רגע לפני גערושים

tehila13

New member
רגע לפני גערושים

שלום, אני בת 33 נשואה 8 שנים +2 ילדים. הבעיה שאף פעם לא נמשכתי לבעלי. שנים אני עושה איתו סקס כי אני חייבת, הוא מצידו אדם מאוד מיני שחשוב לו מאוד אינטימיות ויחסי מין מלאי תשוקה ורצון הדדי. בתחילת הקשר הייתי בהכחשה.גם בקשרים שהיו לי לפני החתונה לא כל כךהתיחסתי לכך האם טוב לי במיטה. היה לי יותר חשוב האדם ... בכל השנים עם בעלי, הוא היה מאוד מתוסכל מחוסר האינטימיות ותשוקה. וזה לקח את הנישואים שלנו למקום מאוד לא יפה. בערך לפני שנה וחצי הבנתי שיש לי בעיה מאוד קשה ושאני לא יכולה לעשות "הצגה" יותר. אמרתי כל זה לבעלי והוא רצה להתגרש אז נסגתי אחורה (לקחתי חלק מדברי בחזרה בתרוץ שנאמרו ברגע של כעס). היום אני כבר לא יכולה "לרמות" יותר לא את אצמי ולא אותו. כצעד אחרון הלכנו לטיפול זוגי אצל פסכולוג ומטפל מיני. אבל התהליך הזה לוקח זמן וכבר כנראה האהבה נעלמה (או ירדה למצולות). מה שאוכל אותי האם אני אוכל לחות תשוקה עם בעלי ?ואם לא האם אוכל עם מישהו אחר? האם ניתן ללמוד לחשוק...??? או שזה בא או לא? האם אני כזו ואין מה לעשות?

eyalm7

New member
תהליך קשה

גירושים זה לא דבר קל אבל על פניו את מה שאת מתארת אני לא רואה שום סיכוי להמשך חיי משפחה תקינים, מאמרים קובעים שאם לא מתנהלים חיי משפחה נורמליים מבחינית הילדים עדיף להיפרדמאשר לחיות בשקר .

tudu

New member
אפשר לרמות חצי מהעולם חצי מהזמן.. אבל..

אי אפשר לרמות את כל העולם כל הזמן.. (אמרה של נשיא אמריקאי.. מי שזוכר איזה יכול להאיר את זכרוני) אי אפשר לחיות בשקר, בטח לא אחרי שיצא לאור.. אין אינטימיות, אז מה יש ? קצת סקס מידי פעם.. ? ככה לחיות את המשך החיים ? האם אפשר ללמוד לחשוק במשהוא, אני מאמין שכן, כשזה בא, זה בא. יבוא משהוא שיעשה לך את זה, שתתרגשי כשהוא יסתכל לך בעיניים, שתרצי שהוא כבר יפסיק לדבר ויתחיל להפשיט, כל זה מתוך הנחה שאת לא סוחבת איזה 'עינינים לא פתורים' עם עצמך..

wonderboy21

New member
Abraham Lincoln

You can fool some of the people all of the time, and all of the people some of the time, but you can not fool all of the people all of the time.

tehila13

New member
tudu

אני חושבת שיש לי כנאה "עינינים לא פתורים עם עצמי". כי גם לפני שהכרתי את בעלי לא היתי בדיוק חתולת מין. אני כן מתכוונת לנסות ולפתור אותם או לפחות להבין מה הם. אבל כל השנים של שקר מצידי והתנהגות של בעלי כתוצאה של זה ... איך מתקנים את זה...

tudu

New member
לא צריך להיות חתולת מין.. כדי לאהוב בן זוג

אם הוא לא עושה לך את זה.. אז הוא לא עושה לך את זה. אם מאד רוצים אפשר להתפשר, לגשר, להבליג וכו.. אבל זה אם האהבה מטורפת ומוכנים להקריב למען בן הזוג. מהסיפור שלך, אני מבין שזה לא לגמרי ככה, ולכן זה מדרון לכיוון גרושים, מאד לא נעים, בטח לא כשיש ילדים, אבל את עוד צעירה, משהוא יתאהב בך בטוח ! את תאהבי משהוא שאוהב אותך. גם לילדים יכול להיות טוב להכיר שני הורים שהם חברים, מאשר זוג קר ומנוכר בבית. אבל קל לי להגיד.. בסיטואציה דומה לא בטוח שהיה לי 'האומץ' להתגרש, צריך שיהיה ממש סיוט כדי להחליט לפרק נישואין, דווקא כל המצבים האפורים קשים יותר לקבלת החלטה.

