רגעי תהיה...

Mאיה

New member
רגעי תהיה...

הלכתי ממנו,הפנתי את גבי, יודעת שעיניו הכחולות מלוות אותי. רוצה להסתובב על צעדיי, רוצה לחוש שוב את זרועותיו. אך- קיבלתי החלטה, אני הולכת ויהי מה. לטרוח עבורו לי כבר נמאס, מחפשת פידבק מצידו, רוצה שיתן קצת מתוכו. לא- אני לא דורשת רבות, רק רוצה שיעניק לי את ליבו. ואולי אני בעצם טועה, אולי זוהי דרישה גדולה. כי- אני עדיין מחכה, לצלצול הטלפון ממתינה. אבל רק דממה מעיקה, ומחשבה שלא מרפה... אוהב, לא אוהב, אוהב, לא אוהב, אולי הוא מבולבל, אולי בכלל אינו חושב עליי. אולי אני סתם עוד אחת, שהייתה ונשכחה מחייו?.

ashlaya

New member
M איה

שימי לב איך התחלת הלכתי מימנו.... לדעתי הבנת לבד שזה הצעת החכם ביותר יבואו וילכו עוד הרבה....עד שיגיע....תאום הנפש שלך ככה זה בחיים

Mאיה

New member
את יודעת...

לעיתים הלב רוצה את מה שהוא לא יכול להשיג... אנני יודעת מה עובר לו בראש. אבל,אני יודעת שאם הוא לא רוצה אותי,הוא לא ראוי לי! ואמשיך הלאה... רק שבהתחלה,קצת עולות להן שאלות... זה טיבענו,אני מניחה. תודה על התגובה. :cool:

גיל.

New member
Mאיה, אני משתתף...

באמת... הייתי שם, ונראה לי שאת מתמודדת עם זה הרבה יותר טוב משהתמודדתי אני... המון המון כוח ממני אלייך... אני מבין איך שאת מרגישה... את לא דורשת יותר ממה שמגיע לך! אף פעם אל תתפשרי! ובמילותיה של מדונה... Don`t go for second best baby, put your love to the test... תרגישי טוב!!!

Mאיה

New member
תודה על העידוד... B-)

ותודה שהבאת את המילים משירה של מדונה. כשאני שומעת את המילים הללו,אני גם מרגישה את עומקן.

גיל.

New member
מפתיע לגלות שבשירי פופ מסתתר

לפעמים עומק... נכון? או שזה רק אני....?

למעלה