רגעים קטנים...

ד ו ל ה

New member
רגעים קטנים...

בקנייה השבועית בסופר, ליד מדף המשקאות, לוקחת מה שצריך בלי לחשוב,על טייס אוטומטי וממשיכה הלאה. רגע אחר כך נעצרת, חוזרת אחורה ומכניסה גם בקבוק של מה שהוא אוהב (ואף אחד אחר לא...
) ממלאת את הבית בדברים טובים (ומשמינים) רק כי הוא אוהב משהו טעים עם הקפה... מארגנת את הבית, מחליפה מצעים, שזו אחת ממטלות הבית השנואות עליי ביותר, הפעם זה נעשה עם חיוך, חיוך שנזכר ומצפה לעוד... נכנסת לאוטו בבוקר קפוא, לרגע לא מבינה למה אני לא מגיעה להגה, ואז נזכרת ומחייכת לי בפנים...(יש לו רגליים ארוכות במיוחד
) רגעים קטנים, עדינים, שמחייכים אותי וממלאים לי את הלב ... זה נחמד...
דולה (שהחליפה מצעים היום
)

וואלאק תבלבלתי../images/Emo4.gifזה החדש או הישן?

אם זו הדולה שאני מכיר מתוך המיגוון אני מקווה שלא מדובר על ה
יודעת מה ? מפרגן בכל מקרה כי להחליף מצעים זה חשוב

ערסlight

New member
מחליפה מצעים

ואני תוהה... את המצעים מחליפים לפני? אחרי? או אולי גם וגם? וגם, מה זה אומר? ערס [מחכה שיחליפו לו]

vered 37

New member
חחח איזה ערס אתה ...

רצוי מאד לפני אחרי .. אם תעשה ספורט תראה שלהחליף לוקח בדיוק 5 דקות... אל תחכה שיחליפו לך ... החלפה מעוררת בי קונוטציה של טיטול...טפו טפו שלא נדע.

vered 37

New member
תודה

שזו המצאה עולמית ! מעניין אותי לדעת הכנפונים שלך זה לתחתונים רגילים או חוטיני ? ממליצה על ALWAYS.

vered 37

New member
../images/Emo6.gif לא חובה

אאוץ' בלי תחתונים זה שעווה בחינם ....

ב ה י ר

New member
מה נהיה?

דולה ברגע של חולשה? משערת שזה מהקורררר תהני לך יקירתי

ד ו ל ה

New member
../images/Emo6.gif וואלה...

לא יודעת מה נהיה... אולי זה החורף הזה שקפץ עלינו פתאום. בכל אופן זה נחמד
(SO FAR)
דולה (צוחקת...)

:)

עזבי את הספקולציות ואת הסיבות.. תהני לך מהרגע הצרוף הזה.. רגעיי אושר קטנים שגורמים לנו לסיפוק עילאי. ואני אומרת, אפילו אם זה לשניה, אפילו אם זה לטיפטיפונת, זה עושה אותי מאושרת וטוב לי. ואף אחד לא ייקח את ה ממני... ובהחלט, הרגעים האלה של העשיה והנתינה, של ההקדשה לבן הזוג, ללא ספק עושים טוב.. {עכשיו יעופו עליי כל הכפכפים של הפמניסטיות}

כשיש את ההוא...

כשיש את ההוא (או ההיא) הכל נעשה יותר נח... ההוא מצליח לחדור אי שם עמוק לראש.. לחלקים שאחראים על "..הדברים הפחות נעימים".. ולהפוך אותם לדברים שפתאום כיף לעשות.. ההוא מוסיף תבלין לדברים היותר תפלים של החיים.. ההוא מצליח לחדור אל בית החזה.. לעטוף את הלב בחמימות נעימה.. כשיש את ההוא (או ההיא) שאוהבים.. הכל נעשה יותר נח..

ככה זה בהתחלה ../images/Emo141.gif

אחר כך מתרגלים ל"הוא", "..הדברים הפחות נעימים" חוזרים למרכז תשומת הלב, והדברים היותר תפלים של החיים, גם הם דורשים את שלהם. ואז אומרים "רגע, בעצם, הוא לא ממש עונה לציפיות שלי, לא בשביל זה התגרשתי", ומעיפים אותו. וחוזר חלילה.

נו נו נו על הראיה שלך..

היינו שם. היופי הוא שאנחנו היינו שם, עכשיו אנחנו כאן. היופי הוא שאחנו היום לא נותנים לעצמנו "להתרגל" לדברים לא נעימים. והמיוחד הוא שאנחנו כבר לא מצפים שייענו לנו על הגחמות האינפנטיליות שהיו שם ובטח שלא מחכים לרגע להעיף אותו כי "נגמר" לנו.. אמר בחור מקסים..."היום אני יותר חכם מאתמול" ואני מוסיפה, היום אני רוצה פחות על מה שאני דורשת על מנת להיות מאושרת בחלקי. היום הדברים הקטנים הם שגורמים לי לחייך מתוכי.. דברים, שמשום מה לא ראינו אז, או לא הערכנו מספיק. ככה זה כשלוקחים את החיים והזוגיות כמובן מאליו.

פרשנות ווקשה!

ורצוי עם ניתוח אופי, מפת יוחסין, השתלשלות המאורעות, השלכות, יחסי גומלין ו.... וואלה אין לי מושג למה
{אני בעד שושן צחור תמיד... יש בו משהו "פראי" לכוון האקזוטיות}

זה בתגובה ל"נו-נו-נו" שלך ../images/Emo141.gif

וצחור אני לא, תאמיני לי. לא אפל, חלילה, אבל גם לא צחור.

למעלה