רגעי תהיה...

Mאיה

New member
רגעי תהיה...

הלכתי ממנו,הפנתי את גבי, יודעת שעיניו הכחולות מלוות אותי. רוצה להסתובב על צעדיי, רוצה לחוש שוב את זרועותיו. אך- קיבלתי החלטה, אני הולכת ויהי מה. לטרוח עבורו לי כבר נמאס, מחפשת פידבק מצידו, רוצה שיתן קצת מתוכו. לא- אני לא דורשת רבות, רק רוצה שיעניק לי את ליבו. ואולי אני בעצם טועה, אולי זוהי דרישה גדולה. כי- אני עדיין מחכה, לצלצול הטלפון ממתינה. אבל רק דממה מעיקה, ומחשבה שלא מרפה... אוהב, לא אוהב, אוהב, לא אוהב, אולי הוא מבולבל, אולי בכלל אינו חושב עליי. אולי אני סתם עוד אחת, שהייתה ונשכחה מחייו?. Mאיה.

Mאיה

אם הוא חכם הוא יבין... גם אם יקח לו זמן להפנים... ואולי הוא לא בשל... ולוקח לו טיפה זמן בצל... ואת לא טועה...איך את יכולה? ואין`` עוד אחת`` - יש ה-אחת!! רק טוב!!! :)

לא יכול להיות רק בגלל שעיניו כחולות

שוב אני מצתער שעיני אינם כחולות, אני יודע שיש לי עיניים יפות אבל הן חומות, כמו שקדיה!!! אהה עכשיו אני מברבר <כולי תקווה שגחלילית תסלח> בכל מקרה Mיאה אל לך לחכות ליד הטלפון ואל לך לעצור את הגלגל, בגלל שאולי הוא יתבגר, יתחיל לזרוק את הזבל, יקפל את הבגדים, ויתחיל לשים לב לכל מה שעשית. רוצה לתת גם לך עיצה. תתני לא להיות לבד שיתחיל לדאוג לעצמו.---> מדבר מנסיוני האישי. מה שטוב לנו לגברים בישראל הוא שבחורות בארץ הרבה פעמים לוקחות על עצמן את מלאכת ניהול הבית ואנו באים והולכים כאילו זה בית מלון. ובקיצור עיצה היא זאת, תהיי מפונקת,תתני לו לעבוד קשה, כן תשלמי על כך בסקס נהדר, אך מעבר לזה אל תשקחי את חברותיך, כן יש ימים לבית קפה. אל תחקי לו בלילות, את זה הוא צריך להרוויח!!! אל תגידו שאני משוגע , אני גבר, והיתי בשני המצבים. בסוד אגלה לכן כאן שאני מעדיף אישה מפונקת על אשת חיל!!! אני אוהב לתת וכך רובינו, אך זה עניין של חינוך!!! אך שתחנכי אותו בהתחלה כך זה יהיה בהמשך. בכל הרצינות, סגול

Mאיה

New member
לא,זה לא בגלל עיניו הכחולות,

זה בגלל אישיותו...בגלל מה שאני מרגישה כלפיו, בגלל זה גם אני הולכת ממנו.... אתה אולי אוהב נשים מפונקות,אבל זה אינדיווידואלי לכל אדם. לא יתכן שכל הגברים אוהבים נשים מפונקות... מצד שני,אני אולי להבא אנסה את ההמלצה שלך. תודה! Mאיה.

מי אני שבככל יש לי זכות לתת עצות ..

להגיד לך את האמת אני יותר גרוע מכל בחורה שאני הכרתי אי פעם אני מתיד מתאבה בבחורות הלא נכונות וכשה זה נגמר (מה לעשות ``כרוניקה של מוות ידוע מראש``) אני סובל ככה בכייף איזו תקופה עד אשר מצליח להניע ולהמשיך הלאה. אבל מה אני עדיין מעדיף את הבחורות הלא נגונות משום מה, לך תבין ,כנראה מזוכיסט עם טעם טוב. מעבר לכך בלבלת אותי לחלוטין אם את מרגישה כל כך הרבה כלפיו למה את הולכת? סגול

סגול!!!!

מה זו השאלה הזו ``מי אני שבכלל יש לי זכות..`` אתה=אתה!! וזה כבר הרבה מאד אז אנחנו נשמע כל עצה שיש לך להגיד... שא ברכה!

Mאיה

New member
למה אני הולכת?

מהפחד... לשמוע שהוא לא מרגיש את אותו הדבר? מפחדת לשמוע את הדברים...לעיתים כשהם תלויים באוויר,הרצון לא להתמודד עם האמת,הפחד מלשמוע את האמת... אבל, כבר צלצל הבחור-ואזרתי אומץ לדבר איתו על מה שאני מרגישה... ביקשתי לדעת מה הוא מרגיש,מה הוא מצפה מהקשר.. ואתה יודע מה,הרגשתי הקלה לדעת מה הוא רוצה...אז נעים לו בחברתי,והוא רוצה להיות איתי כחברה-כך הוא בוחר לאהוב אותי. מקובל עליי! אבל,למה הוא ממשיך ``לשדר`` לי דברים אחרים? מנקודת מבט גברית,אשמח לשמוע מה אתה חושב שהוא אולי רוצה(למרות שכל גבר הוא אינדיווידואל),אתה מוכן לנסות לפענח אותו?

*קסנדרה

New member
הישאר

השיר מוקדש לך מאיה הישאר יותר ממה שאוכל לבטא יאמרו עיני הלחלחות את זכרך לא אשכח האוהב אותך יותר, אם תהייה אדם אחר ? דרושה לך מנוחה כך אהרהר בליל, עת בגפי... אולי תלך...? מוטב, חכה מעט, המתן הגשם מתעצם.. התלך ? לא שכחת מאום ? נסבול, אך רבות לא יימשך זמן מועט... הן לא תוכל עכשיו לצאת הגשם מתעצם... הבה הישאר כן, כן, הישאר כך אולי ישוב לקדמותו כי אין לדעת נעשה מה שניתן שכן, עמוק עמוק נמצאת הרגילות שבא נא כך... מולי ושוב אגלה את השממון ושוב איוותר בבדידותי קסנדרה כל הזכויות שמורות @

Mאיה

New member
ולכבוד הוא לי...

שהקדשת את השיר עבורי... B-) השיר מדהים!!!...ריגשת אותי,כל מילה... תודה! Mאיה.

למעלה