רגע כזה...מבולבלי

Mאיה

New member
רגע כזה...מבולבלי

כן, זו התחושה. הכל נשמט לי מבין הידיים. תקופה לא ברורה, מעיקה קצת. שיט, עד שהצלחתי להתחיל לחייך, עד שהתחלתי להרגיש טוב. פתאום מרגישה שהכל נשמט לי מבין הידיים. אתמול היה לי פרצוף של תשעה באב ( ותשעה באב כבר עבר), נסעתי לי ברכב בעיניים עצובות וכשקלטתי שאני לא מחייכת, שמתי מוזיקה בפול-ווליום, פתחתי חלון, הדלקתי סיגריה, לגמתי מהדיאט קולה ו התחלתי לשיר... בהתחלה קצת בשקט.. לא, זה לא שיפר את המצב רוח, אז הכרחתי את עצמי לחייך. זה כאב לי בשפתיים... ואז, לקחתי נשימה ארוכה, "דפקתי" חיוך ושרתי בקולי קולות. מודה שזה עבד! פתאום גל של אושר מילא אותי, הרגשתי את החום בלב. רק קיוויתי שאקום כך מחר בבוקר. תקוות שווא. אני מרגישה תחושת צניחה, כאילו שאני מאבדת אוויר והבלון הנפוח מאושר תיכף יתפוצץ. טוב, ידעתי, אושר לא נמשך לנצח. אוף, מה הפסימיות הזאת ששוטפת אותי?...קל לחשוב פסימי ואסור לי! כל כך עמלתי ולימדתי את עצמי חשיבה אופטימית... עד שהצלחתי, אז אתן לפסימיות לחזור? נו צ´אנס! אני חייבת להאבק יומיום לשמור על האופטימיות, יודעת שזו רק תקופה קצת לא נעימה...ושיהיה טוב בסופו של דבר (וזה לא קלישאה, באמת יהיה טוב!- נכון?) אז איך חושבים מחשבות חיוביות? אולי... ע"י חיוך קטן? אולי..אומרים לעצמינו שזה רק רגע כזה ושזו רק תקופה שכזאת. אולי משנים את מה שכבר לא עושה לנו טוב? אולי מתחילים "להזיז את הגבינה"? אולי מתמודדים עם הפחד? אולי בוחרים "שיר- נושא" שבכל פעם שרע קצת שרים אותו על מנת לשנות את התחושה?! אולי.. ואולי... וזה בטח אולי... לא, אני לא בוכה...אני יודעת שהכל יסתדר, אני יודעת שזה לא קלישאה, אני יודעת שהכל נתון בידיים שלי,אני יודעת שאני אשוב לחוש מאושרת. זו רק תקופה שכזאת, אני יודעת. כבר עברתי תקופות קשות, אז זה סתם "פיפס" רגעי שלא ישאר ככתם בתוכי, כי אני יודעת שאני יודעת לחייך...ואני יודעת גם שזה הדבר הכי טוב שאני יודעת לעשות...וזה יחזור! סתם תקופה שכזאת (או שמא אני מנסה לשכנע את עצמי?) Mאיה.

דספרדוו

New member
ברור שכן

מחר יהיה הרבה יותר טוב! {בעצם כבר היום לא רע ממש} אבל כשה"דיכי" משתלט.. אין מה לעשות , חכי למחר יהיה אחלה
חוץ מזה סיגריה, חלון פתוח {מקווה שגם המזגן נכון?} ומוזיקה זה אחלה לי אישית זה עוזר יופי, בכלל נסיעה ארוכה זה דבר פנטסטי.. וחיוך?! זה ה-דבר {מפתאום מנסה לשכנע??} סאמק קמתי אופטימי היום או מה? יאללה מיה שיהיה אחלה שבעולם ואם לא אז הנה ציטוט של מישהי חכמה "רע או טוב לא משנה אני שמה ז על העולם" {פייר? בעל"פ נשמע טוב יותר} נ.ב מילא להזיז את הגבינה אבל מיה לא להתחיל להדביק כל מיני פתקים זוהרים במכונית אה? {טוב חוץ מההוא אולי, ההוא "נהג חדש"..´תכוונתי}

Mאיה!!!!!!

יש גם רגעים כאלה...ולפעמים טוב שהם קיימים, כדי שנדע להעריך את הטובים שבאים אחריהם!!! ולהזיז את הגבינה?!בוודאי רק רצוי איזו קממבר טובה או משהו שוייצרי!! והכי הכי חשוב משפט נושא...שחברה טובה שרה לי לפני כמה ימים בואי נשיר יחד שלוש..ארבע... ו... always look on the bright side of life... toodoom toodoom toodooooom רק טוב!!!

למעלה