רגע לפני שינה

רגע לפני שינה../images/Emo29.gif

הלילה אפשר ללכת לישון עם חיוך הלילה התקוות שבלב מקבלות משמעות מחודשת הלילה יכול להיות חמים למרות הקור בחוץ הלילה הלב נירגש מפעם הלילה צחוק ושמחה הם מנת חלקו הלילה טוב..ושיימשך ככה
וזהו..השעה כבר מאוחרת והשינה מחכה לי,אבל הפעם החלום יהפוך לוורוד יותר. ליל מנוחה.

gilad269

New member
תמיד

צריך ללכת לישון עם חיוך. אם יש אמונה,סבלנות,אז החלומות הנעימים יהפכו למציאות

../images/Emo13.gifוגם הלילה..

לפני כמה רגעים חזרתי הביתה..וכן,גם הלילה אפשר לומר שהוא פתח לתקווה חדשה וטובה. מתנגן לי השיר הבא עכשיו: לא הפסקתי אפילו לשניה לאהוב אותך בנפש מיוסרת וכשהוספתי חטא על פשע ראיתי איך לפתע נוצרה פה מציאות אחרת וכמו תינוק זוחל אלייך אהובה מתפתל כאוב אל זרועותייך ואולי תראי על פניי את הבושה נשפכת כמו עפר היא לרגלייך בשבילך נוצרתי,רק איתך אני קיים לידך מרגיש ובלעדייך נעלם מול יופייך נושך את השפתיים ונדהם איך זה תופס אותי איך בשבילי את העולם יום ולילה תיקון לנשמה כינורות בוכים במנגינה מוכרת ואת עושה אותי שמח דף חדש אני פותח ובליבי האש חוזרת היום אני בשל לתת הרבה יותר לאהוב אותך עד השמיים בזכותך למדתי כיצד לא לוותר לשמור עלינו כמו על העניים... מילים ולחן:ליאור פרחי ביצוע:אייל גולן. וזהו,גם הלילה החלום יקבל רקע וורוד ויהיו בו גם פיות טובות ומלאכים..
לילה טוב לכולם.

למעלה