רגע לפניי שזה נגמר...

רגע לפניי שזה נגמר...

רגע לפניי שהחודש "הזה" נגמר, חודש אלול-חודש הסליחות! ממי אתם מבקשים סליחה? האם קל לכם היום להביע סליחה/חרטה מאשר בעבר? והסליחות שלי השנה... סליחהלבן שלי, סליחה שאני לא יכולה לספק לך חיים טובים יותר-. סליחהלאבא שלי שפגעתי בו השנה לא פעם-והוא תמיד הבין ולא כעס, סליחה אבא. סליחהלכמה אנשים פה בפורום- שפגעתי בהם-והסתבר שהם חברים טובים- למרות הכל. פשוט...סליחה!

N D R

New member
אני רוצה לבקש סליחה

מכל אלו בפורום שעיצבנתי אותם בכל הדעתנות העיקשת וחסרת ההגיון שלי בתקופה האחרונה ובכלל מאז שאני כאן. מעבר לזה, גליה, אם הייתי יכול, הייתי שואל את אלוהים למה לא מבקש סליחה ממך.
לך

אני...

אסלח לך
עכשיו מה שנשאר זה... לסכם על סוג הכאפרה שתשלם עבור הסליחה שלי. שוב פם נשא ומתן
(לא,הקריצה לא מיותרת!!!)

|אייקון של אנחה...|

יש שם סליחה אחת שאתייחס אליה לבן שלך... אני רחוק ממך...אבל יודע כמה את נותת לו כמה את משקיעה בו חושב שהוא יודע ומעריך אמן הרבה אימהות היו נותנות כך לבן שלהם.

maof

New member
טלה .....

לומר מילים זה אחלה, ליישם אותם "הלכה למעשה" זה כבר משהו אחר. ולפי דעתי גליה הוכיחה מעבר לכל ספק, שיש משקל רב למעשים הרבה לפני המילים שנאמרות במיקרים מסוימים בכדי "להראות טוב" בפני אחרים. מעוף

כן גם אני רוצה לבקש סליחה מכל ה../images/Emo23.gif

מהמנהלת שלפעמים קצת פתחתי לה הודעות ממה עוף מהילדים שלי שאני רק יכולה להשתדל להיות להם אמא משתדלת מאבא שלי שלא הפסקתי להביא לו צרות בצרורות למנהלת עבודה שלי שלפעמים אני קצת משגעת אותה לשומר בבנין שאני לא אומרת לו חצי שנה בוקר טוב מהגרוש שלי שלפעמים אני צוחקת עליו וקוראת לו טיפש וכאלה מהקבצנית שברחוב שחבר שישב איתי באוטו העליב אותה מהירקן שלא משלמת לו בזמן ולא במזומן
ומכמה אנשים שבחרו להפגע מהמקום שלהם - מצטערת בשבילכם!

גמני רוצה לבקש../images/Emo52.gif

ואני מתחילה כמו גליה מהבת שלי
שאני לא יכולה לתת לך משפחה שלמה ומושלמת, משפחה של אמא אבא ועוד כמה אחים...
מאמא ואבא שאני עושה "צרות" וכאן גם הזמן לומר לכם המון המון
על העזרה ותמיכה שאתם נותנים לי ולבת שלי (הנכדה שלכם)בעיקר בחצי שנה האחרונה.
מכל מי שפגעתי בו השנה...

ואני ממשיכה לבקש סליחה

מעצמי! על שלא השכלתי להקשיב לעצמי מספיק על שנתתי את האפשרות לעשות בי כרצונם ואולי זה גם המקום להגיד תודה (לעצמי) כי בזכות כל אלה, אני מי שאני היום
גם אם זה כואב.

ד ו ל ה

New member
סליחה...

מבקשת סליחה מכל אוהביי שרצו לעזור ולהושיט לי יד בשנה האחרונה ואני דחיתי את ידם המושטת מבקשת סליחה ממנו על שגזלתי לו את משפחתו בעבור אושרי שלי דולה (בימים של סליחות)

גלי10

New member
../images/Emo6.gif

גלי משתדלת לא לכעוס מלכתחילה... כדי שלא יהיה למי לסלוח

למעלה