רגע הבנתי נכון ?

קארין 555

New member
רגע הבנתי נכון ?

מיקה מפסיק את ההופעות שלו? זתומרת שאין הופעות שלו ב-8 ? אוףף השתגעתי אני מנסה למצוא תאריכים להופעות שלו בצרפת ולא מוצאת כלוםםםם 1!!!!

נועוש22

New member
מזתומרת!!!?

לגמרי מפסיק,בכלל?!!! לא יהיה יותר מיקה בלייב אז אין לנו בכלל סיכוי!!! לאאאאאאאאא רגע איפה שמעת את זה ?

קארין 555

New member
התכוונתי.....

שכאילו עד שהאלבום הבא שלו יצא כנריאה הוא לא יופיע.. ככה הבנתי.. כי יש לו והפעות רק ל7 ואני מחפשת הופעות בחודש 8 :'( איזה באסה אם אין הופעה ב8 זה פשוט חוסר מזל ................

נועוש22

New member
אהאבל זה עדיין רע

חבל כבר בניתי על זה שנצליח להביא אותו עוד במסע הופעות הנוכחי... חבל קצת כי אני ממש רוצה שהוא יבוא... איזה מצחיק כי בחופש הגדול של לפני שנתיים אז הייתי בלונדון באזור של מוזיאון הטבע מה מסתבר הקולג' שמיקה למד בו היה מרחק לא גדול מאיתנו וזה היה בתקופה שהוא למד שם חחח ואני חשבתי כשהייתי שם על דברים אחרים לגמרי חחחח איך עברו שנתיים... [:

ענבי פ

New member
הוא ממש לא מפסיק את ההופעות שלו :)

בדיוק הפוך, הוא רק מתחיל אותן... הוא עשה הפסקה של כמה חודשים (כדי לעבוד על האלבום) ועכשיו הוא חוזר להופיע ברחבי העולם.

נועוש22

New member
או קי

ויש לנו עוד סיכוי להביא אותו לארץ במסע הופעות הנוכחי? נקווה לטוב...

ענבי פ

New member
לא...

סיון דיברה עם המנהל של מיקה לפני חודש בערך, והוא אמר שהמקסימום שאפשר יהיה לדבר עליו, זה שנה הבאה. פסח או קיץ של שנה הבאה... הסיבוב הזה כבר חתום וסגור :S (למרות שלא מזמן היא גם דיברה איתו שוב והיא כתבה ממש פה שהוא קצת צחק עליה אז זה אומר שבספק אם אפשר יהיה לדבר אפילו על שנה הבאה) אני אומרת ברצינות עכשיו, לא להפסיק את המאמצים הנהדרים עם העצומות, הסקרים, הפירסומים והרעיונות החדשים, א-ב-ל, גם לא להיות אובססיביים עם הנושא הזה ולטפח אשליות כי גם אם הוא יבוא זה לא יהיה בקרוב... ואני דיי מבינה למה אנחנו לא בראש מעייניהם כרגע. אני אטוס לראות אותו, בתקווה גדולה החופש הזה, אין לי כוח לחכות שהוא יבוא לכאן. מי שיש לו את היכולת הכלכלית כרגע והאפשרות וההסכמה של ההורים, תעשו את זה גם! ;)

נועוש22

New member
טוב נו

שיהיה נראה כבר מה יהיה ... אבל מי שטס אז להודיע שנשלח לו מתנה ונתחנף קצת...

נועוש22

New member
דחוףףףףףףףףףףףףף

מישו יודע אם יש לו הופעות בעוד מקומות חוץ מצרפת ספרד הולנד וכל האלה ...

נועוש22

New member
חוצמזה גם מצאתי

את מי שמביא את אייר סופלי לארץ ושלחתי להם מייל יפה דווקא ונתתי את הכתובת של האתר הרשמי {זה שסיוון נראה לי עשתה לא בטוחה...] אבל נראה מה יהיה בכל אופן אני מוסיפה קישור לאתר שלהם ונראה מה יהיה... http://www.skplus.co.il/sinayaem/contact.html חחח אולי בכל זאת ... לכו תדעו... אה וגם איפה הוא עוד מופיע...?

lollipop161

New member
יופי מעולה!! מקווה שיענו

ומה שעוד אפשר לעשות... שמבוגרת כלשהיא עם קול בוגר תתקשר אליהם ותשאל על מיקה, מה התכניות שלהם לגביו ואם חושבים שיבוא וכדומה... שסיון או ג'ן תתקשר (או מישהי אחרת שבא לה, בתנאי שתדבר כמו בוגרת חח שלא יחשבו שאיזו ילדה משועממת מתקשרת). הנה המספר: 03-5376850 זו באמת הדרך הכי רצינית וטובה להביא מידע =]

נועוש22

New member
אולי אני אתקשר

אני לא בטוחה אם יש לי קול בוגר לאמשנה אבל את אולי יודעת אם מיקה מגיע להופיע לעוד מקומות חוץ מהולנד לונדון ספרד או צרפת למה אמא שלי רוצה לטוס אבל לא למקומות האלה אולי הוא מגיע לגרמניה?

lollipop161

New member
מה שכתוב זה מה שידוע בינתיים..

הם כבר לא שווים, כי כל הכרטיסים נמכרו מזמן.. אז תהיי דרוכה לעדכונים של ההופעות הבאות. אפשר לבקש שאפילו ההורים יתקשרו או מישהו בוגר או שאפילו עצמכן בתנאי שתדברו יפה חח כי היחצנים משחקים אותה שהם עסוקים ואין להם זמן לשטויות.

נועוש22

New member
נכון

ננסה חחחח אפשר לרשום על דף את כל מה שאתם רוצים לומר לפני שלא נלחץ חיחיחיחי אבל באמת אם הם לא מביאים את מיקה אז צריך לבקש מהם מידע או משו... אההההההההה אוטוטו מיקה ב 24 איזה מגניבבבבבבבבבבבבבבבב...

נועוש22

New member
לא קשור אבל

קורע חחח אני מוסיפה קישור שהוא היה ברדיו ווירג'יניה וזה מין מחרוזת שירים אבל ה10 שניות אחרונות מצחיקות וכל השירים יוצא לו צחוקים כזה הוא מבסוט רואים שהוא שמח...

למעלה