רגעים קשים

Misha180

New member
רגעים קשים

מגיעה הבייתה מהלימודים בשלוש, מדמיינת את שעת המנוחה שאני אקבל במיטה נוחה על חלונות פתוחים ושמש נעימה שמאירה את כל החדר.. חוזרת הביתה לקטסטרופה: חבר שלי מיהר למכון ולא שם לב שטוזיק הזדחל לחדר השירותים הקטן שניה לפני שסגר את הדלת. אחרי חיפושים אחריו בפאניקה בכל רחבי הבית אני פותחת את דלת חדר השירותים (שם הוא בילה כשעתיים) ואני לא מבינה מה יותר גרוע- יש לי חמוס מבוהל, הרצפה (והוא) מלאי חרא, התעסוקה היחידה שלו הייתה הפח והמברשת לניקו אסלות (שבתוכנם הוא כולו מרוח), הפחד שהוא בלע משהו או החמר בשמנו שיפגע בו, או אני שצריכה לנקות את כל זה. הרגעתי אותו, רחצתי אותו (בתלונות ממנו, כנראה על חבר שלי, אני מביעה הזדהות), רחצתי את עצמי כי גם אני התלכלכתי כולי מחומר אסלות וצרכים ושחרורי חמוס, הכנתי לו דייסת אינסטינקט עם פרטון והשכבתי אותו לישון. מחכה שהרחמים העצמיים יעברו כדי להתחיל לנקות את האסון בשירותים. גם יש לי זוג גרבילים שנראה שהכלוב שלהם עבר פיצוץ גרעיני של נסורת וקקי. -מרגישה כמו אמא צעירה מידי-

WTR

New member
וואו איזה באסה...

לפחות הוא עשה קקי בשירותים

למה את עושה לו דייסה מהאוכל?

Misha180

New member
מסכן קטן:(

הכי כאב לי כמה שהוא היה בחרדה.. אחכ רחצתי אותו והוא נהיה פלאפי כזה חח הדייסה זה פינוק, אני עושה לו מהאוכל עם פרויט, פרטון ושמן קנולה קצת בזמנים קשים. זה מה שנוא היה אוכל כשהוא היה חולה..

lili 87

New member
אויש לא נעים

מסכן.
ואני בטוחה שלמרות הטראומה הוא עדיין ירצה להיכנס לשירותים בכל פעם שרק יוכל : )
בדיוק אתמול הרשי השמנמן נסגר בארון לשעתיים כשהייתי בסידורים,מזל שלא נכנס לפאניקה

Misha180

New member
יאפ

עוד כשניקיתי הוא ניסה להזדחל לשם. תודה לאל הוא בסדר ומעבר לקקי קצת מסריח מהרגיל הוא אוכל ומתנהג נורמאלי. חחח גם לך היו הפתעות בארון?

lili 87

New member
תמיד מה שאסור להם הכי מסקרן אותם

העיקר שהוא בסדר ולא נשנש חומרי ניקיון
למזלי לא היו הפתעות בארון (אולי אם הייתי מגיעה מאוחר יותר)
אבל החמוסה תמיד משאירה הפתעות. היא גם לא צריכה להיתקע איפשהו, מספיק שעבר עליה איזה חלום רע או פראנויה כלשהי :)

למעלה