רגערגערגע לא הבנתי, איפה לוגאן היה?(לפי הפרק של היום בהוט)
S ShadowDweller New member 15/8/07 #2 גם אני לא! וזה מלחיץ!!../images/Emo54.gif בכלל הפרק הזה היה ממש מותח! איך נבהלתי כשקית' עשה תאונה! זה היה כ"כ- אמא'לה!
גם אני לא! וזה מלחיץ!!../images/Emo54.gif בכלל הפרק הזה היה ממש מותח! איך נבהלתי כשקית' עשה תאונה! זה היה כ"כ- אמא'לה!
ר רק נעה New member 15/8/07 #3 גמניי נבהלתיO: אה ועוד משו שלא הבנתי, מי שהעלה את העבודה שלה לאינטרנט היה הפרופסור שלה או העוזר שלו?... ונכון היא גם הסתכלה על הלוח שלו וגילתה משו...מה היא גילתה?
גמניי נבהלתיO: אה ועוד משו שלא הבנתי, מי שהעלה את העבודה שלה לאינטרנט היה הפרופסור שלה או העוזר שלו?... ונכון היא גם הסתכלה על הלוח שלו וגילתה משו...מה היא גילתה?
א אופיר62 New member 15/8/07 #4 העוזר הוראה העלה את העבודה כדי שהיא תגלה שלפרופסור יש רומן עם אישתו של הדיקן.
O oraz New member 16/8/07 #6 אוקיי לא נכנסתי להודעה כי אני לא בטוח אבל... לא צריך לסמן את זה בספויילר?
B Beautifully Tragic New member 18/8/07 #8 ../images/Emo127.gif ספוילרים מסמנים רק על פרקים שעוד לא שודרו בארץ.
B Beautifully Tragic New member 19/8/07 #13 בגדול לא חייבים, כי זה כבר שודר, אבל מומלץ כי בורוניקה הגילויים נורא גדולים. זה עניין של נחמדות, בעיקר.
בגדול לא חייבים, כי זה כבר שודר, אבל מומלץ כי בורוניקה הגילויים נורא גדולים. זה עניין של נחמדות, בעיקר.
ג גלתו New member 19/8/07 #9 אז מה היא גילתה על הלוח? מה היה הסיפור עם רטנר הזה, ומה שמצאו בבגאז' שלו? מתח!!
א אופיר62 New member 19/8/07 #11 מצאו בבגאז' שלו כל מיני דברים מהמלון בכמות גדולה, שורוניקה שמה שם כנקמה, ובמלון חושבים שהוא גנב את הכל.
מצאו בבגאז' שלו כל מיני דברים מהמלון בכמות גדולה, שורוניקה שמה שם כנקמה, ובמלון חושבים שהוא גנב את הכל.
D dairy milk New member 23/8/07 #14 אין קשר אבל, ../images/Emo220.gif פאק! בנאדם מהולל! את/ה הבנאדם הראשון שאני ראיתי שמעדיף NCIS על CSI! אף אחד לא מבין שNCIS זו סדרה אגדית. כמה בכיתי כשקייט מתה
אין קשר אבל, ../images/Emo220.gif פאק! בנאדם מהולל! את/ה הבנאדם הראשון שאני ראיתי שמעדיף NCIS על CSI! אף אחד לא מבין שNCIS זו סדרה אגדית. כמה בכיתי כשקייט מתה