רגליים לניתוח..

רעותי83

New member
היי יוסף...

הדבר הבולט הראשון ששמתי לב ברגליים הוא שרגל ימין שמוטה... האם הבן אדם אוהב את העבודה שלו? האם הוא יציב מבחינה כלכלית? הרגל כביכול עייפה ובגלל זה היא נשמטת.. צד ימין קשור לכל הדברים החומריים..(הלא רגשיים) בית, עבודה, כסף וכו'.. האם יש עייפות מסויימת? כמו כן ראיתי גם (איכות התמונה לא ממש טובה אז קצת קשה..) שהסולר הימני שלו מחורץ קצת... גם פה הייתי בודקת.. האם יש כעס? כוחניות? התנצחויות שקשורים לנושא הנ"ל.. מלבד זה.. ושוב אולי בגלל איכות התמונה.. הרגליים נראות חלקות לגמרי.. וגם פה הייתי עוצרת לחשוב... האם האדם נותן לעצמו לחוות? הרי הרגל רושמת ה-כ-ל... יכול להיות שאדם זה נותן (בעיקר לדברים רגשיים) לחלוף על ידו ולא לעבור דרכו? ע"פ האצבעות נראה כי הבן אדם רגיש.. יכול להיות שבגלל זה הוא מפחד לחוות... כדי שזה לא יציף אצלו דברים? כמובן שכל אלו רק השערות... מקווה שעזרתי ולו במעט.. רעות.

avorly

New member
יוסי,

ברוך משיב עטרה ליושנה. באמת מזמן לא העלו רגליים לניתוח. נראה לי לפי הרגליים כי יש הבדל משמעותי בין האלמנטים; האש מאוד רחבה והאדמה מאוד קטנה. כמו כן האצבעות ארוכות, אך האצבע הראשונה נשענת על השאר.

ניתוח כף רגל

אדם מאוד עדין , מאוד רוחני קצת מנותק מהסביבה.. יש לה/לו בעיה עם הסביבה ואולי נושאים לא פתורים עם אמא שלו... כושר חשיבה גבוה, אך אין כושר ביטוי לחשיבה.. בפיזי- יכול להיות בעיה עם שלפוחית השתן והמעיים.. לא נראים בתמונה חריצים, כך שאי אפשר להוסיף. מרגיש קצת אנמיה , למרות אדמינמות של הרגל.. חשיבה מושפעת חזק מהרגש. אם זה חשוב, הייתי שולחת את המטופל לבדיקות קשב וריכוז / דיסלקציה קלה.. אשמח לשמוע הערות והארות. אריאלה

vca

New member
מה שהמחשב שלי מציג זה

אני יוצא מנקודת הנחה כי זו מטופלת. איזור כליות מודגש ? מעניין לדעת האם היא טיפוס אוגר ייתכן כי ישנם כאבי ראש או לחץ. נועלת לסתות ? האם ייתכן כי לא רואה יכולות וכישורים שלה הנמצאים בה ובתוכה ? האם עצובה או לא שמחה ? עושה רושם כי יש חסימה של רגש או רגשות והתבחבשות פנימית עצמית היכולה להתבטא במקצוע לא אהוב או בלימודים של משהו שלא ממש מתחברת אלא בגלל ש"צריך". שבת שלום ושנה טובה. .ש

avorly

New member
יוסי,

כולנו מחכים להייחסותך למה שראינו ברגליים.

סליחה על האיחור בתגובה..תקופת חגים קצת עסוק

ולעינייננו....חלקכם עלה על כמה דברים ..וחלק לא.. אז ככה:אין בעיות דיסלקציה או קשב וריכוז,אדם שמח, כן אוגרת,וכן לא אוהבת את מקום עבודתה,אין בעיות כלכליות,אדם עדין {אגב מדובר בבחורה},אין בעיות עם האמא בכלל,אנמית ,בעיות מעיים,אין בעיה בשלפוחית השתן,כאבי ראש קיימים והרבה, והתבחבשות פנימית כןןןןן..כל הכבוד רבותי..שאפו..יאללה מי הבא בתור לעוד זוג רגליים.

vca

New member
עכשיו רגע ../images/Emo13.gif

איך אתה הולך לטפל בה ועל מה לשים דגש ? מאחל שנה טובה. ש.

חשבתי על

עבודה על מערכות פינוי וחיזוק אלמנט האדמה..בתור התחלה.. ולזרום עם הטיפול כמו תמיד

יוסף

האם אתה מכיר את " בעלת הרגליים " ממש טוב? בעיות עם הסביבה או אמא, לא גם וגם- אז בעיה בעבודה זה הסביבה... בקשר לקשב וריכוז- קל זה רק מכון יכול לאבחן. יש לה פוטנציאל לא ממומש בעקבות זה. וזה תחושתי ממקורות אחרים. בהצלחה שנה מבורכת אריאלה

למעלה