רגל צנוחה

רבקהבן

New member
רגל צנוחה

לפני כשבועיים התחלתי להרגיש שינוי בתחושה ברגל ימין הרגל "רדומה" ופתאום התחלתי לפול בהליכה מהירה ויש לי גם צליעה בהליכה בבדיקות שעשיתי דיברו על רגל צנוחה (איבדתי תחושה בכף רגל ימין ) ואני לא מצליחה לעמוד על העקב של רגל זאת האם יש פתרון לבעיה הזאת מלבד ניתוח?

שלינקי

New member
רגל צנוחה - Drop Foot

הפתרונות היחידים שאני מכירה, מלבד ניתוח לשחרור החסימה של העצב, הם פתרונות קוסמטיים, או זמניים בלבד. אפשר לבצע חבישה של כף הרגל, שתעזור לך בהליכה, לא לרור אצבעות על הרצפה, למשל.

joel111

New member
DROOP FOOT

שלינקי ! מכיוון שאת\ה לא רופא אז העצה שנתת איננה נכונה לידעתך. ראה את התגובה שלי יואל תפני דחוף לרופא סכרת ודרכו לנוירולוג אולי יש לך נארופטיה בעצב הרגל עקב סכרת סמויה בהצלחה

שלינקי

New member
אני פיזיותרפיסטית

(לידיעתך!) ויש לי קצת ניסיון עם drop foot (ולא droop) וגם אם יש לה נוירופתיה, אין זה אומר שיש פתרונות קסם, אני מניחה שהיא פנתה כבר לרופא, אחרת לא היה עולה נושא הניתוח.

joel111

New member
DROOP FOOT

תפני דחוף לרופא סכרת ודרכו לנוירולוג אולי יש לך נארופטיה בעצב הרגל עקב סכרת סמויה בהצלחה

drop foot

New member
לי יש את זה

למדתי לחיות עם זה בלי צליעה חח וסופסוף מישהו יבין את פשר הכינוי שלי

rafagav

New member
נסי, במנוחה, להניע את הרגל...

מתיחות וסיבובים, מעט לכל כיוון. כך תמריצי את מחזור הדם אליה ואיתו את שלל חומרי המזון. מקווה שכבר זה יסייע לך. שהתחושה תיפחת ושמקרי הצניחה יפחתו!! גם עיסוי יכול לסייע!!

רגל צנוחה

לבעיה מגוון סיבות שונות שחלקן נוירולוגיות וחלקן אורתופדיות, יש לפנות במהירות לבדיקת נוירולוג ואורתופד. הטיפול כמובן תלוי בסיבה.

למעלה