רגע של גילוי לב

נישואין הם עסקת חליפין לא פשוטה שבה האדם לוקח עליו מחויבויות, זכויות ונותן בחזרה. בתמורה ליציבות, מקבלים קביעות ושגרה. בתמורה לאינטימיות, נותנים נאמנות בתמורה לאהבה נותנים בטחון זה לא פשוט להיות במקום שהוא לא נאמן ואמיתי כלפי עצמך ובטח שלא כלפי מישהו אחר. אני חושבת שאת צריכה להיות רגע נאמנה לעצמך, לבדוק עם עצמך מה את רוצה. מה זה אומר לך העובדה שאת לא נמשכת ומעולם לא נמשכת לבן זוגך. האם את מוכנה לוותר על הבית שלכם לטובת העניין הזה ומנגד להחניק את הרגשות והתשוקות שלך זו בחירה לא פשוטה אבל רק אחרי שתעשי אותה ותהיי שלמה, תוכלי לקבל החלטה חדשה לגבי הזוגיות שלכם ולהיות נאמנה לעצמך ולו. לאחר מכן, נשמע שהוא יהיה פתוח לאפשרות של שיקום הקשר במידה ותהיי מוכנה אכן להתחייב.

tehila13

New member
לי...

הבעיה פה אחרת, במצב שלנו לא כ"כ ניתן להתפשר. כי בעלי (בצדק) רוצה שתהיה לו בת זוג שרוצה אותו, נשמשכת אליו וכו'. הוא לא יכול לחיות בלי זה (יכולה אבל זה מוציא המון שדים מכוערים החוצה). ובנוסף יש ביננו עוד דברים שכנראה לא ניתנים לגישור... בעלי אדם מאוד רגיש , שם לב לפרטים קטנים ואני לא (הוא קורה לזה אטימות ואישיות נרקסיסטית ...)הוא מעדיף לדבר על כל דבר ודבר ואני מעדיפה לעבור הלאה. הוא מאוד מחושב וחושב 10 צעדים קדימה ואני אוהבת להנות משטויות... לכן אנ מאמינה שאנחנו עושים אבל אחד לשני תודה על התגובה

נשמע שקבלת החלטה....

תראי, את אומרת שבעלך רגיש וכו, שם לב לפרטים קטנים את אומרת שמאז ומעולם לא נמשכת אליו הוא לא שם לב מה זה אומר שהוא רואה את מה שהוא רוצה לראות ולכן נראה לי שההחלטה היא שלך. למזלך. אם את תקבלי החלטה שאת רוצה לשקם, שאת רוצה את המסגרת היציבה שיש לך, לכי על זה. תתקני, תשקמי, תעבדי קשה וזה יצליח. אם את לא רוצה, אם לא מתאים לך, אם בא לך משהו אחר קדימה הי תפרדו בטוב ותחפשי גבר שעונה על הצרכים שלך הבחירה בעיני בידייך אל תהיה במקום פאסיבי, תעשי בחירה מודעת ומושכלת תקחי אחריות על הרצונות שלך

efratro

New member
השאלה שלי...

היא אם את לא נמשכת אליו, בעוד לנשים את כן נמשכת? האם גברים אחרים מושכים אותם? יש שני פורומים מקסימים, שאולי קשורים אליך ואולי לא: 1. התלבטות ומיניות 2. פורום אסקסואלים. את מוזמנת להתייעץ איתם גם.... באופן אישי, אני ממליצה לך לנסות לגעת בעצמך יותר. אני בעבר לא נגעתי בעצמי בכלל, והקשר שלי עם בני הזוג היה נורא. לא הייתי נהנית כמעט בסקס. אורגזמות היו נדירות. לאחר שקראתי ספר מדהים "דברים שרציתי לגעת" (סליחה על הפרסומת, אבל הוא כל כך מומלץ!), קניתי קודם כל ויברטור. אחר כך טבעת רטט. למדתי את עצמי, והראתי לבני הזוג שלי מה אני רוצה ומה לא. אם בעלך יהיה פתוח מספיק, אולי תוכלי לגעת בעצמך גם מולו. שיהיה לך המון בהצלחה! :)

סנופי33

New member
כמה זמן אתם בטיפול?

גם אני ובעלי התחלנו טיפול זוגי. מסיבות דומות ונוספות למה שתיארת. זה אומנם תהליך שלוקח זמן ודורש הרבה מאמצים ולפי דעתי שוווה להתאמץ. אני חושבת שהשיגרה מראה את אותותיה (נמאס והאהבה פוחתת) אבל לפי דעתי באיזשהוא שלב זה קורה ברוב מערכות הייחיסים (לא שהיו לי הרבה). אני חושבת שלפני שמפרקים צריך לתת לזה צאנס אמיתי וכנה (במידה ובאמת רוצים לנסות ל"הציל" בהצלחה

למעלה