רגע, אתם לא בהלם?

TrigATUSA

New member
רגע, אתם לא בהלם?

הייתם בכלל מאמינים שהבחור הבוטש (עם הקארה, להזכירכם) הזה הוא משלנו? מי היה מאמין

eig

New member
לארגן את ההגדרות מחדש

אני חושב, ומי מכם שחושב כמוני שירים יד, שהמונח יציאה מארון יוכל לכבד רק אנשים שמיניותם לא הייתה מובן מאליו. באשר לנ"ל, אני לא חושב שמן הראוי להשתמש במונח יצא מהארון כאשר כל העולם, אישות, חמותו ודודתו החורגת לא חשבו לרגע קט שיש מצב הכי קטן בעולם שהיה זה סטרייט. כמובן שיקפוץ עכשיו מישהו ויגיד לי שכל אחד יכול להיות סטרייט ואם כך אני חושב אז אני חשוך ונגוע בדיעות קדומות. ברור שזה נכון, אבל עדיין זה נחמד להיות ציני.

TrigATUSA

New member
ומי עכשיו? אולי בדרן שהפך לסמל הטרוסקסואליות

מסוקסת... נגיד... אה.... יזהר כוהן?

ro99

New member
../images/Emo6.gif

סוף סוף משהו שאני כן מכירה... ומקרוב. רק שיהיה ברור (ואני לא אמרתי את זה כי לא רוצה לעשות אאוטינג לאף אחד
), שאפילו בשנות ה-70-80 כשהיה fixture קבוע של אחד הגיי בארים היחידים בתל אביב של אז (עם דבורה'לה האגדית ז"ל שומרת ראשו...), אסור היה בשום פנים ואופן לאמר בפניו את ה-H Word...

ro99

New member
עכשיו ממש תהיו בהלם...

ידוע שהסידרה פרייז'ר עצמה היתה צריכה במקור להיות על זוג. בכל מקרה, לזה שהתכוון המשורר, אבל החליטו שזה יותר מדי מהפכני לנפש האמריקאית העדינה (מדובר על טרום וויל אנד גרייס, לא שזה כל כך נועז). אבל הפרינציפ נשאר, רק במסווה של שני אחים.

TrigATUSA

New member
איזה קטע

אני הייתי משוכנע שהוא יצא מהארון לפני שנים....

למעלה