו יצרו את מה שאנחנו היום. אנחנו מאמינים בדברים שאנחנו חושבים שהם המציאות,ואם משהו לא מסתדר נמצא את עצמנו בונים מציאות שונה,ואולי אשליה בכדי שיהיה לנו קל עם האמת. "מה שמפחיד אותנו הוא לא המציאות אלא המציאות כפי שהיא נתפסת במוחנו" מעוף

R a c h e li

New member
כאילו מציאות מדומה ../images/Emo35.gif

.....רחוק מחברים שחיים בתוך חומה של נרקיסים לא מתאמצים להראות סימן שיש בהם תקווה פוחדים מהאמת אז הם חיים בהזיה לא רוצים להתמוטט אז הם נופלים לאשליה מתמדת יורד מהרכבת ישר לגטו כי אין פה הנאות יש פה צרות נטו הופך לאפר...... מילים : דנידין

maof

New member
../images/Emo13.gif

את רואה רחלי כמה שזה @שוט...@שוט מעוף

מצוטטת

New member
לא ש'אני....

אבל, Zו הולכת ל'יות חתונת השנה לך מומלץ לך להיצטייD בכפל"ד+שכפ"צ.... אני כבר תופרת לי לי כנפונים ו...

maof

New member
טוב נו...

הרי מקום של כבוד עבורך תמיד שמור... בכדי לשמור על הפסים שלא יקבלו גם כנפונים מעוף

ערסlight

New member
שניים במחיר אחד

כשאני קורא אותך אני נזכר באסימון על חוט. אתה יודע... עושים שיחה ומוציאים את האסימון בחזרה. וגם דפקנו את השיטה.

maof

New member
למדו אותי...

עד לקצה...אפילו לא מ"מ אחד נוסף
מעוף

הנסיבות דווקא

תוצר של מעשינו...וממש לא ההיפך. שום דבר לא קורה במקרה,אלא תוצאה ישירה של מעשה. לגבי המציאות חושב אתה מפספס בגדול...אבל מבין למה זה נראה לך הולם.

כמה שניות לפניי הזריחה..

צריך להתעורר ולהבין שיש מציאות אחת.... והבועה אליה אתה נכנס היא רק מפלט זמני..זה לא Virtual reality...אלה הם החיים האמיתיים.. אגב, ברובנו,למעשה תוצר של זיווג וסקס טוב...השאר, זה ההרכב שלך עם השנים...{טוב נו יש כאלה שהם שיבוט וכלאה מדומה:))} ואת החוויות בעצם אתה יוצר...הן רק מעצבות חלק מהאופי, חלק ממה שאתה מייצג כיום . היית רוצה לחיות ולהאמין שהדברים מתנהלים כשורה והכל על מיי מנוחות..פסטורליזיה ואופוריה של אופטיקנה.. אבל זה לא כך. זו רק בריחה....אסקפיזם מאולץ שכזה:))מותר לנו לכמה רגעים..שעות..ימים.. לחלום כזה:)) המח שלנו מעוות ללא ספק... אבל יש בו מן הסתם סוויץ' לגרום לנו לחזור במיידי למציאות ההזויה שאנו חיים בה. _____________________________________________________________________________________

תגיד

הצצת בחתימה שלי,כאילו?
אנחנו מגשימים חלומות ובונים מהם מציאות!
כשמתברר שהמציאות היא בעצם אשליה(התפכחות)אנחנו מתחילים לחלום על מציאות אחרת...וכך הלאה...

למעלה