רגע לפני הגמר...

SHTRUDIDI

New member
רגע לפני הגמר...../images/Emo79.gif

שאלון קצר על הגמר עצמו ועל המתמודדים-
איזה איידולים מהעבר אתם הכי מקווים שיגיעו להופיע בגמר?
איזה מתמודד מהעונה הנוכחית שלא הגיע לגמר אתם הכי מחכים לראות?
עם איזה אמנים אתם רוצים לראות את סקוטי ואת לורן מופיעים?
בהנחה שלורן וסקוטי יבצעו דואט חדש בגמר, איזה שיר תרצו שהם ישירו?
מה הייתה ההופעה האהובה עליכם ביותר של סקוטי בעונה?
מה הייתה ההופעה האהובה עליכם ביותר של לורן העונה? וסתם בשביל שנראה מה חשבנו בתחילת העונה, לינק לסיבוב במשחק הניחושים בו ניחשנו את סדר ההדחות מהטופ 10 ועד לזוכה- http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1239&MessageId=150568658

LeAnnDylan

Well-known member
עונה

איזה איידולים מהעבר אתם הכי מקווים שיגיעו להופיע בגמר? קלי קלרקסון איזה מתמודד מהעונה הנוכחית שלא הגיע לגמר אתם הכי מחכים לראות? פיה
עם איזה אמנים אתם רוצים לראות את סקוטי ואת לורן מופיעים? סקוטי עם בראד פייזלי/לוק בריאן/דיירקס בנטלי ולורן עם שוגרלנד/מירנדה למברט בהנחה שלורן וסקוטי יבצעו דואט חדש בגמר, איזה שיר תרצו שהם ישירו? Home של מייקל בובלה מה הייתה ההופעה האהובה עליכם ביותר של סקוטי בעונה? Can I Trust You With My Heart מה הייתה ההופעה האהובה עליכם ביותר של לורן העונה? Born To Fly הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

עונה../images/Emo3.gif

קארי, קרי
ואני אשמח גם אם קלי, אדם, דיוויד ארצ'לטה, ג'ניפר האדסון, אליסון מתמודד שאני הכי מחכה לראות - יש כמה. ג'יימס בעיקר בגלל שברור לי שהוא יעשה דואט עם סטיבן. היילי כי לדעתי היא הולכת להראות לכולם למה הגיע לה להיות בגמר, קייסי כי הוא הכי מעניין ות'יה כי אני מתה עליה אבל בטוחה שהיא תהיה בקטע משותף עם עוד בנות אז זה בטח יהיה פחות שווה, אחרת אותה הייתי הכי מחכה לראות. לורן עם קרי, סקוטי - לא אכפת לי ההופעה שהכי אהבתי של סקוטי - I Cross My Heart וגם - She Believes in Me ההופעה שהכי אהבתי של לורן העונה - http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3854276 וגם - http://www.youtube.com/watch?v=tM44as-lICI ו- http://www.youtube.com/watch?v=YPNaE0ksJDo טוב... נו, קשה לי לבחור. אגב, אני מאוד אהבתי את העונה הזאת, בניגוד לרובכם, זאת העונה הכי אהובה עליי מאז עונה 4, הזמרים הכי מוכשרים, הכי נהנתי מהעונה הזאת, מקווה שגם התוצאות יהיו כמו בעונה 4

LeAnnDylan

Well-known member
האני לורן המדהימה שרה אלטון ג'ון לא ג'ון לנון

חחח... כן אני יודעת

רק שזה בניק הישן, שמתי לב לזה לפני כמה ימים, תמיד אני מתבלבלת בין שניהם.. ואין לי כח להחליף ניקים בשביל לתקן את זה

LeAnnDylan

Well-known member
אני בטוחה שיהיו כמה אנשים שיעלבו מזה../images/Emo6.gif

Lhuna1

New member
תשובות

איזה איידולים מהעבר אתם הכי מקווים שיגיעו להופיע בגמר? אדם וקריס
איזה מתמודד מהעונה הנוכחית שלא הגיע לגמר אתם הכי מחכים לראות? ברור שהיילי עם איזה אמנים אתם רוצים לראות את סקוטי ואת לורן מופיעים? סקוטי עם ליידי גאגא בשיר bad romance לורן עם סי לו גרין בגרסה הלא מצונזרת ל-Forget You בהנחה שלורן וסקוטי יבצעו דואט חדש בגמר, איזה שיר תרצו שהם ישירו? תכלס אני לא רוצה שהם ישירו
מה הייתה ההופעה האהובה עליכם ביותר של סקוטי בעונה? The River היו לו כמה הופעות לא רעות, אבל זאת היחידה שממש אהבתי. מה הייתה ההופעה האהובה עליכם ביותר של לורן העונה? לא היתה כזאת

