רגע גורלי

אש לי

New member
רגע גורלי../images/Emo103.gif

מכונית הספורט הירוקה עם הגג הפתוח עמוסה במזוודות התרחקה ממני,נותרתי לבד עם הרוח הוא תמיד היה כל כך מרשים גבוה פנים נאות עם חיוך וגומות,שיניים צחורות הותיר אחריו ריח של אפטר ודמעות הוא הלך,הוא עזב אני כבר שעות ניקרעת בוכה טלפון אחד אני חושבת ואתה כאן טלפון אחד והכאב שלי ניפסק פעם ראשונה מזה שנה הרגשתי שאני אוהבת אותו נורא ניגבתי דימעותיו (הגבר שלי מעולם לא הזיל דימעה) ואוי כמה שהוא בכה לא שלט בזרם הדמעות נישקתי אותו את הדמעות חיבקתי ליטפתי מאיפה קיבלתי את הכוח להחליט לדעת שזה לטובה? כבר שעות שהוא מתקשר ואני בחזרה "אני אוהבת אותך" אמרתי ניחנקתי כבר שנה שלמה אפילו לא אמרתי חשבתי שמתה לה האהבה זו רק פרידה הרגעתי אותו ואותי אני חייבת זאת לאישה שבי שכל כך פגועה ממך,כל כך כואבת אני רוצה להיות חזקה עצמאית אחרת כל מה שאני רוצה זה להרגיש פעם אחת אישה בחיים. לא רוצה לברוח לא רוצה עידוד ולא תמיכה רוצה להתמודד לבד עם העולם! אז למה זה כואב נורא? אז למה אני עדיין בוכה? אז למה הפחד הזה בלהיות לבד? למה אני רוצה אותו בחזרה? פוחדת לעלות לחדר השינה להבין באמת שאיננו כאן שהכול מרוקן... אני ניגנבתתתתתתתתתתת 17 שנה יחד...בכמה מזוודות נסעו להן במכונית ספורט....

מייקי69

New member
אש לי יקירתי המתוקה

רחוקה ממך אני, גיאוגראפית. אבל החיבוק שלי מגיע עד אלייך! תרגישי חופשי לפוצץ אותנו כאן בדמעות כמו שעשית בחיוך ועליצות אנחנו כאן. גם אם מעבר למסך. גם אם לעוד ערב אחד בלבד. קחי זמן. הכל ניתן לשינוי - תאמיני לי. למרות שאנשים אוהבים קצת פחות להשתנות. אבל לפני כל החלטה שהיא - ולמרות הכאב - קחי זמן. זמן לבכות. זמן להתעשת. והכי הכי - זמן למצוא את עצמך !!!! ובגלל שמשום מה התחילו להציף את הפורום בשירים - אז אני מרגישה חופשיה לשלוח לך שירצ´יק אחד, שכתבתי לא מזמן.... אורזת אותך החוצה ================ הבאתי ארגזים – המון – אולי שמונה מדדתי, בדקתי, סחבתי עוד – חזרתי. הזכרון של הים, עם הסוסים והשקיעה לאיזה ארגז יכנס – בעמידה או בשכיבה? והחלום המשותף – ההוא שלי האם תזכור? – עכשיו הוא סתם חור – אז בכלל אולי עדיף לא לתת – אולי לשמור? הממממ… שוב מודדת רק כדי להיות בטוחה כמה צחוקים היו לנו – כמה אהבה. ואצל מי תשאר האהבה? לצרור אותה עם הארגזים שלך? בעצם היא שלי, לא? מוותרת – היא שלך. אורזת את הריחות, את לילות האהבים מגולגלים על השטיח, וגם על דלת השכנים אוספת את הנשיקות, את האנקות, את השמחה את כל השמש שחשבתי שהינך – את עצמי - אני משאירה לי את כל כולי – מבוהן עד תלתל את הנועם, את החום ואת השיר את הבית שהייתי, את המשפחה שהינני כל זה – אני משאירה איתי. הנה כך חותמת בסרט הדבקה עקשני מוסיפה עיטור צוחק – כי הרי אני תמיד אשאר אני – שלי, תמיד ורק – שלי. ומצרפת גם חיבבבבבבבבבבבבבבבוק ענק!!! ונשיקה! מייקי

viviti

New member
לפעמים.......

מה שצריך בכדי להבין מה באמת רוצים... זה לנסות גם את הלא ידוע... הלא ידוע בשבילך הוא הלבד..... יש טוב בלבד... אבל יש בו גם רע... נכון, ההרגשה שאת עכשיו לבד יכולה להיות מבהילה למדי..... וזה הזמן לחשבון נפש של שניכם חשבון נפש שיכול להמשך שבוע, שבועיים, חודש חודשיים..... ואז.. אולי תיהיו יותר חכמים..... אולי...... מחזיקה לך אצבעות.

יקירה

ואם את צריכה גם קול ולא רק אותיות - את יודעת את המספר. נייד פתוח. כל הזמן!

אש לי../images/Emo24.gif מייקי../images/Emo24.gif

יקירותי קוראת והדמעות זולגות אש לי כואבת איתך רגע קשה להשאר לבד לא יודעת לחרוז חרוזים אבל מאמצת אל ליבי את מייקי שמעלה על כתב מילים כל כך חזקות טוב אני חייבת להפסיק לרגע ולנגב את הדמעות ענת

מייקי69

New member
נגבי נגבי - והעלי חיוך

כי אף על פי כן ולמרות הכל יש לנו אותנו. לך יש אותך לי יש אותי וגם אש לי שקצת מבוהלת עכשיו תמצא את עצמה וטוב יהיה לה איתה !!! אז יאללה - לחייך !!!

