רג'י בוש

roei90210

New member
רג'י בוש

ועכשיו, אחרי הדראפט.. מי עדיין חושב שיוסטון טעו? למי שלא שמע, רג'י בוש כרגע ללא חוזה ובכלל לא מדבר עם הסיינטס. הוא רוצה סכום שהסיינטס לא מוכנים לתת לו, לכן הוא שוקל לשבות העונה ולהיכנס שוב לדראפט של שנה הבאה.. ניו-אורלינס מהצד השני שוקלת להעביר אותו בטרייד

DAnalyst

New member
מה עוד חדש

כל שנה יש מישהו שנלקח בסיבוב הראשון בדראפט שחושב שרק במקרה הוא נלקח נמוך ורוצה את הכסף שמגיע למקום גבוה יותר. בד"כ השחקן יקבל את הכסף, או משהו קרוב לזה, כי הקבוצה לא רוצה לזרוק מישהו שהיא בזבזה עליו בחירה בסיבוב הראשון. אז הפעם זה בוש. גם אם הסיינטס לא יתנו לו את הכסף שהוא רוצה, אני לא מאמין שהוא לא ישחק. ... בעיקר כי עוד לא שמעתי על מישהו שמרצונו החופשי לא שיחק את השנה הראשונה שלו ב- NFL... יותר מדי כסף כרוך בזה, וכשהוא יגיע לקבוצה הבאה אין מצב שהם יציעו לו חוזה גדול. אולי חוזה עם הרבה בונוסים מותנים, אבל שחקנים שמותגו כ-"בעייתיים", בייחוד כאלו שלא שיחקו עדיין, לא מקבלים חוזים גדולים. שלא לציין את המשכורת של השנה הקרובה שהוא יפסיד.... קיצר, הכל איומים בשביל לנסות לסחוט עוד כסף. בסוף הוא יחתום.

favre

New member
יש תקדים

אם אתה זוכר את אריק קראוץ זוכה ההיזמן. הוא נלקח והחליט להחזיר מענק חתימה של מעל 2 מיליון דולר.

ESPN

New member
זאת ועוד

ממה שהבנתי המצב בין הצדדים לא כזה נורא והם כן מדברים בינהם. בכל מקרה, התדמית של בוש כרגע לא הכי מעולה (כל הסיפור שמסתובב על הסוכן הפוטנציאלי שהשכיר להורים שלו דירה בזול או משהו כזה) והוא לא יכול להרשות לעצמו להיות "השחקן שעושה בעיות לקבוצה שהעיר שלה הוחרבה ע"י הוריקן"- אני חושבת שהלחץ הציבורי והביקורת עליו, אם זה יגיע למצב כזה יהיו אדירים. חוץ מזה שאתמול וינס יאנג סגר עם טנסי ותהיה לזה השפעה על הדיונים עם בוש. אפקט דומינו שכזה. לדעתי תוך שבוע הם יסגרו.

Yo-man

New member
מה שלא ייסגר - זה חייב להיות השבוע

כי בעוד שבועיים משוחקים משחקי טרום העונה ! אי אפשר עוד לחכות.

DAnalyst

New member
למה?

למי משנים משחקי טרום העונה? אין חוק שקובע שהחוזה חייב להיחתם עד תאריך מסוים...... או שאני טועה?

Reshefgarcia

New member
אין חוק כזה,אבל...

קראתי לפני כמה ימים שהחל מהשנה הבאה ישונה החוק שמטפל בנושא ה HOLDOUT של שחקנים,ויהיה הרבה יותר מחמיר כלפי השחקנים ופחות כלפי הקבוצות,כי מצד אחד,מעבר למספר ימים מסוים בתוך הלו"ז הרישמי של העונה (שמתחיל לכל הקבוצות באותו תאריך) הליגה תנכה משכרו של כל שחקן שנשאר HOLDOUT ליותר מדי זמן (נדמה לי שהמקסימום הוא שבועיים),מצד שני,לכל קבוצה יאפשרו מספר מאוד מוגבל של שחקנים שיהיו ב HOLDOUT,ולכן,אם קבוצה מסויימת לא מצליחה להחתים משהו כמו 4-3 שחקנים היא גם תיקנס ע"י הליגה... לגבי השנה,אני לא סגור על החוקים...

ranatz

New member
אפשר להירגע, בוש חתם עם הסיינטס

פרטי החוזה לא פורסמו אבל הוא הצטרף למחנה האימון של הקבוצה והעסק סגור. עכשיו נראה עם הוא מצדיק את כל הרעש סביבו...לדעתי, איתו או בלעדיו הסיינטס גומרים אחרונים בבית המאד קשה שלהם. אבל יהיה מעניין לראות מה יצא מבוש במקצוענים.

למעלה