רגלי X

רגלי X

אממ..מכירה את המושג..אבל מישהו יכול להסביר לי מזה בדיוק ואיך אפשר לדעת אם זה רגלי X? סליחה על הבורות

1ספירוש1

New member
אממ..

נראה לי שזה רגליים שאת יכולה לעמוד בהם ב180 מעלות ואפילו יותר..בעמידות שונות..[ראשונה,שניה...וכו'..]

dancer14

New member
תשובה.

רגליי איקס זה שהרגליים מתיישרות בOVER מהברכיים בצורה כזאת | | חח תחשבי שזה הרליים ניסיתי להסביר ולא יצא לי כל כך טוב.. \ /

dancer111

New member
תוספת..

הברכיים מתיישרות עובר כך שהן נצמדות כל כך "מהר" שבעמידה ראשונה אי אפשר להצמיד את העקבים זה לזה.. /\ \/ הרווח בין שני הציורים הוא בעצם הבררכיים. [בערך..חח] =]

Miss Bayadere

New member
מה זה השטויות האלה??

לי יש חתיכת רגלי X חמודים(תשאלו את shoni
)ואין לי בעייה לחבר את העקבים! הקטע ברגלי X זה שאפשר לחבר את היריכיים בלי לחבר עקבים אבל זה ממש לא נכון שאם יש רגלי X אז אי אפשר לחבר עקבים...ברור שאפשר! והמורה שלי כל הזמן אומרת לי שדווקא מי שיש לו רגלי X חייב עוד יותר להקפיד על זה!!

נכון..הרי כל העניין בזה שאת עומד בראשונה או

כל עמידה שהיא זה תכווץ את השרירים ותצמח לגבוה...ואם העקבים יגעו אחד בשני כשיש רגלי X הרגליים ב"פלייה"

Miss Bayadere

New member
או מאיפה את בדיוק יודעת?!

זה ממש מעצבן שכל אחד בפורום הזה חושב שהוא מבין בהכל-גם בבלט גם במודרני וגם בג'אז רק כי הוא רוקד...תפסיקו. תאמיני לי שאני יודעת הרבה אבל הרבה יותר ממך כי אני חיה עם הרגליים האלה ועובדת איתם קשה כבר 18 שנה(14 שנה בבלט)...אז תפסיקו לשחק אותה מבינים בכל נושא...

ליאנההה

New member
ווווווואוווו את מדברת כ"כ שטויות!

חח את כזאת זיינית שכל! סתכלי בתמונה ששמתי ותגידי לי אם הבחור מסוגל לחבר עקבים? תחשבי מבחינה הגיונית, אם יש רגלי איקס אז הברכיים יפגשו עוד לפני שהעקבים נפגשים, ולכן לא תהיה אפשרות לחבר עקבים! ושקט כבר כי זה ידוע שיש המון רקדנים שלא מחברים עקבים ואין שום קשר לעבודה לא נכונה. וקודם כל, באמת לפני הכל, מה הלחץ שלך מאמי? תרגעי החיים יפים :)

BabyShambles

New member
מה?! בטח שהוא יכולה לחבר עקבים../images/Emo12.gif

גם לי יש רגליים כאלה ואומנם זה לא תמיד קל ונחמד אבל אפשר לחבר את העקבים.

Miss Bayadere

New member
וואו...שחררי ת'לחץ!!!

מה את נורמאלית???מה את מדברת אלי ככה??מזל שאני לא מתכוונת לרדת לרמה שלך. ומה אכפת לי מהתמונה ששמת???לך יש רגלי X?לא!! אז מה את מדברת על נושא שאת בכלל לא מעורבת בו ולא מבינה בו??לי יש רגלי X ואני מחברת יפה מאוד את העקבים והברכיים שלי ממש לא כפופות!!אז כדאי שתירגע,הבנת??מי את חושבת שאת בכלל שתדברי אליי ככה?? ובתור אחת שלומדת שיטה רוסית ברמה גבוהה(בטוח הרבה יותר משלך לפי ה"ידע" שהפגנת פה) חובה לחבר עקבים במיוחד אם יש רגלי X! ומה אכפת לי מרקדנים בכלל??רקדנים מרשים לעצמם לעשות שטויות בשיעורים של הלהקה אבל לתלמידים אסור. או שאולי את בעלת הידע הרחב רוצה להתווכח עם המורה שלי שעברה את זה על עצמה?? תהיי בשק בקשה.

ליאנההה

New member
ת

מותק אני הגבתי לך בדיוק בצורה שאת הגבת פה לבנות אחרות, אז תרגעי ותפסיקי לתקוף כבר! ותגידי, את מכירה אותי? את יודעת מי אני? ראית אותי שאת מחליטה שאין לי רגלי X? וזהו האמת שלא טרחתי לקרוא את גל התגובה שלך כי את לא כ"כ מעניינת אותי ואין לי גם שום סיבה להתווכח איתך אז אני אסיים את זה כאן.

Miss Bayadere

New member
דבר ראשון-

אל תקראי לי מותק ודבר שני אם איך שהצגת את עצמך ועם הרמה שראיתי בתגובות שלך אני ממש אבל ממש לא מעוניינת להכיר אותך ובטח שלא לראות אותך (רוקדת)
ואם היו לך רגלי X היית מבינה על מה אני מדברת. וגם אם יש לך כנראה שאת, שוב, לא יודעת על מה את מדברת. יומטוב!

Miss Bayadere

New member
חחח נו מה אני יעשה?../images/Emo4.gif

אני מתחרפנת מלשבת בבית והרגל לא משתפרת!!
אני ביום ראשון הולכת ולא אכפת לי!!

tink 16

New member
../images/Emo203.gif תשמרי עליה!!!!

מניסיון זה לא טוב לחזור כ"כ מהר
ואני יודעת שזה קשה ומבאס..אבל זאת הבריאות שלך!

Miss Bayadere

New member
אני יודעת...

זאת דלקת בגיד ומאוד חשוב לנוח אבל אני לא יכולה לשבת יותר בבית!! אני חייבת בלטטטטטט

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אפשר להצמיד את העקבים.

נכון זה לא נוח אבל זה אפשרי. גם אני עם רגלי איקס וגם המורה שלי תמיד אומרת לי להצמיד כמה שיותר כי היא יודעת שזה בעייתי אבל זה מה יש. לא צריך להתעצבן ובמיוחד לא לפתוח בגינוני "את כזאת זיינית שכל" כי היא לא.

n o o o a m

New member
../images/Emo45.gif

אני גם אם X, אומנם לא כמו של הרקדן בתמונה אבל יש לי... ואני מצליחה להצמיד עקבים וליישר בראשונה אבל בחמישית אני צריכה קצת רווח.... אבל טיפה
אבל באמת אין מה לריב על זה... וכל אחת עובדת בדרך שהיא עובדתתת... ואם מישהו יכול להגיד שזה לא נכון נראלי שזה רק המורה שלו... אין מה לריב

למעלה