רגע חושבים

רגע חושבים

האם קורה לכם שאתם עוצרים לחשוב איך זה שאין לכם אהבה וזוגיות ? האם יש משהו שאתם לא עושים נכון ? האם יש משהו שאתם לא עושים ואם הייתם עושים אותו זה היה קורה ? האם זה בגלל משהו אינהרנטי באישיות שלכם ? במראה שלכם ? ואם התשובה היא כן האם זה משהו שאתם יכולים לשנות ? רוצים לשנות ? עד כמה תהיו מוכנים לשנות את עצמכם בשביל זה ? האם אתם נוטים לתלות את המצב בגורל/במזל ? אם התשובה היא כן האין בזה איזושהיא בריחה מהמציאות ואי לקיחת אחריות ? כמו שלא מצליחים לפתור באג קשה במיוחד במשך זמן רב אני מבקש סיעור מוחות. כמובן שהדיון מיועד למי שחפץ באהבה וזוגיות וברור לי שזה לא המצב אצל כולם.

vanna

New member
עונה

האם קורה לכם שאתם עוצרים לחשוב איך זה שאין לכם אהבה וזוגיות ? כה האם יש משהו שאתם לא עושים נכון ? יתכן האם יש משהו שאתם לא עושים ואם הייתם עושים אותו זה היה קורה ? לא יודעת מה היה קורהה אם... אני לא מגדת עתידות האם זה בגלל משהו אינהרנטי באישיות שלכם ? במראה שלכם ? לא ניראה לי
ואם התשובה היא כן האם זה משהו שאתם יכולים לשנות ? רוצים לשנות ? כן אני תמיד רוצה שינויים עד כמה תהיו מוכנים לשנות את עצמכם בשביל זה ? עד הסוף אבל לא כך שזה יעלה לי בחיי- סיימתי עם זה- עזבו סיפור ארוך.. האם אתם נוטים לתלות את המצב בגורל/במזל ? במזל אם התשובה היא כן האין בזה איזושהיא בריחה מהמציאות ואי לקיחת אחריות ? לא ניראה לי אני פשוט מעדיפה את המזל על הגורל "גורל" זאת מילה אכזרית מדי...

חשבתי לרגע... שאלון?

לא ממש הרגע יצאתי ממערכת יחסים שעדיין לא יצאתי ממני באופן רגשי, לא חושבת שיש משהו שאני לא עושה נכון... להפך, לזה אני יכולה לענות לך אם תיתן לי מכונת זמן, מה נסגר עם ניתוח האישיות הזה?? לא הייתי רוצה לשנות כלום בי ביופי או באופי אם כבר אז כמה מחברים שהרסו לי.. לא חשוב, לשנות את עצמי?? מי שרוצה אותי יקבל אותי כמו שאני!!! גורל מזל... לא זה ולא זה מעשים תוצאות אחריות.נקודה. כולנו בסופו של דבר חפצים באהבה וזוגיות... לא?

למעלה