רגע האמת הגיע ואני צריכה את

צוקה1

New member
רגע האמת הגיע ואני צריכה את

האצבעות שלכם, של כולכם. אממלל'ההה,ממש ברגע זה הודיע לי הרופא שהחזרה (מתרומת ביצית) תהיה ביום שלישי הקרוב- אימל'ה כמה זה קרוב! וכמה שלא התכוננתי לזה והיה לי מספיק זמן אז כנראה שלא התכוננתי מספיק.אז תחזיקו לי אצבעות בנות הכי הכי שאפשר ותתפללו עבורי ותחשבו עלי חיובי.. זהו אז ביום ראשון נפגש עם הרופא ואני מניחה שהוא יבדוק את עובי הרירית.עכשיו שאני חושבת על כך האם זה הגיוני שבעלי יתן זרע ביום שני וכבר נוכל לעשות החזרה ביום שלישי?? אני כל כך מתרגשת וכל כך פוחדת לצאת עם מפח נפש מהטיפול הזה למרות שחושבת חיובית ואמשיך כמובן.אולי זו הפעם הראשונה שאני כל כך מכווננת להריון .בבקשה בנות רוצה לראות שירשור מכובד של אצבעות שאקח אותו איתי להחזרה תודה -צוקה

לצוקה המון המון הצלחה רציתי לשאול

היכן את עושה תרומת ביצית. אני עושה במדיקל סנטר בהרצליה. אשמח אם תעדכני אותי ושוב הצלחה מכל הלב שנשמע רק בשורות טובות ואכן נשמע בעוד 13 יום תשובה חיובית.

שיר5520

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

מחזיקה אצבעות לך - שתחזיקי מעמד, לבעלך - שיעשה את חלקו בכבוד, לרירית - שתהיה חזקה, לרופא - שלא יפספס, לאיש במעבדה - שיתנהג יפה לילדים, לביציות - שיהיו טובות ובריאות, לעוברים - שיחזיקו מעמד ובעיקר לגברת במעבדה ביום של הבטא - שתמצא שם איזה בטא 1000 או משהו כזה. בהצלחה!!!!

אצבעותיי מוחזקות../images/Emo45.gif

וגם אצבעות ה
ים ואפילו של ה
שלנו.

צוקה1

New member
תדה בנות ושאלה-נראה לכן הגיוני ש

בעלי יתן זרע ביום שני וההחזרה תעשה כבר ביום שלישי זה לא מוקדם מידי?-בהצלחה לכולנו-צוקה

שיר5520

New member
לדעתי את צודקת

אני הייתי מעדיפה לראות את העוברים מתפתחים קודם כל במבחנה לפני שאני עוברת בשבילם כל כך הרבה זריקות וסבל נפשי. העניין הוא שכל רופא אומר משהו אחר. יש כאלה שטוענים שעדיף לעוברים ברחם ושם הם מתפחים יותר טוב. אני אמרתי לך את דעתי האישית. הייתי דורשת לתת להם עוד יומיים במבחנה. את הרי תהיי מוכנה גם יומיים אחר כך. אם זה בעיות של לו"ז בטיפול ושל תאוּם אז זו בדיוק הבעיה עם תרומת ביציות שהתאום עם חו"ל קשה. בכל זאת אם הרופא שלך לא מצליח לתאם ועושה עלייך פשרות של זמן הייתי מנסה לשנות ולהילחם. תזכירי לי, אצל מי את מטופלת??

צוקה1

New member
שיר ביום ראשון אפגוש את הרופא ואדבר

איתו על כך ואולי אבקש לדחות את ההחזרה, אם זה אפשרי. אבל שוב האם יום אחד לא מספיק להתפתחות עוברים?? אם אתרשם שמועד ההחזרה נקבע יותר בגלל סיבה טכנית ופחות מסיבה עיניינית אני מקווה שאהיה מספיק אסרטיבית לומר לו מה דעתי ורצוני.(אנחנו כל כך תלויים ברופאים בנושא הרגיש הזה- דבר שלעיתים קצת מסרס אותנו, לפחות אותי
) מצוקה שמביטה לעבר השכנים בערגה ובתקווה גדולה
.