אני שוברת כלל שלי.. בשבילך.

אולי זה יעזור להבין את הכאב. בשבילך יקירתי. "חיים" ------------------------- פקחתי עיניים לחיים והם גוערים בי עכשיו ישנתי דורות שלמים ועכשיו? קמטים כולאים זעקת נעורים ורק ערפל של תהייה מולי מטשטש ימים חדשים שחר חדש מאיר ליל בעוטים שניות של דקות של ימים של שנים מתאספים וסוגרים גלגול נשמה אחת עד אחותה תצמח ממנה בסוף..

אש לי

New member
פסי יקרה

היית חייבת אה? וואי וואי אמיתי וכואב אני חושבת שהגיע הזמן לשבור עוד כללים של עצמך למען החברה פה:) תודה מכל ה-
תודה גם לענת מייקי וסודית וכל האחרים לא רוצה פשוט על כל תגובה שלי לשעמם ולהקפיץ תודה יוגי שלי על רגש והבנה וREDREDOLE באמת לכולם.

לא קוראת את התגובות האחרות עדיין

רק אומרת: את לא רוצה עידוד? לא רוצה תמיכה? אשמור אותן לפעם אחרת. אבל אם את רוצה לדעת (ובוודאי את יודעת) יש יועצים לנושא זוגיות יש כאלה שתבואי אליהם והם יאמרו לך אחרי פגישה או שתיים תחשבו איך לספר לילדים שאתם נפרדים אלו - לא טובים. אבל אלו שיעשו הכל כדי להוציא את כל הרעל, כעס, רגשות אשם, רגשות שנאה, נקמנות, פנקסנות, חשבונאות וכו´ על אף הכעס על אף הטינה אלה מתאימים למי שחושב שיכול לשקם את נישואיו אז שבי ובכי לך על אהובך עליך על השנים הטובות והרעות את כרגע בתקופה שמכונה: מעבר. הרבה מעברים יש לנו בחיים חלקם טובים אבל דורשים הסתגלויות ושינויים וחלקם לא ברורים ודורשים הרבה משאבי נפש כמו עכשיו. לכל מעבר יש את השלבים שלו וחלקם ממש קשים ישנו מודל ידוע בנושא מעברים שנקרא מודל הקרחון (לא זוכרת של מי המודל, בעוונותיי) שלביו העיקריים : השלב הרחוק - מדובר על זה אבל זה לא ממשי ומודחק מבחינת התנהגות ומודעות שלב קרוב - מריחים באויר, אבל לא יודעים איך יהיה ירח הדבש - איזה יופי יהיה לי בלי... דכאון/חתחתים - שלב ההתפקחות, הבנת המציאות והאכזבה, אפילו רמה של אבל התארגנות - קבלת אנרגיות לבניית המציאות החדשה התאמה והשתלבות - בניית מצב חדש יציבות חדשה - אני חושבת שאני יודעת איפה את עכשיו אבל גמרתי עם התאוריה להיום וכשתגמרנה הדמעות תחליטי מה ואיך אתה רואה את המשך חייך ותעשי את הצעדים לממש את זה לכאן או לכאן נכון שלא עודדתי? שמתי רק שכל פה היום מאחלת לך בהצלחה מכל הלב

Sודית

New member
אך, אשלי אשלי....

אתה יודעת לנגוע בתוך בלב... מה שכתבת, ממש כואב אך התנחמי לך בעובדה אישה קטנה וחמודה שצעד כזה יכול... לחולל נפלאות. סודית מחזיקה לכם אצבעות

yog 10

New member
מנסה לחשוב מה לומר אבל קשה....

אני רק מרגיש את בדידותך כאבך וחששותיך ואני איתך בכל אלה גם ..

yog 10

New member
רחוק (המרחק הגאוגרפי) אך אני קרוב

מאוד בתחושות ברגשות ובהבנה יש לפסי את הטלפון שלי אשמח להיות שם

אש לי

New member
רגעעע מחפשת את המקלדת שלי

FUCK עיניים כל כך נפוחות מדמעות טוב שהמפגש לא היום אה...הנה מצאתי את המקלדת עכשיו בעיה למצוא את האותיות JDKJJDCZKJחצסמ צמחג הנה נירגעתי ממשיכה אז מי לא צריך תמיכה מי? וואי אתם נהדרים זאת עם השירים זאת ששברה כללים זה עם המספרים זאת שהגיבה ואחר ואחרת שהרגישה תודה פסי....בבקשה אני מאשרת למי שירצה את מספר הפלפון שלי מהחברה בפורום PLEASE ומבטיחה חיבוק ענק להידבק לכם לנשמה במפגש אם כמובן אוכל להגיע.

yog 10

New member
אני יהפוך עולם כדי להגיע וכדאי

מאוד שגם את תגיעי אם את לא רוצה שאני ינחת לך בבית :)

אש לי

New member
אוייי אתה מתוקי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

לילה טוב באמת כבר לא רואה על העיניים.

yog 10

New member
אני יהפוך עולם כדי להגיע וכדאי

מאוד שגם את תגיעי אם את לא רוצה שאני ינחת לך בבית :)

למעלה