Lhuna1

New member
והנה תשובותי מהיקום המקביל

שבו הדברים לא השתבשו: איזה איידולים מהעבר אתם הכי מקווים שיגיעו להופיע בגמר? אדם וקריס
איזה מתמודד מהעונה הנוכחית שלא הגיע לגמר אתם הכי מחכים לראות? ברור שקייסי עם איזה אמנים אתם רוצים לראות את ג'יימס ואת היילי מופיעים? ג'יימס עם סטיבן טיילר יכול להיות ממש מגניב. את היילי אני אקבל עם מי שלא יהיה. בהנחה שהיילי וג'יימס יבצעו דואט חדש בגמר, איזה שיר תרצו שהם ישירו? תכלס קצת קשה לי לדמיין את שניהם בדואט כי הם סגנונות שונים כל כך, לא יודעת... אבל זה יהיה מעניין. מה הייתה ההופעה האהובה עליכם ביותר של ג'יימס בעונה? היו לו כמה שאהבתי, אבל כנראה שהכי הייתה Will you still love me מה הייתה ההופעה האהובה עליכם ביותר של היילי העונה? בית השמש העולה, אבל גם מאוד את ROTD של אדל, ואת Moanin ואת בני אנד דה ג'טס...

OKDeSign

New member
גם אני :D

ואו הייתי כ"כ רחוקה בניחוש הכללי שלי זה לא יאומן :O איזה איידולים מהעבר אתם הכי מקווים שיגיעו להופיע בגמר? אדם! אבל הוא לא מתאים בשיט..בטח קלי וקארי יגיעו.. איזה מתמודד מהעונה הנוכחית שלא הגיע לגמר אתם הכי מחכים לראות? קייסי וג'ימס כמובן, בעיקר קייסי (והאמת, גם את פול!) עם איזה אמנים אתם רוצים לראות את סקוטי ואת לורן מופיעים? קית' אורבן? אבל ברצינות שזה האמן קאנטרי היחידה שאני מכירה (חוץ ממילי סיריוס וטילור סוויפט שאני פשוט לא אוהבת) בהנחה שלורן וסקוטי יבצעו דואט חדש בגמר, איזה שיר תרצו שהם ישירו? לא אכפת לי, באמת.. מה הייתה ההופעה האהובה עליכם ביותר של סקוטי בעונה? ברצינות? אני לא זוכרת..כנארה השיר של אלביס מה הייתה ההופעה האהובה עליכם ביותר של לורן העונה? ואם את סקוטי אני לא זוכרת, בואו לא נדבר עליה :| הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

OKDeSign

New member
זה הדבר הכי קרוב לקאנטרי שאני מכירה

אני יודעת שהיא הרבה יותר פופ.. (אבא שלה הוא זמר קאנטרי לא?) בכל מקרה...זה לא ז'אנר שאני מתמצאת בו חח

Lhuna1

New member
חחח כל המנחשים שמו את קייסי בגמר

חוץ ממני ומבלונדי ששמנו אותו "רק" מקום 3.

SHTRUDIDI

New member
התשובות שלי

איזה איידולים מהעבר אתם הכי מקווים שיגיעו להופיע בגמר? קוקי, קלי, פנטזיה, אדם. איזה מתמודד מהעונה הנוכחית שלא הגיע לגמר אתם הכי מחכים לראות? פול
עם איזה אמנים אתם רוצים לראות את סקוטי ואת לורן מופיעים? סקוטי עם רנדי טרוויס, זה נשמע לי כמו שילוב טוב. לורן עם מרטינה מקברייד אולי... בהנחה שלורן וסקוטי יבצעו דואט חדש בגמר, איזה שיר תרצו שהם ישירו? אין לי רעיונות כרגע. מה הייתה ההופעה האהובה עליכם ביותר של סקוטי בעונה? היו לו כמה שאהבתי אבל הכי זכורה לי זו The River. מה הייתה ההופעה האהובה עליכם ביותר של לורן העונה? Turn On The Radio. זו ההופעה היחידה שלה שאהבתי.

למעלה