רגע אחד לפני

iam11

New member
רגע אחד לפני

רגע אחד לפני מחכה לך על החוף מביט מרחוק, רואה אותך פורסת שמיכה, סל פיקניק בידייך מכינה הכל כמו שביקשתי רגע אחד לפני שאת מרימה עיניים, חשה בי נוכחותי מעבירה בגווך צמרמורת של עונג היכולת הזו להתחבר אלייך כמו שהיה בטלפונים רגע אחד לפני שאת מגישה לי כוס יין אדום נועצת בי מבט, כבדרך אגב לחייך מתמלאות סומק חינני כשהבנת שקלטתי אותך ואני מחייך רגע אחד לפני שהשמש שוקעת לגמרי ואת מדליקה את תאורת החרום שמקבלת ככה פתאום משמעות רומנטית בעת שאת מתערסלת בחיבוק שלי רגע אחד לפני שאני מורה לך לפשוט את בגדייך נותר לבוש בבגדי שלי נהנה לראות את עוצמת הגירוי הגואה בך בלי לגעת בך, יודע כמה את רטובה עכשיו רגע אחד לפני שאני נותר בתחתוני הבוקסר השחורים המלאים בזקפתי הבולטת עליה את מתחככת כחתולה מיוחמת לוחשת, מבקשת: "תן לי אותו" רגע אחד לפני שאני מעביר את ראש האיבר התפוח בחריצך נוטף העסיס החם והמתוק מקמר את גופך בקשת מרהיבה לאחור ומחליק למעמקייך השוקקים תשוקה רגע אחד לפני שאצבעי מוצאת את נתיבך האחרוי שהיה חסום עד כה למגע יד אדם שניה של רתיעה טבעית וגופך נכנע לתשוקותיו באין חרטה רגע אחד לפני ששפתי מוצאות את פטמותייך הזקוקות מוצצות בעוצמה שאת אוהבת בלי שאפילו תצטרכי לומר לי מהי רגע אחד לפני שאנחה ראשונה יוצאת מקרבך חש את כל גופך מתפתל במחול אירוטי ריקוד תאווה קמאי של זכר ונקבה במשגל חושני, איטי, ממושך ונפלא רגע אחד לפני ששירת הים נשמעת מפיך כמקהלת אנחות וגניחות וקולות הנאה המבטאות במנגינה עריבה לאזני את שביעות רצון כל חושייך משימושי בך רגע אחד לפני שהמיית הגלים, הבהוב אורות אניה מול החוף מגדלור מרוחק, קולות העיר שברקע וכוכבים ברום השמיים מתפוצצים לאלפי נקודות אור והבזקים רגע אחד לפני שאני מותיר בך זרמתי השופעת מטחי כבוד לערוותך המוצפת במיצייך אוחז ולופת את ישבנייך ובא עימך, לתוכך, בהנאה עילאית רגע אחד לפני שאנו נפרדים בחיבוק ממושך העיניים מביטות ויודעות כי יהיה עוד

למעלה