רגישות לרעש ..

DOLPHINREEF

New member
רגישות לרעש ..../images/Emo19.gif

בני בן שנה ושבעה חודשים בשבועיים האחרונים התחיל להיות רגיש לרעש, כשמטיילים ברחוב ועוברת משאית, קטנוע הוא נבהל, כשהכלבה בבית נובחת הוא מתחיל לבכות ולרוץ אליי שאני אחזיק אותו, אזעקה פועלת זה מבהיל אותו, זה מתחיל להדאיג אותי, זה קורה גם אצלכם? האם אני צריכה לבדוק משהו אצלו? תודה

sophy1974

New member
הבת שלי בת 3 ועדיין מפחדת מרעשים

חזקים (כמו רעש מקדחה, מכסחת דשא, ...). אין מה לעשות - הבנתי שזה ילך ויעלם עם הגיל.

התופעה לא נעלמת מעצמה...

צריך לטפל בה. השבוע בדיוק שמעתי ברדיו בתכנית של ורדה רזיאל על ילדים עם אותה תופעה בדיוק, וממה שהבנתי ממנה היא טענה שמדובר ברגישות תחושתית שמצריכה בירור אצל רופא וטיפול בהתאם. מדובר באמת בתופעה שכיחה אצל הרבה ילדים ובכדי לעזור להם ישנם כל מני טיפולים שיכולים להקל עליהם במידה רבה מאד. אם זה בעיסויים, נגיעות מסויימות וכיוצ"ב. גם קראתי מאמר על זה פעם, לא זוכרת מאיפה שאפשר בהחלט לטפל בזה.

תאירעות

New member
גם רעות שלי מפחדת מרעשים

והיא בת 3. היא מפחדת מפן,מקדחה,והכי הכי משואב האבק!!מהשואב היא פוחדת אפילו שהוא כבוי,לא חשבתי לעשות עם זה כלום כי גם תמר שלי הייתה ככה וזה עבר לה,לכן אני לא דואגת.

EMAEMA

New member
רגישות שמיעתית

ממליצה לך לפנות להתפתחות הילד כדי לשלול בעיה של קושי בוויסות חושי

גסטית

New member
מה נורמלי ומה רגישות יתר? וממתי?

הבת שלי בת 3.5 חודשים ומאוד מפריע לה רעשים. רעש חזק ופתאומי, אפילו בכי של ילד אחר מפריע לה, או לפחות גורם לה לעצור ולהקשיב בחשש קל. נראה לי שגם בסביבה רועשת לא נוח לה, אבל מצד שני אני מאוד רגישה לרעש, אז אולי אני משליכה מעצמי. בכל מקרה, לא חשבתי שיש עם זה איזשהי בעיה, זה היה נראה לי מאוד הגיוני וטבעי. האם כדאי לשים לב למשהו?

ג ל י 1

New member
בני בן 11 חודשים וגם לו יש רעשים

שמפריעם לו עד כידי בכי, כמו בלנדר ומשרוקית. לא חשבתי שיש איזושהי בעיה.

למעלה