רגע, אז מי בעצם בא?

חהמן

New member
רגע, אז מי בעצם בא?

סיכמנו יום, סיכמנו שעה, סיכמנו מקום. עכשיו הגיע הזמן לחלק החשוב, מי בא למפגש הבלוגרים? ואפילו יותר חשוב, מי מביא אוכל? (עכבר כחול מדבר אמר שהוא מביא שוקו לכולם! אנחנו שמענו אותו! הוא לא יכול להכחיש עכשיו!)

דם דם

New member
עכברוש אמר שהוא מביא ארטיקים

איך אני מסנג'ר אותו אה, נראלי הוא הולך מזה להחטיף לי שם
אה בעצם הוא אמר שהוא ינסה להשיג מתפוז ארטיקים כתומים...יאק אבל לתפוז אין תקציב. מקסימום נאכל דשא...אני יודע שאני מביא לחם מתוק כי עכברוש אמר שהוא מביא את ריבת המלפפונים החמוצים שהוא הכין...יאמ יאמ....כבר לא יכול לחכות

wranger

New member
אותה ריבה שהוא הכין אז?

מילא ריבת מלפפונים חמוצים, אבל היא בטח העלתה כבר עובש! עובש זה מגעיל!

דם דם

New member
ריבה לא מעלה עובש

כול כך מהר...אלא אם כן הוא הכין אותה ממש גרוע אז היא לא מספיק התבשלה. בעעעעעעע...

תשובות בנוגע לריבה:

1. ריבות לא מעלות עובש. 2. אבל אני לא שמתי מים רותחים בצינצנת לפני ששמתי בתוכה את הריבה, ולכן הריבה כן מעלה עובש. 3. סבתא שלי זרקה בטעות את הריבה. 4. אני לא מוכן להכין ריבה חדשה לכבוד המפגש. לקח לי שבוע להוריד את הריח של החצילים מהידיים (כן, לריבת מלפפונים חמוצים יש ריח של חצילים)

suki da yo

New member
מה מקורבים, מה?

מה, אמרו לך לא לבוא? מה אתה מכניס את המפגש לתאורית הקונספירציה שלך? אתצה רוצה, תבוא, אף אחד לא אמר "יש מפגש אבל גבר נרדף לא מוזמן כי הוא לא בברנג'ה". אמרו "יש מפגש וכו-לם מוזמנים". אוף. אתה לא מרגיש שאתה קצת יוצא מפרופורציות?

גאמי

New member
הראש מלא באוכל כחול....ודם דם

אצלך המצב שונה, אקזוטי, הראש שלך סגול, שילוב של אדום מדם דם וכחול מ.....לא לא ממכות יבשות....שבוע נפלא מתוק

דם דם

New member
את מתלכלכת עלי אה

אין בעיה...אל תתפלאי אם תמצאי "שריטות" על הרכב שלך
את יודעת שיש היום ב4 מפגש תבואי!

ע ל ו מ ה

New member
אתה!

שוקו כי הבטחת, ושוקולד כי ביקשו אחרי שהסתבר שסבתא שלך זרקה את הריבה...

למעלה