רגישות לחלב

bklein2

New member
רגישות לחלב

בני בו 4 חודשים מקבל לוסק לאור חשד לריפלוקס שקט ובהצלחה .בעבר עלתה האפשרות לאלרגיה לחלב ניסינו סויה והקיא יום שלם ניסינו נוטרומיגן והרעיב עצמו יומיים. חזרנו לחלב עם קורנפלור והיה נפלא שבועיים.מאתמול לא אוכל טוב ומקיא כמעט חצי בקבוק לאחר הארוחה,בנוסף כל דבר בפה מפעיל אצלו רפלקס הקאה. ללא חום חיוני ואין שלשולים כך שלא נראה עם וירוס. האם יכול להיות שאלרגיה לחלב תחמיר או תופיע לאחר שצורך אותו כבר 3 חודשים ללא הקאות? יש לציין שביצענו וק"ת לפני כשבועיים והוא תקין לחלוטין. אני בחרדות שרגיש לחלב ויצטרך לחזור לנוטרומיגן אותו סירב לאכול. מה דעתך? תודב

רגישות לחלב

לא נראה שמדובר ברגישות לחלב.איני שולל בודאות עדיין ש"מבשל" וירוס כלשהוא הגורם לתופעות. בכל מקרה אם לא הוכח רפלוקס בצילום ושט קיבה למה להסמיך עם קורנפלור? ולמה לוסק?אם עולה היטב במשקל - הייתי מוריד את הקורנפלור להקל עליו בעיכול וממתין לראות מה יתפתח. בהצלחה.

bklein2

New member
תודה ועוד שאלה

האם יתכן שהלוסק גורם לו להקאות התופעות התחילו שבוע לאחר שהחל בתרופה. מקבל לוסק וקורנפלור לאחר שכבר חודשיים הוא סרבן אוכל,סובל מצרבות ופליטות וחוסרשקט. הזנטק לא עזר. הלוסק דווקא עזר אך התופעות הללו הופיעו ומאז שוב ירד בכמויות בצורה דרסטית ואתמול הקיא את האוכל לאחר שעתיים באמצע הלילה בפעם הראשונה שמקיא מתוך שינה בלילה. אני מודאגת וחסרת אונים. שוב אציין שהילד חיוני ולא נראה שסובל מוירוס.בנוסף הבנתי שו"קת אינו אמין לגבי ריפלוקס האם זה נכון? שוב תודה מראש ולמרות שאנו מטופלים אצל גסטרו מצויין שאתה ודאי מכיר,טוב לדעת שיש אפשרות לקבל עוד חוות דעת ולהתייעץ.

המשך

ראשית אני שמח שאתם מטופלים אצל גסטרו ילדים טוב...אני בטוח שיש הבדלים בגישה הרפואית בין רופאים ולכן אני מקווה שלא תצאו מבולבלים מזה ...בכל מקרה אם וק"ת אינו אמין למה לבצע בכלל? אם הבעיה הינה רפלוקס וצרבות התינוק צריך להשתפר בכמויות האוכל ולא לסרב.כמו כן אני מקווה שאתם לא נכנסים למצב שבו מתעסקים עם האוכל ואולי אפילו כופים מעט עליו לאכול-קיימת סכנה של התפתחות סירוב לאכול והפרעת אכילה גם בגיל זה.הקאה חד פעמית אינה צריכה להדאיג בשלב זה.בהצלחה.

למעלה