רגישות לחלב

Painted Boy

New member
רגישות לחלב

אמרו לי שמורידים פרופיל ל-64 על רגישות לחלב. אם ככה, למה הפרופיל שלי הוא 72?

atypique

New member
יש הבדל

יש הבדל בין אלרגיה לקזאין לאי סבילות לקטוז...

בקצרה

לקטוז הוא הסוכר שנמצא בתוך החלב, כיוון שהוא סוכר מורכב הגוף צריך להשקיע אנרגיה ולהשתמש באינזים מיוחד על מנת לפרק אותו. לא לכל אדם יש את האינזים על זה ועל כן הוא לא מסוגל לפרק את הלקטוז. עקב כך הלקטוז שנשאר במערכת העיכול והעובדה שהמערכת לא מצליחה לפרק אותו גורמים לכאבים, שלשולים, בחילות וכו. קזאין זהו חלבון החלב, המצוי בחלב. בלי להכנס יותר מידי לתהליכים, חלבונים שונים גורמים לתגובות אלרגיות בגוף. גם קזאין גורם לעיתים לאלרגיה עקב היותו חלבון. הסימנים שיופיעו במקרה זה יהיו בהתאם לחומרת האלרגיה. אלרגיה היא מסוכנת יותר וזאת כיוון שאלרגיה חריפה עלולה להוביל את הגוף למצב של שוק ואף למוות.

Painted Boy

New member
זה יכול להוריד את הפרופיל שלי ל-64?

אם אני אודיע להם שזה החמיר?

פיבי 89

New member
חחח את לא מבינה מה עשית עכשיו...

סוף סוף אני יודעת למה לעזאלזל יש לי פרופיל 64 שבסך הכל רשמתי להם רגישות ללקטוז.. מעבר לזה שום דבר. טוב לדעת

פיבי 89

New member
ועוד משו

יש מצב שהוא ירד עוד אם אני אביא להם הפלצות על מעי רגיש?(ואני לא רוצה שירד אני פשוט חיבת שיתחשבו בזה) או שזה מספיק נמוך לדעתכם?

במידה ואת סובלת ממעי רגיז

דווחי על כך, כך תוכלי לקבל את ההתייחסות המתאימה ואת הטיפול הדרוש במידת הצורך. לא כל בעיה רפואית מורידה פרופיל אם זאת חשוב לדווח לצבא על כל בעיה רפואית קיימת. את לא עושה את זה בשביל אף אחד אחר חוץ מעצמך. ככל שתדווחי יותר מהר ככה תטופלי יותר טוב עם גיוסך לצהל.

עידן כץ

New member
צר לי לבאס אותך...

יש לי פרופיל 97 והצהרתי על כך שיש לי אי סבילות ללקטוז...כולל אישור מהרופא ששלח אותי לבדיקות האלה וראה את התוצאות... ואין לי סעיפים כלשהם לפי מה שאני יודע... אז לא נארה לי שהורידו לך פרפולי על זה...עם זאת, כל מקרה לגופו

למעלה