רגע האמת מגיע

רגע האמת מגיע

שלום לכולם. שואלים אותי כמה שכר אני דורשת. קשה לי מאוד לנקוב במשהוא שהוא יותר ממה שאליו הורגלתי, למרות שכנראה זה מה שיוצע לי. אני פוחדת להילחץ במקרה שהמשכורת תהא גבוהה ואני כל הזמן לא אדע אם אני "שווה" אותה או לא ואעשה כל מני שטויות כמו לטרפד את הרושם הטוב שאני עושה או לחוש חסרת בטחון עצמי בגלל שבפנים אני עדיין לא מאמינה שמגיע לי (גם בגלל שיש כל מני רעבים ומסכנים וכל מני סיבות כאלה ל"למה אינני ראויה". מה עושים כדי לקבל את מה שמגיע ? תודה מראש לכולם אגב - זו היתה הודעתי מלפני יומיים (אגב – אני נשואה) : אני יודעת שכבר שאלתי, ותודה רבה לכל מי שהשיב, אבל איכשהוא העניין עדיין לא מסתייע, עדיין תקועה בלי עבודה ! וה"עוני" המתמשך שאני חווה ארוכות, נותר כשהיה, למרות הצלחתי ויכולותיי המקצועיות הטובות. האם ישנם אנשים טובים באמצע הדרך, שיוכלו לאמר לי במה יתכן שאני טועה ? מדוע "מתעקש" השפע להעדר מחיי ? האם יש דברים שצריך לעשות או לא לעשות כדי להגביר שפע ופרנסה בחיים ? האם יש תקווה להקמת המשפחה המתוכננת ? תודה מראש לכולם

המלצה מתוך ניסיון...

מצחיק אני מרגישה שאת עוברת בדיוק מה שעברתי ממש לא מזמן אני אישה שמעריכה את עצמה מאוד ואת היכולות שלי ויודעת שמגיע לי אך המצב התעסוקתי ערער אותי עקב החודשים שבהם הייתי ללא עבודה-פרנסה, גילי, והתדרישות שכבר לא הייתי בטוחה ביכולתי -שהישיבה בבית הורידה את בטחון העצמי שלי היו מקומות שהתעקשתי לדרוש את השכר הראוי לי לאחר זמן שיפרתי ואמרתי תנסו אותי במינמום ולאחר מכן אני דורשת כך... ולאחרונה ציינתי שאני רוצה לעבוד ולא רק להגיע לעבודה לא ציינתי שום שכר אפילו אחרי שבועיים גרמתי למעסיק למצוא את הזמן והרגע לשבת איתי על השכר כשידעתי והבנתי שבכללית השכר שבמינמום כולם מתחילים אך ביום שהושיב אותי אמרתי.... לי חשובה העבודה, אני יודעת שאי נותנת את כל כולי בכל מקום עבודה אני מתחילה בסכר מינמום של 25 ש"ח אבל אני משאירה לך להחליט את השכר שלי לפי איך שתראה שמגיע לי העבודה חשובה לי ואני אוהבת את מה שאני עושה לא האמנתי בטרם סיימתי את משפטי האחרון אמר ק י ב ל ת ובעבור מכירות שתעשי אוסיף לך אחוזים נו ומה יכולתי יותר לדרוש? מה שאני מציעה, מספרת לך כאן שעל אף ביודעי את ערכי בחרתי להצטנע ולתת לזמן לפעול עבורי לא החלטתי עבורו העברתי את הכדור אליו שיחליט אך בדרך שלי העברתי את המסר שלי תנסי את מזלך... בהצלחה

ראויות.

להרפות מכל התירוצים למה לא לקבל את השכר שמגיע לך. למשל, זה שתקבלי שכר נמוך יותר, לא יעזור לאנשים שרעבים לאוכל. וזה שתקבלי שכר גבוה יותר מבעבר, לא אומר שאת צריכה להיות טובה יותר. זה השכר שנהוג במקום העבודה ההוא. אינך צריכהלעשות משהו מיוחד בשביל לקבל אותו. חזקי את תחושת הראויות
נראה שאת בכיוון למציאת עבודה

למעלה