רגע אחד לפני..

רגע אחד לפני..../images/Emo11.gif

נכתב לפני חודשים רלוונטי גם להיום.. רגע אחד לפני שמתכנסת לה השכינה לסעודת שבת משביעה... הייתי ממליץ לה לעצור לשניה ולתת לעצמה וגם לי, זו התשובה לשאלה המכרסמת,והאקוטית הבאה: שכינתי היקרה,את שבחרתנו מכל העמים.. זו היתה אמנם עיסקת-נדל"ן רגילה ג´סטה קטנה על שקודם... אנחנו הואלנו לבחור דוקא בך ממש,ללא שום תמורה.. אם את,השוכנת בשלווה שם למעלה ואנחנו בחירתך הטבעית,עלי-אדמה ובקיצור-אם אנו בעינייך,"עם הבחירה".. כיצד זה רק אותנו את מעמידה בדילמות קשות,ורוויות חלחלה של שכול ילדים זכים כמעט מידי יום ושעה.... או-אם ובנה או-אב וילדתו.. והכל מפגיעה של יד זדונית שאינה יודעת או מתיימרת לו,לטיפה של חמלה.. ואני לא מזכיר כבר את ששת המיליונים אותם העלית לעצמך,כעקידה.. אז,אימרי נא לי.. איזו שכינה את לנו,בני התמותה אותנו, "שבחרתנו מכל העמים".. ואילו אנו באלפיים שנות,ממש כמו טיפשים שמרנו לך בתמימותנו רק.....אימונים. שתהיה לך ארוחת שבת דשנה.. השמים זועקים-כי אין לך תשובה. מרק.

*pank

New member
קוץ!!!

רגע אחד לפני... קראתי, זה היה נורא, ניסיתי להפנים אבל נותרתי אטומה, כמו חומת ברלין לפני שהתפרקה. וגם מנסה לא לחשוב על זאת הרוסיה, שמסיעה מתאבד לרצוח אנשים חפים מפשע, ואחר-כך הולכת לקניון ולגבי השכינה. אנחנו לא עם נבחר, אנחנו לא עם סגולה אנחנו מעולם לא שבנו, מאותה גלות ארוכה אנחנו, העם הספר, מה לנו ולעבודת אדמה יש לנו תאילנדים, וגם כמה רומנים ואנחנו משכנים אותם בתנאים מחפירים. אנחנו נעמוד בתור לדמי האבטלה ולא נקח על עצמנו עבודה "בזויה" אפילו לא למדו אותנו שאין דבר כזה, עבודה שחורה, כל פרנסה היא מכובדת, טהורה וברה. יש לנו עורכי דין על כל פושע עשרה, ויש לנו את ש"ס שתחת גלימת החוק סרחה. ויש לנו אוייב מר, נטול צלם אנוש, ויש לנו את יפיי הנפש שאחרי כל פגיעה רצים לחזק את ידיו המפלצתיות, שבדמנו רוחצות. הם אנשים טובים ורחומים, נתון ליבם אל הרשעים, והקורבנות, אותם הם בשנית, על מוקד הטיפשות מעלים.

אמממממ

הדברים לא כל כך פשוטים ובחיים לא הכל שחור ולבן (אני אמרתי את המשפט הזה??
) אבל אין ספק שאנחנו נבחרים....... השאלה למה ועל שום מה?! ואין ספק שאנחנו אחרים...... השאלה איך וכיצד ואין ספק שהדרך שלנו ארוכה היא...... מי יודע מה יהיה בסופה אבל בינתיים אנחנו ממשיכים בצעידה לפעמים דהרה ולפעמים במנוחה ממשיכים להאמין (איש באמונתו יחיה) ולאסוף את כל רגעי הקסם שנופלים באמתחתנו.... רק טוב!!!

אין בי ספק

שהעם היהודי עובר עשרה מדורי גהינום. וכמוהו יש אולי,רק עם אחד הכורדים,שבמשך אלפי שנה נרדפים יחד עם זה, קשה שלא לתהות לגבי התפקיד ה"אלוהי" בדרמה העכורה הזו.. מרק.

למעלה