רגע אחרי...

becki1

New member
רגע אחרי...

רגע אחרי הפיוס הגדול... הפעם הראשונה שאנחנו באמת נפגשים במיטה אחרי ריב ומגלים מחדש את השני רגע לפני הפחד של הפגישה הראשונה עם היועץ נישואין מחר ומה שיעלה שם אחרי שאנחנו כבר מרגישים כל-כך מרוקנים מרוב שיחות בימים האחרונים הפחד שלי מזה שהוא לא מבין באמת לאיזה דרך אנחנו נכנסים, אילו פצעים ייפתחו וכמה דמעות ייגרו והשמחה הגדולה שלי שהנה,אחרי 20 שנה ביחד אני אוכל סופ-סוף לדבר ולהגיד את האמת , שלי הידיעה שהוא כל-כך שביר וחסר אונים, למרות שידעתי זאת כל השנים האמירה הקטנה שלו "ואני תמיד חשבתי שאני החזק ביננו" שבעצם היא אמירה כה גדולה האשליה שעכשיו הכל יהיה טוב..ובעצם..מי יודע? ההרגשה שבזבזנו כל-כך הרבה שנים.

dor50

New member
לגלות מחדש....

יפה שגילתם מחדש את השני/ה. אך את עצמכם כבר גילתם? לא נראה לי... "הפחד שלי מזה שהוא לא מבין באמת..." את ממשיכה להשליך עליו את פחדיך, את כעסך, את האמא שבך, הרואה בו ילד קטן הזקוק להגנה. תבחני את עצמך קודם לפני שאת בוחנת אותו (שיעשה גם הוא כך) כל עוד לא תלמדו להכיר את עצמכם, את האופי שלכם הגורם לכם להתנהגות מסוימת, לחשיבה מסוימת, לא תוכלו לשפר את היחסים (אולי שיפור זמני) כיוון שהכל יצוץ החוצה שוב במוקדם או במאוחר. צביקה

becki1

New member
ההרפתקאה רק מתחילה..

הכוונה של שנינו היא גם להיכנס לטיפול אישי, כרגע לא ברור עם זה יהיה עם המטפל הזוגי או גורם אחר. אני כבר הייתי במשך כמה שנים בטיפול, ובהחלט צריכה להמשיך לגלות את עצמי, ללא פחד. היום, אחרי הפגישה הראשונה נראה לי שבעלי מחוייב, והוא באמת אמר לי גם "נראה לי שאת שוקלת מילים, את חייבת לדעת מה את רוצה מעצמך, אל תדאגי אם תפגעי בי" אין לי בעיה עם זה, אני אוהבת מאוד לספר ולשתף ומטבעי האופטימי, מקווה רק לטוב. שוב, תודה , אני מחכה מאוד לקרוא תגובות להודעות ושמחה שמצאתי אתכם כאן. שמחה על השינוי ש 1ST כבר עושה, וOOPOOPOP גם. זיו, אחותו,האלי, כולכם נהדרים. היום לקחתי חופש ותיכף הולכת לבריכה עם ביתי. ובערב הם ישנו אצל סבתא, אנחנו נצא יחד לראשונה מזה...???!

למעלה