רגע גדול של אושר

טילי66

New member
רגע גדול של אושר

חברות וחברים יקרים שלי. אני שמחה לבשר לכם שהערב בשעה 11 בלילה נולדה לנו נינה בשעה טובה מחר אלך לבקר את נכדתי ומשם אסע לאישי בתקוה שיקלוט את המאורע המשמח אני כולי נרגשת פשוט באופוריה מחר אעשה סבב טלפונים להודיע למשפחתי המורחבת ולכל ידידי.קודם רציתי לשתף אותכם לילה טוב וחג שמח לכולכם אוהבת תמי

תמי יקרה../images/Emo49.gifענק להולדת הנינה

אתרע מזלי להיות ראשון מברכייך בפורום ואני כבר רואה את השירשור הנמשך של הברכות. שתזכו לאושר ואושר ולא יזיק גם עושר את וכל משפחתך.

תמי יקירתי....

הקדמת אותי, אבל זה מה שקורה כשהמחשב לא רק לשרותי, המון המון מזל טוב, שתזכו רק לבשורות טובות, והרבה הרבה אושר בגידול הנינה, וכן ירבו אחריה... ואל תתני לשום דבר מחר לקלקל לך את היום המאושר... גם אם לא יבין אל תתעצבי, זה לא הדבר היחיד שאינו מבין... העיקר שתהני מהנכדה והנינה.. חיבוק ענק, אוהבת ניצה.

ענתי44

New member
זר ברכות תמי יקירה../images/Emo140.gif

להולדת הנינה. מי יתן וזו הקטנטנה תכניס הרסה אור ושמחה למשפחתך.

תמי יקרה שלי, מזל טוב ענק../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

איזה מתנה נפלא לפסח מאחלת לך שהקטנה תביא לך אור ואושר והמון שלווה והנאה וכמובן שמחה רבה ל המשפחה אי אפשר לצפות מה בעלך יבין או לא , העיר שיראה את האור בעינייך ואת השמחה של בן ואז אולי ייקלט משהו. אתמול נפלתי למיטה בעייפות נוראה ממש שתי דקות לפני שהתקשרת, שמעתי את הטלפון אך בתי חשבה שאני כבר ישנה אם הייתי יודעת, בטח הייתי קופצת מהמיטה בשמחה. מעניין שבאותם שלבים שלפני השינה חשבתי עלייך ועל הלידה הצפויה, אולי שלחת לי מסרים..... המון חיבוקים ונשיקות, שיהיה לכולכם חג שמח עם הגברת החדשה במשפחה אוהבת, טובה

ronnyw

New member
וואו, איזה יופי !!

נינה. כמה כף !! המון אושר ונחת ושמחה לכל ארבעת הדורות !!!

zs1957

New member
תמי יקירה../images/Emo49.gifלהולדת הנינה

שיהיו לכם רק שמחות. זהבה

טילי66

New member
תודה לכל המברכים

יום מאוד מרגש וטעון בו זמנית.כמובן ששמחתי לראות את נכדתי והנינה כמובן שהיא מקסימה ומאוד ברירה איך לא?ואחר-כך כמובן הנפילה נסענו אחרי הביקור לבשר לבעלי נשאר אטום ללא תגובה זה מה יש.השמחה מתערבבת בעצב.שבת שלום ושוב תודה כל ברכה מחממת את הלב.תמי

תמי זו נפילה מדומה

הייתם צריכים להיות מופתעים אם היה מבין. אני בטוח שאם אגיד לאלפי שנולדה לנו נינה (הנכדה בת 10 והנכד בן 9...) היא לא תתפלא ולא תתרגש העיקר שיהיה חג שמח

טילי66

New member
יענקלה אתה צודק

אתה אכן צודק.אבל ברגעים כה מרגשים בו הזוג קיים אבל איננו וזה עצוב לא חידשתי לך כלום תמי

ענתי44

New member
תמי יקירה../images/Emo24.gif

ברגעים כאלה של שמחה ענקית והתרוממות הנפש או בשעת משבר מורגש החסרון שלהם. הם פה, לידינו, בדרך כלל על כסא הגלגלים, נראים כמו רגיל אבל רחוקים שנות דור מכאן. וזה תמיד מכווץ את הבטן ומעיב על השמחה הגדולה. כי מדובר באהבתך, אבי ילדיך, סב נכדותיך וסבא רבא של הנינה. ולמרות שזה צובט בלב אני מאחלת לך מכל הלב שהנינה הקטנטנה שלך תהיה לך למקור נחמה ושמחה. שמחה כפולה גם בשביל בעלך שאינו מבין את גודל האירוע. מי יתן ותזכי לעוד נינים ולהרבה רגעי נחת בחייך.

hregev10

New member
../images/Emo49.gif לך תמי יקרה !

תמי'לה צרור ברכות ו-
וכמובן
ענק עם הפיכתך לסבתא רבא עם היוולך נינתך, שהלואי ותביא שמחות רבות לביתכם. להתראות חני

ענתי44

New member
חני יקירה

אני יודעת כמה קשה לך, חג החירות, האביב מסביב, אבל בליבך, כמו הגשם היום, עצוב. מתגעגעים. מתקשים להיות "שמח" שולחת לך חיבוק של נחמה ומאחלת לך שיעברו עליך ימים טובים יותר.

טילי66

New member
חני יקירתי

חני תודה על הברכות.אני עדיין נרגשת מאודמהולדת הנינה במקביל מתמודדת עם היום יום שממשיך להיות עצוב.מה שלומך?אני מאוד רוצה לראות אותך.אם את מגיע לגבעתיים אנא תודיעי אין לי רכב ותקשה בהליכה אחרת היתי מגיע אליך. מה חדש אצלך?איפה את מחר בערב? אני אצל בעלי.אוהבת ומחבקת תמי

nili41

New member
../images/Emo49.gif תמי להולדת הנינה../images/Emo24.gif

שתזכו לגדלה למצוות ולמעשים טובים...

למעלה