רגעים

רגעים

לו יכולתי לחיות את החיים שלי מחדש.... הייתי עושה בפעם הבאה יותר טעויות לא הייתי מנסה להיות כל כך מושלם הייתי חי בפחות שליטה הייתי יותר טיפש ממה שהייתי בעצם, הייתי לוקח מעט מאד דברים ברצינות. לו יכולתי לחיות את החיים שלי מחדש.... הייתי לוקח יותר סיכונים הייתי נוסע יותר הייתי מטפס על יותר הרים הייתי שוחה ביותר נחלים הייתי אוכל יותר גלידות ופחות מרק. לו יכולתי לחיות את החיים שלי מחדש.... הייתי מתחיל ללכת יחף מתחילת האביב והייתי ממשיך ללכת יחף עד סוף הסתיו הייתי עושה יותר סיבובים בקרוסלות הייתי מתבונן ביותר זריחות הייתי משחק עם יותר ילדים אם עוד היו לי כל חיי לפני. רגעים/חורחה לואיס בורחס. זה לא מקרי שנזכרתי במילותיו של האיש. הבוקר, "הקפצתי" לירושלים את בכורתי, ש"הוקפצה" במסגרת שירותה הצבאי, לפנות מאחזים באיו"ש. כל הדרך שמעתי אותה מקטרת שאמא שלה עושה לה בושות....היא הולכת לפנות מאחזים סמוך לג´נין, ואני פוחדת שהיא תיסע באוטובוס ועוד לירושלים... הגענו לפיקוד, והיא נכנסה לבסיס. אחרי שעתיים (כן, עדיין חיכיתי ....התחבאתי), ראיתי אותה עולה להסעה הממוגנת. קסדה, אפוד מגן, אמ-16 יותר ארוך ממנה, ו......זהו.... להיות הורים לילדים בצבא...רגעים שלמים של לילות לבנים.

הצופה.

New member
תגידי לחורחה

שהכי קל זה לומר לו... כי אם לא עכשיו אימתי??? זה שיר שנכתב לטובת אנשים שרוצים לומר לו.. ולא לעשות דבר

קרמבובת

New member
ברדי..

איפה האיש הזה שהיה מחזיר לנו את הגלגל אחורה? חחחח... ואיפה האיש שהיה מלמד אמהות לסמוך על אחרים? ואיפה ה...לא יודעת מה...ששולח ילדים לפנות אנשים מבתיהם באמצע הסיבוב על הקרוסלה? תגידי.. אנחנו נורמלים???

כמה קשה לגדל ילדים ולראות אותם |דגל

לצבא מתגיסים שאולוהים עליה ועל כולם ישמור ושיחזרו הביתה מהר ובשלום

למעלה