איזו התרגשותתתת ונלך להרקדות?
ב ביזיון ברשת New member 25/11/13 #62 אני רוצה לשתף אותך שבכיתה ג', המחנכת שלנו הייתה מכריחה אותנו לפתוח את הבוקר עם השיר זה. אגב, ראיתי אותה בחתונה לפני כמה ימים והיא נתנה לי חיבוק. ואם לא אם לא עכשיו, אימתי?
אני רוצה לשתף אותך שבכיתה ג', המחנכת שלנו הייתה מכריחה אותנו לפתוח את הבוקר עם השיר זה. אגב, ראיתי אותה בחתונה לפני כמה ימים והיא נתנה לי חיבוק. ואם לא אם לא עכשיו, אימתי?
ל לירי לא שרה New member 25/11/13 #65 איזה חמודה.. אני רוצה לשתף אותך... למדתי ביסודי בבי"ס לאומנויות. פעמיים בשבוע היתה הפסקה ארוכה והיתה הרקדה. מביך.
איזה חמודה.. אני רוצה לשתף אותך... למדתי ביסודי בבי"ס לאומנויות. פעמיים בשבוע היתה הפסקה ארוכה והיתה הרקדה. מביך.
ב ביזיון ברשת New member 25/11/13 #66 אוי אז אני רוצה לשתף אותך שאני הייתי אחראית על ההרקדה בהפסקה פעילה. את קולטת, ילדה בת 11 מלמדת בית ספר שלם לרקוד "פופקורן".
אוי אז אני רוצה לשתף אותך שאני הייתי אחראית על ההרקדה בהפסקה פעילה. את קולטת, ילדה בת 11 מלמדת בית ספר שלם לרקוד "פופקורן".
ס סpap New member 25/11/13 #53 מה עצוב בזה שאת צעירה יפה כריזמטית עם חיוך מליון דולר? יאללה תעלי תמונות שלך ושל ביזי משוחות בשמן... או שתחזירי לי ת'מחמאות שנתתי לך אין ארוחות חינם
מה עצוב בזה שאת צעירה יפה כריזמטית עם חיוך מליון דולר? יאללה תעלי תמונות שלך ושל ביזי משוחות בשמן... או שתחזירי לי ת'מחמאות שנתתי לך אין ארוחות חינם
ל לירי לא שרה New member 25/11/13 #56 שאני אמות.. לקבל ממך מחמאה..? מי צריך פנסיה?!??!?! תראה לא צילמנו כי פחדתי שזה ידלוף לרשת, בכ"ז אני באה ממקום קצת פרמיטיבי. אבל אני מוכנה להזמין אותך לצפות בלייב
שאני אמות.. לקבל ממך מחמאה..? מי צריך פנסיה?!??!?! תראה לא צילמנו כי פחדתי שזה ידלוף לרשת, בכ"ז אני באה ממקום קצת פרמיטיבי. אבל אני מוכנה להזמין אותך לצפות בלייב
ס סpap New member 25/11/13 #63 נראה לך הגיוני לא להזכיר אותה תוך כדי פלירטוט? אני עוד עלול להתפתות בגלל זה צריך טבעת דקה מזהב על הקמיצה בדיוק בגלל זה. שלא תשכח אם מולך שתי עלמות חן מתגפפות בשמן וזה קורה לפעמים.
נראה לך הגיוני לא להזכיר אותה תוך כדי פלירטוט? אני עוד עלול להתפתות בגלל זה צריך טבעת דקה מזהב על הקמיצה בדיוק בגלל זה. שלא תשכח אם מולך שתי עלמות חן מתגפפות בשמן וזה קורה לפעמים.
ל לירי לא שרה New member 25/11/13 #64 לא יודעת ממה שאני רואה מסביב ברגע שנוספת הטבעת.. החרמנות גוברת.
ס סpap New member 25/11/13 #32 השלום ללבן בן-בתואל האאאאא אהההה שלוםםםם לוווווו או לרחל אללללל המעיין
ב ביזיון ברשת New member 24/11/13 #9 איפה אתה הקודמת ובאיזה אזור אתה גר? בגבעתיים יש את מצפור שלום, זו פינה טובה.
E ebi83 New member 24/11/13 #10 אני ברמת גן.. צמוד לבורסה. איזור עירוני משגשג והקודמת הייתה באוניברסיטת בר אילן, שילוב בין ירוק בעיניים ללראות סטודנטים שרצים כמו עכברים במבוך.
אני ברמת גן.. צמוד לבורסה. איזור עירוני משגשג והקודמת הייתה באוניברסיטת בר אילן, שילוב בין ירוק בעיניים ללראות סטודנטים שרצים כמו עכברים במבוך.