רגליות לאוברלוק

ו שתי

New member
רגליות לאוברלוק

700D ש ברנינה. בעיקר הרגלית של התפר הנסתר. בבית ברנינה כרגע חסר. אם אני מזמינה מחו"ל, יש אתר מומלץ? עד כמה כדאי לי להסתכן עם רגלית תואמת (אם בכלל יש "תואם ברנינה", או שמא יש רק ברנינה מקורי?) אם כבר קונים, איזה עוד רגלית זה כמעט מאסט שיהיה לי? מזכירה שאני תופרת בגדים, בעיקר לעצמי ולילדות (מי אמר חצאית לכל יום בשבוע, ולא קיבל?
). כל מידע נוסף בנושא, כרגיל, יתקבל בברכה.

לדעתי לא תהיה לך שימושית הרגלית של תפר נסתר

ולא יודע אם שווה להזמין מחול בשביל מספר הפעמים המועט שאני מאמין שהיא תהיה לך לעזר. אבל זו רק המלצה

ו שתי

New member
אם כבר- כמה שאלות "איך"

איך תופרים באוברלוק תפר דקורטיבי באמצע הבד? איך עושים סלסול מכוון בלי רגלית? תזכו למצוות

גנזר

New member
גם לי יש 700D-

יש לך חוברת הדרכה? אני פשוט לא בבית ולא אגיע בזמן הקרוב, אז אני אנסה לעזור מהזכרון... לגבי תפר דקורטיבי, יש להם אפשרות לתפר (אאל"ט 3 חוטים) שאפשר לעשות על קפל בד ואז לפתוח ולמתוח (לדעתי צריך גם להרים את הסכין) לגבי הסלסול-את מתכוונת לגלים בקצה של הבד? אם כן- זה נעשה ע"י משחק עם הדיפרנציאל (הכפתור הלבן האחורי בצד שמאל) מה אפשר לעשות עם רגילת לתפר נסתר?

ו שתי

New member
תפר דקורטיבי באוברלוק 700D של ברנינה

(למען מנועי החיפוש למיניהם) עושים על קפל בד, 3 חוטים כשהחוט הירקרק (3#) במתח מינימלי. מיישרים את הקפל ומותחים- אה-וולאה! תפר דקורטיבי סלסול (גלים) בבד אכן עושים בתפר רול המינג דק, תוך משחק בדיפרנציאל. (ניסוי ותעיה לתוך הלילה. ו- whan everything alse fails- RTFM
) רגלית לתפר נסתר מאפשר לעשות בקצה הבד "סגירה" אוברלוקית יפה, וממצד שני קפה סגור בשני תפרים, כמו מכפלת. טוב למי שמתעצל כמוני לסגור את הבד באוברלוק, ואז למכפל במכונה. בהחלט אפשר לחיות בלי זה, ואפילו לחיות טוב. (יאללה, הולכת להכין לי משהו ללבוש, אחרת מחר אני הולכת בבגדים ארוכים לעבודה
)

גנזר

New member
לגבי הנסתר-

ראיתי תמונה של זה, לא יותר יפה לעשות אוברלוק ואז למכפל עם מחט כפולה |חולמת על אפרט, כרגע מנועה בכלל מלתפור|

ו שתי

New member
המכונה שלי לא תופרת עם מחט כפולה

(מכונת תפר ישר בלבד) ונכון לכרגע היא בכלל מושבתת (תקלה במנגנון מתח החוט. אני מה-זה-מקווה שמחר מהנדס הבית יצליח לשפצר ולהקים אותה לתחיה). בנתיים תפרתי חולצה באוברלוק בלבד. יצא מעולה. צדק מי שאמר שאוברלוק משדרג את המוצרים. אני נהנית ברמות!

ממש לא../images/Emo2.gif

מכונות של תפר ישר בלבד - יש להם חור עגול - בגודל של מחט בדיוק....

למעלה