שיר5520

New member
אל תוותרי!

אם את חוששת לא להיות מספיק אסרטיבית אולי לא תלכי לבד. תאמיני לי שאני מבינה מה זה שקשה להיות אסרטיבית מול רופא שאת כל כך תלויה בו ושיודע עליך את הדברים הכי אינטימיים. (אני יכולה לכתוב על זה ספר) אני גם יודעת שקשה להיות אסרטיבית בתקופה שבה אנחנו צריכות להיות הכי רגועות בעולם, אבל אנחנו חייבות לעשות את זה. לא מגיע לנו לעבור את הטיפולים הקשים האלה ולשלם כל כך הרבה כסף ובסוף לא לקבל את המקסימום מהטיפול! אין סיבה שיחזירו לך עוברים כל כך מהר. לא עדיף לראות אותם מתפתחים קודם במבחנה. תחשבי שככה את גם לא יכולה להאשים את הרופא אחר כך שהעוברים לא היו מספיק טובים, כי בכלל לא מספיקים לראות אותם מתפתחים. תאמיני לי שאנחנו הרופאות הכי טובות של עצמנו. אף אחד לא יעשה בשבילנו את העבודה. אני בימים האחרונים יושבת מול אתרי רופאים בכל העולם ומתרגמת מאמרים רפואיים כדי להבין את הבעיה שלי. אני לא סומכת על רופא שיעשה את העבודה בשבילי. תהיי חזקה ואל תוותרי!

שיר5520

New member
אל תוותרי!

אם את חוששת לא להיות מספיק אסרטיבית אולי לא תלכי לבד. תאמיני לי שאני מבינה מה זה שקשה להיות אסרטיבית מול רופא שאת כל כך תלויה בו ושיודע עליך את הדברים הכי אינטימיים. (אני יכולה לכתוב על זה ספר) אני גם יודעת שקשה להיות אסרטיבית בתקופה שבה אנחנו צריכות להיות הכי רגועות בעולם, אבל אנחנו חייבות לעשות את זה. לא מגיע לנו לעבור את הטיפולים הקשים האלה ולשלם כל כך הרבה כסף ובסוף לא לקבל את המקסימום מהטיפול! אין סיבה שיחזירו לך עוברים כל כך מהר. לא עדיף לראות אותם מתפתחים קודם במבחנה. תחשבי שככה את גם לא יכולה להאשים את הרופא אחר כך שהעוברים לא היו מספיק טובים, כי בכלל לא מספיקים לראות אותם מתפתחים. תאמיני לי שאנחנו הרופאות הכי טובות של עצמנו. אף אחד לא יעשה בשבילנו את העבודה. אני בימים האחרונים יושבת מול אתרי רופאים בכל העולם ומתרגמת מאמרים רפואיים כדי להבין את הבעיה שלי. אני לא סומכת על רופא שיעשה את העבודה בשבילי. תהיי חזקה ואל תוותרי!

chompi1

New member
מחזיקה אצבעות חזק ../images/Emo45.gif

בהצלחה צוקה יקרה. מחכים להודעה חיובית מאד בעוד שבועיים וקצת... מחזיקה את כל האצבעות חזק חזק

ginger5

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

המון המון בהצלחה. בימים הקרובים, למרות ההתרגשות, נסי להעביר במחשבות אופטימיות ולסלק מחשבות רעות על פחדים ועל מה יהיה אם... ב ה צ ל ח ה

מחזיקה לך ../images/Emo45.gif

ליום שלישי וגם לעצמי. גם ההחזרה שלי ביום שלישי ואת יודעת שאומרים "יום שלישי פעמיים כי טוב"
, אז מאחלת הצלחה לשנינו

למעלה