אני בא! ושיהיה ב 6!
I irashady New member 31/7/06 #20 אני כנראה לא באה וד"א חזרתי לפני שעה מאילת בסוף הייתי שם 3 וחצי שבועות התגעגעתיייייייייייייייייייייייייייייי היה כזה כיף!
אני כנראה לא באה וד"א חזרתי לפני שעה מאילת בסוף הייתי שם 3 וחצי שבועות התגעגעתיייייייייייייייייייייייייייייי היה כזה כיף!
I irashady New member 31/7/06 #22 מייקי!!!!!! כי אין לי כסף... הלכה לי כל המשכורת באילת... ואני בת"א ב-3-4 להופעה של דפש מוד... ואין לי כסף לעוד נסיעה עד שתיכנס לי המשכורת של מה שעשיתי באילת (סביבות ה- 5000)
מייקי!!!!!! כי אין לי כסף... הלכה לי כל המשכורת באילת... ואני בת"א ב-3-4 להופעה של דפש מוד... ואין לי כסף לעוד נסיעה עד שתיכנס לי המשכורת של מה שעשיתי באילת (סביבות ה- 5000)
I irashady New member 1/8/06 #29 איזה זונות! ראית?! אבל אני בכל מקרה באה לת"א לשישי-שבת שתי הופעות חינם של בית הבובות בבארבי... ואני הולכת לקחת את הכסף של ההופעה
איזה זונות! ראית?! אבל אני בכל מקרה באה לת"א לשישי-שבת שתי הופעות חינם של בית הבובות בבארבי... ואני הולכת לקחת את הכסף של ההופעה
צ צאיג New member 31/7/06 #23 רגערגע|צנונית| גיליתי שמפגש ישראבלוג יוצא ב6.8 וזה אומר שיהיו פול אנשים.. אני לא בטוחה שזה טוב..