רגל רקובה nnnn

רגל רקובה nnnn

אישה אחת עלתה לאוטובוס, ישבה, עשתה נוד ורקעה ברגל. הבחור שישב לידה שאל אותה: "למה את עושה ככה ברגל?" היא ענתה לו: "נרדמה לי הרגל" ענה לה הבחור: "אהה... לפי הריח, היא כבר מתה!"

מממ בלונדינית

עיוור מגיע בטעות לבר של נשים. הוא שותה ומשתכר וכטוב ליבו בבירה שואל בקול: "מישהו רוצה לשמוע בדיחה על בלונדיניות?". האישה שישבה לידו אמרה לו בקול רועם: "תשמע, בגלל שאתה עיוור נראה לי שכדאי לעדכן אותך בחמש עובדות: 1. הברמנית בלונדינית. 2. המאבטחת בלונדינית. 3. אני בלונדינית, שוקלת 100 קילו ויש לי חגורה שחורה בקראטה. 4. האישה שיושבת מהצד השני שלך בלונדינית ומתאגרפת מקצועית. 5. לידה יושבת מרימת משקולות בלונדינית. אתה עדיין רוצה לספר את הבדיחה?". העיוור חשב לרגע ואמר: "לא, אין לי כוח להסביר אותה חמש פעמים".

עוד בלונד

בלונדינית אחת וחבר שלה נוסעים ללונה פארק. האישה אומרת:"אני רוצה לעלות לגלגל ענק". אז החבר אומר: "לא,יש לך חצאית ויראו לך את התחתונים". האיש הולך להביא גרעינים וכשהוא חוזר הוא רואה הרבה גברים מסביבה, אז הוא אומר לה:"אמרתי לך לא לעלות." והיא אומרת:"אל תדאג התחתונים ביד שלי"

כושר מציצה חח

שתי זונות עומדות בצומת מחכות ללקוחות. פתאום מגיעה אישה זקנה, שואלת "חמודות מה אתם עושות פה?" הזונות אומרות לה "עוד מעט מגיע השריף הוא מחלק סוכריות". ענתה הזקנה: "יופי אני אוהבת סוכריות". השריף הגיע והזונות ברחו. שואל השריף את הזקנה בתדהמה "מה את עושה פה? זה לא מכובד" אז הזקנה עונה בכעס: "אז מה אם אין לי שיניים אני לא יכולה למצוץ?!"

מחייכת ומנופפת לו לשלום .

איש אחד עומד בתור בסופרמרקט ופתאום רואה שאיזו בלונדינית יפיפייה ,אלוהית מסתכלת אליו , מחייכת ומנופפת לו לשלום . האיש נשאר המום !!! היא מברכת אותי ? מאיפה לעזאזל הפצצה הזו ? אתוודע אליה ואשאל אותה . הוא פונה אליה ושואל "סליחה , את מכירה אותי ?" "כך אני חושבת ,"היא עונה , "אתה האבא של אחד הילדים שלי ." האיש משתגע . "בשלב זה של חיי ? הרי אני נשוי עם 3 ילדים , פתאום באה מישהי לא מוכרת ואומרת את זה , כאילו שפכו עלי מים קרים .‏ " לפתע מתחיל זיכרונו להתעורר . היה ערב אחד בו הוא היה לא נאמן לאשתו . מבולבל מעט הוא אומר לה : "אני לא מאמין שאת היית זו שעשתה סטריפטיז במסיבה שהחברים שלי ערכו לכבודי לפני כמה שנים , אז עליתי ‏על השולחן והכנסתי לך מכל הכיוונים כשכל החברים שלי מסתכלים עלינו מלמטה , כאשר בינתיים חברה שלך מרחה אותי בווזלין ודחפה לי איזה מכשיר מאחורה ! אח ... איזה לילה , אלוהים שלי , זאת היית את , לא ?‏ " אז היא עונה לו : ‏"לא ......אני המורה של הבן שלך "

דחליל

New member
תצחקו קצת

קצת בדיחות: בעת ביקור במוסד לחולי נפש שאל אחד המבקרים את המנהל: "מה הקריטריונים לאישפוז אדם בבידוד?" "ובכן", אמר המנהל, "אנחנו ממלאים אמבט במים, ואז נותנים למטופל כפית, כף ודלי ומבקשים ממנו לרוקן את האמבטיה". "הבנתי", אמר המבקר, "אדם נורמלי יבחר בדלי כי הוא גדול יותר מהכף והכפית". "לא!", ענה המנהל, "אדם נורמלי היה מוציא את הפקק!!! לארגן לך חדר עם או בלי נוף?" *שאלה: למה כורדים תמיד פותחים את הבמבה בתוך החנות? תשובה: כי רשום "פתח כאן" *האתיופים הגיעו לארץ "במבצע שלמה" התימנים הגיעו לארץ "במרבד הקסמים" והמרוקאים הגיעו לארץ "על כנפי נשרים" שאלה: למה דווקא נשרים? תשובה: כי רק נשרים יכולים להביא נבלות *שאלה: למה אין מחבלים רוסים? תשובה: לך תמצא 72 בתולות רוסיות

חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

למעלה