רגעים של יאוש

רגעים של יאוש

טוב מאיפה בדיוק אני לא יודעת להתחיל יש לי מין תחושה של לא מוצאת את עצמי מביחנת הכול עברתי על הזיכרון בפלא שלי והתחלתי למחוק חברים וומספרים ראשונים מחקתי את כל החברים מלפני הצבא מהתיכון שרובם בחול באיזה טיול מטורף ואנים שלא דיברתי איתם שניים אחר כך את כל החברים מהגדוד ומהפלוגה ואלא שגרים רחוק מאד ממני ואחרכך את החברים מעבודות הישנות שלי לפני הצבא ובצבא בוסים אחרי משמרת ואחרי זה את הטלפונים הלא קשורים כמו פלא של אמא של חברה פלא של חבר של חברה מכירים את הטלפונים האלה ואחרי זה את הטלפונים של אלא שיצאתי איתם פעם והם נחשבים ידידים שלי שלא דברנו מלא זמן ואחרי שמחקתי הכול הרגשתי מאד בודדה כי נשארו לי 10 מספרים בזיכרון ופתאום הרגשתי כיאלו אני כבר חודשים דורכת במקום היתנתקות מהצבא זה דבר מאד קשה מאד אז בסדר אני עובדת בשני עבודות יש לי תוכנית כללית להתחיל ללמוד ועכשיו יש לי גם תוכנית לטייל ואני עוד לא יודעת לאן (החברה בעבודה שלי כולם גדולים 24 פלוס ומספרים לי על הטיולים שלהם והדליקו אותי בנושא אני מתכוונת חודש הבא לרדת לאילת ולחפש עבודה ולמצוא אחת כדי להתנתק קצת מעולם אבל אני ממש לא מוצאת את עצמי אניחושבת איך לסיים את הודעה ואם לשלוח ואם בכלל משהו מבין אני מרגישה כל כך תלושה בודה לא מתאים לכינוי שלי אבל איןלי חברים כולם רחוקים או בחול ואלא שיש לי הםאו במערכת יחסים מורכבת או כאלה שלא מתאימים לראש שלי מה עושים חשבתי לווטר על כל ימי החופש עד גיל 100 הם לא עושים לי טוב ימי החופש האלה אניאשמח אם תמליצו לי איך למצוא חברים

Reznik

New member
מכל ההודעה שלך לא הבנתי

למה מחקת מספרי טלפון של חברים מהצבא שגרים רחוק? מה קרה איתם את לא יכולה לדבר??? וחוץ מזה זו התקופה הכי טובה לחדש קשרים ישנים שנותקו בעקבות השרות הצבאי תרימי טלפון לחברה או חבר וותיקים סתם בשביל הסבבה לחדש קשר ואולי לצאת לאיזה קפה בשביל הכיף והנה מתקון בטוח לצאת מהבאסה

צומיש

New member
מה אני אומר לך...

תתנחמי שיש לך עבודה פחות צרה על הראש ושיש לך כיוון
ואל תדאגי חברים מוצאים כל יום חברים באים וחברים הולכים.. אם את רוצה אני פה

אוייי מוכר , בידיוק דיברתי עם בת

דודה שלי אתמול על הנושא הזה. במהלך החצי שנה האחרונה התנתקתי מכל כך הרבה חברות וידידים... משום מה תמיד היה לי מזל "ליפול" על חברות לא מי יודע מה ...והמבין יבן. האחד בחו"ל השני אלוהים יודע איפה... השלישית תקועה כל היום עם החבר שלה והלאה והלאה. והבאסה שבמקום העבודה החדש ( זמני ) שלי כולם אנשים בוגרים ומאוד... ( אני מדברת על 30+) וקצת באסה לי. בכל אופן אני החלטתי לעזור אומץ ולהתקשר לחברה שהקשר נותק לפני מס' שנים ואני שמחה על הרגע הזה, כי היא בהחלט נשארה מקסימה כפי שהייתה פעם. אז ההצעה שלי , זה לנסות ליזום שיחות עם חברות מהעבר.. לכי תדעי אולי הם ישמחו מאוד לשמוע ממך!

למעלה