רגע הסטורי

סיונול

New member
רגע הסטורי../images/Emo70.gif

אני פותחת הודעה.. אמאאאאא כמה זמןלא עשיתי את זה.. מי בא לשבקס? נראה לכם שזה יהיה כמו שנה שעברה או יותר טוב..?למרות שלא נראה לי שיש מצב.. אבל בכל מקרה.. וזהו נו זו אני.. אין לי אף פעם משו חשוב להגיד..:) מוווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההה

SHMEKadam

New member
ת'אמת, זה יהיה יותר טוב מכל הקופה.

הרבה יתר שירים... הרבה יותר טוב. כל הפרטים נמצאים באתר המעריצים: www.shabak.exe.co.il

choul

New member
זה שאתה מנסה לפרסם את האתר שלך

לא ישנה את ההבדל בין ההופעה הזאת לכל הקופה למרות שזה שב"ק ס' וכולם רוצים לראות אותם שוב עדיין כל הקופה זה משהו אחר.. אתה משווה הופעה של מעל 50 אומנים להופעה של 10 אומנים? וממתי אתה "מבין גדול" הרי כל מה שאתה יודע זה מה ששבקי מספר לך.. ולפי הפרטים באתר שלך הוא גם לא סיפר הכל..

SHMEKadam

New member
ת'אמת לא באתי לפה בשביל לפרסם...

באמת רציתי שתדעו את הפרטים על ההופעה. אז למה לתקוף? ומה אכפת לך שאני שם פה קישורים לאתר שלי? זה לא כאילו זה לא קשור וזה אתר על יבחושים אפריקאיים ודרכי הגידול שלהם... זה שבק. זאת הלהקה של מוקי. ואני הבעתי דעה בקשר לכל הקופה לא בקשר לכל המופע. התכוונתי רק לשבק ס'. ברור שמופע של 50 אמנים יותר טוב ממופע של 10. התכוונתי שכאן זו הופעה מלאה של שבק, כי בכל הקופה הם עשו רק 10-11 שירים, ופה הם יעשו 20 ומשהו. כל הקופה זה המופע הכי טוב שראיתי בחיים שלי, וזה לא ישתנה.

monika

New member
24 שירים........ ותודה על המידע

למרות שכבר ראיתי את זה

monika

New member
24 שירים........ ותודה על המידע

למרות שכבר ראיתי את זה

choul

New member
אחי אני בעד פרסום של האתר

לא אמרתי שזה לא קשור לפורום. זו לא הופעה מלאה שלהם כי פה הם עושים 25 שירים ויהיו גם שירים מחוברים אני לא יודע כמה שירים הם עשו בכל הקופה למרות שאני מאמין שמעל עשר. אני לא תוקף אני אומר שהאתר בעיקר מפרסם דברים שנאמרו על ידי שבקי לפני כן.. והוא גם לא מפרסם את כל מה שהוא מספר.. אין שום בעיה שתפרסם פה וכנראה לא הבנת אותי נכון.

סיונול

New member
בנים אפשר לא להפוך את השרשור ההסטור

י שלי לויכוח.. בתודה מראש סיון

SHMEKadam

New member
אה אז סבבה...

אין שום ריב. באמת לא הבנתי נכון. שבקי לא מוסר הכול כי בכל זאת הם לא רוצים שידעו הכול. זה הורס את ההפתעה של ההופעה, אם יודעים הכול מראש.

סיונול

New member
תאמת שלא נראה לי שזה אפשרי..

אין בכל הקופה הייתה אווירה שלא נראה לי שיש הופעה שיכולה להעלות עליה.. וברור שכל שכמות המופיעים הייתה ענקית ...

../images/Emo45.gif

כל הקופה מיוחד יותר וזה מכמה סיבות עיקריות קודם כל הוא היה ה"איחוד" הראשון והמיוחד וההתרגשות היתה גדולה יותר מאשר במופע הזה... דבר שני היו מלא אמנים אורחים שעשו את הערב הזה להרבה יותר משמעותי. והאווירה אחחח... האווירה.... לא יודעת מה יהיה באיחוד הזה אבל האווירה שהיתה בכל הקופה בטוח לא יכולה לשחזר את עצמה והלוואי שכן:)

just me2

New member
בהחלט ענקית

ולעיתים מעיקה.. אני בכיף הייתי מוריד את סאבלימינל ועוד כמה בשביל עוד 3-4 שירים של שבק

לפי דעתי הם תרמו...

הייתי מוותרת על איזה חבורה אחרת אבל אני לא אגיד את זה כי אני אשמע גזענית

Tol e Hatulee

New member
אמ סליחה,סליחה

אני מבקש לא לקתוף את שמק!די מה הוא כבר עשה ושבקי כן מוסר ידיעות ולמה להרוס לולפרסם את הכול ובמיוחד שבקי לא מוסר ההכול בישביל זה יש צוות! אז שקט!

למעלה