רגעעעעעע בלינק ניצחו??????מה היה בטקס???לא ראיתי!!!!!! פאקן שיט!
H HuRLeY GiRLY New member 31/8/02 #3 גם אני לא ראיתי איזה עיצבון שזה היה ב3 בלילה!!! ולא נראה לי שבלינק נצחו בכל מקרה
H HuRLeY GiRLY New member 31/8/02 #4 הלכתי עכשיו לראות מי זכו!! אוקיי... אבריל לאבין זכתה ב best new artist video וחוץ מזה הכל חרא... (או שלדעתכם, צבועים, גם אבריל לאבין היא חרא)
הלכתי עכשיו לראות מי זכו!! אוקיי... אבריל לאבין זכתה ב best new artist video וחוץ מזה הכל חרא... (או שלדעתכם, צבועים, גם אבריל לאבין היא חרא)
H HuRLeY GiRLY New member 31/8/02 #8 איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את גרה שם??? כמה זמן? אני גרתי בפיניקס, אריזונה... כל כך כיף בארה"ב
איזה כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את גרה שם??? כמה זמן? אני גרתי בפיניקס, אריזונה... כל כך כיף בארה"ב
A ALMIGHTY New member 31/8/02 #9 לeb182!! איך את כותבת בעברית ? אח שלי בניו יורק לא יכול לכתוב באימייל בעברית...
X xero1 New member 31/8/02 #10 יש פה בחלון שכותבים הודעה כמו מקלדת כזאת, ליד הכפתור של החלון של הסמיילים.
B blinknetta New member 2/9/02 #12 תודה אי בי על שסירת לנו על הקלדת שלוחצים על עברית כי המקלדת שלי נדפקה ושהנים לא טיכולתי לכתוב מילה