רגל אחת בחוץ...............

10shosh

New member
רגל אחת בחוץ...............

אסתר שלום להזכירך שחר בן 4 חודשים חזרתי לעבודה לפני שבועיים וניסיתי לשאוב מנות אבל ממצב של 150-225 מ"ל ב- 5-10 דקות ירדתי לבקושי 100 בערך ב- 40 דקות. ניסיתי לעלות את מספר השאיבות לשאוב גם בבית לפני העבודה ואחריה או בלילה על מנת להיות יותר רגועה ונינוחה מאשר בעבודה אבל גם אז הכמיות לא עולות על 100 מ"ל ניסיתי לחשוב על הילד אפילו לשאוב מולו כשהוא בעגלה (אני לא מצליחה להניק ולשאוב יחד) וכלום לא עוזר. לדעתי הדבר משפיע גם על היניקה אתמול בבוקר הייתי איתו בבית חצי יום וגם היום בבוקר הוא סרב לינוק לדעתי הוא היה רעב אך מכיוון שהוא רגיל למצב של אוורסופלי שלא דרושה לו יותר ממציצה אחת כדי להוציא חלב כיוון שהזרם לא היה נפסק, המצב החדש מרגיז אותו והוא לא מוכן להתאמץ. ניסתי לדבר אם יועצת ההנקה של מ.מ.ש מהם קניתי את המשאבה (מיני אלקטריק של מדלה) היא אמרה שהיא לא יודעת שאני אבוא ואנסה לשאוב במשאבה שלהם אבל אם לפני שבוע עוד חשבתי שיש חלב ואני רק לא מצליחה להוציא אותו עתה אני מרגישה שיש ירידה דרסתית בתנובה האם יש דרך עוד להציל את ההנקה או שעלי להרים ידיים ?

אליגל

New member
לפני שאת מתייאשת, גם אני הייתי בסרט

הזה - גם לי יש את אותה המשאבה, וממצב של 150-200 מ"ל ב-10 דקות ירדתי לפחות מ-100, והייתי על סף יאוש. ניסיתי הכל - וכלום לא עזר - ואז נפל לי האסימון, המשאבה היתה מקולקלת - ואכן, לקחתי מחברה רק את המנוע - ושאבתי כמו גדולה. אז יש שתי אפשרויות - או שהמשאבה שלך מקולקלת, או שהגומי הלבן הקטן שאמור לשמור על ואקום נפל/נקרע ולכן אין לך ואקום טוב. (אצלי המשאבה שאבה בבערך שליש מן העוצמה הרגילה שלה). תתקשרי לבפקס - היבואנים של מדלה, נמצאים בהרצליה פיתוח - גלגלי הפלדה 16, 09-9727600. דברי עם טכנאי - אני הגעתי והם סידרו לי על המקום - ומאז חזרנו לימים הטובים של 200 מ"ל בעשר דקות. דרך אגב, מאוד יכול להיות שבעקבות השאיבה הגרועה גם כמות החלב שלך ירדה, אז נראה לי שאם באמת המשאבה מקולקלת, אז אחרי שהיא תתוקן, מרתון הנקה בסופ"ש יחזיר אותך למצב ההתחלתי. בהצלחה.

10shosh

New member
תודה אליגל

החלפתי את הגומי הלבן באותה מחשבה וזה עזר קצת בלבד (אולי עשיתי זאת מאוחר מידי) התקשרתי למ.מ.ש מהם קניתי את המשאבה והם אמרו לי לבוא ולבדוק אם במשאבה אחרת הולך לי יותר ואז הם יראו אם צריך לשלוח לתיקון/ להחליף או משהו בסגנון- אבל כמו שאמרת אני חושבת שבעקבות השאיבה הגרועה הכמיות ירדו ואם הגיע אלהם ואנסה לשאוב במשאבה אחרת זה לא יעזור והם לא יהיו מוכנים לתקן אני אנסה להתקשר ישר לשרות לראות אם הם יותר קורפרטיבים. האם יש להם דרך לבדוק שם את המשאבה?

אליגל

New member
הם בדקו במקום

חיברו למד לחץ וראו שהשאיבה לא אפקטיבית - שליש מן השאיבה שאמורה להיות. ד"א הם מאוד קואופרטיבים בשרות של מדלה - ממש היו בסדר איתי. אם את גרה באזור המרכז, והמשאבה חדשה (פחות מחצי שנה - יש אחריות) שווה לך לקפוץ ולבדוק ואם כן, הם תיקנו במקום (חיכיתי כמה דקות), התברר שמעט חלב נכנס למנוע והיה צריך לנקות אותו. - בינתיים, במקום לשאוב תניקי (אם את יכולה) או אפילו תשאילי משאבה אחרת מחברה ותשאבי, ובסופ"ש רק תניקי - זה מה שאני עשיתי - אחרי כמה ימים דלים - חיברתי את שחר לציצי בסופ"ש וכבר ביום א´ הרגשתי עליה משמעותית בתפוקה (כמעט חזרתי לנורמלי). אל תתייאשי - לא נראה לי שהבעיה אצלך, סביר מאוד להניח שהמשאבה התקלקלה.

Do not quit!!

Go to Mamash and see if the pump is working correctly. IN the meantime, keep breastfeeding as much as you can when you are with the baby. Let us know what happens.​

דיאנה1

New member
תרגום: אל תוותרי!

לכי למ.מ.ש ותראי אם המשאבה עובדת כמו שצריך. בינתים, המשיכי להניק הרבה ככל האפשר כשאת עם התינוק. ספרי לנו מה קורה.

למעלה